Forest-Natura Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Witam.Bardzo ładny ... chyba jeden z najładniejszych kręćków na rynku.Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Colorado za każdym razem wzbudza pozytywne emocje i do tego T&T , wędki której nigdy nie miałem w ręku .Ciekawość mnie zżera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Tym razem do rodziny dołączyła srebrna trójka i czarna siódemka.Następne zamówienie już w przyszłym tygodniu. Planuję sprawdzić te z drugiej generacji ;-) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micamica Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 WitamJeżeli można się dowiedzieć to gdzie kupował Pan te HatchepozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierżant Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 No, Marian, tym Colorado namieszałeś mi trochę w głowie. Piękny i niebanalny.Mimo, że jestem zatwardziałym miłośnikiem wyrobów Hardy'ego i Younga (oczywiście klasyków), chętnie bym przytulił tego Rossa.Tym bardziej, że chyba trochę pachnie on właśnie klasyką, co wnioskuję po zębatce na szpuli. Niech się kręci! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 WitamJeżeli można się dowiedzieć to gdzie kupował Pan te HatchepozdrawiamMichałKupuję prosto od producenta.Jeśli jesteś zainteresowany tymi kołowrotkami, zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 No, Marian, tym Colorado namieszałeś mi trochę w głowie. Piękny i niebanalny.Mimo, że jestem zatwardziałym miłośnikiem wyrobów Hardy'ego i Younga (oczywiście klasyków), chętnie bym przytulił tego Rossa.Tym bardziej, że chyba trochę pachnie on właśnie klasyką, co wnioskuję po zębatce na szpuli. Niech się kręci!WitamKolowrotek to klasyk w "nowym' wydaniu."Hamulec" to terkotka .Kołowrotek oraz szpula wykonane w nowej technologii.Używam...używam.. W połączeniu z T&T PARADIGM Kłaniam sie Marian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 moim najlepszym kołowrotkiem muchowym pozostanie ten pierwszy...zwykła Okuma Airframe 4/6, kupiona na kurs muchowy lata temu dlaczego? bo to pierwszy lipień! pierwszy duży potok! i pierwsza - na razie jedyna - brzana! taki sentyment...;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Panowie, nie róbmy z tematu giełdy. Od tego są odpowiednie działy. Usunąłem wpisy nie na temat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1741 Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Czy ktoś z Was używa redington rise III ? redington-rise-iii-fly-reel-3.gif https://www.redington.com/fly-fishing-reels/rise Podłączę się do postu Guzu. Będę wdzięczny za opinię użytkowników - spasowanie części, zakres regulacji hamulca i jego jakość / płynność itp - może ktoś sprawdzał hamulec po zanurzeniu kołowrotka? Niestety w sieci większość opinii to marketingowe paplanie, na ogół sprzedawców. Mało jest udanych, wartościowych recenzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Nie wiem czy najlepsze ale na pewno najładniejsze http://www.visionflyfishing.com/page.php?page_id=33&c=31&pid=493#http://www.guideline.no/?module=Webshop;action=ProductGroup.publicOpen;pagesize=12;id=658;template=norWebshopWłasnych fotek nie posiadam ... Co nie zmienia faktu że one są śliczne.PS Ross Colorado pokazany wyżej również należy dotychczas najładniejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Ten Vision na dodatek bardzo lekki w klasie 3-4 w pozostałych z resztą też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Serwus,dzisiaj wylądowały, jeszcze ciepłe, 5plus i 3plus 2 generacja w kolorach czarny mat i nowy clear.Ktoś mnie pytał, czy z poprzedniego modelu szpule pasują do nowych.Sprawdziłem, pasują ;-) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Czarny mat bardzo w moim guście ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Kupiony został pod Scotta G z nowej serii do którego się przymierzam. Też mi się bardzo podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Mi się bardziej podoba ten srebrny, pewnie dlatego że czarny mat już mam, ale nie Hatch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Srebrne też są ok. Szyją mu kij na miarę... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 ładne te młynki, srebrne i matowe.u mnie niestety za długo by ładne nie były. kamieniste rzeki, duże ryby które nie chcą wspólpracować. wszytko poobijane - i winstony ( własnie wrócił z naprawy po mi go ryba połamała) i danielssony i inne :-)ale lubię zawiesić oko na ładnej fotce.pozdrówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Wszystko jak jest nowe, to jest ładne, jednak te sznyty i otarcia na sprzęcie także mają swój urok i świadczą o tym iż sprzęt ów wykorzystywany jest zgodnie z przeznaczeniem[emoji4] niejedną widział wodę, niekoniecznie w formie kawy, czy czegoś mocniejszego, w ręce swojego właściciela w przerwie między fotelowym kręceniem[emoji3] Osobiście na nowy sprzęt dmucham i chucham... do czasu pierwszego obicia. Później już jest z górki i można poczuć prawdziwą wolność[emoji3] Pozdrawiam Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Dokładnie Grzesiek, dlatego ja już od pierwszych minut użytkowania staram się aby mój kołowrotek poczuł do czego został stworzony. ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Srebrne też są ok. Szyją mu kij na miarę... Co to będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Kupiony został pod Scotta G z nowej serii do którego się przymierzam. Też mi się bardzo podoba. Michał jaki diammeter i waga tego matowego hatcha też się przymierzam do tego scotta może bym spasował taki zestawik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Michał jaki diammeter i waga tego matowego hatcha też się przymierzam do tego scotta może bym spasował taki zestawik Tutaj masz info na temat kołowrotka. Jak będziesz w potrzebie daj znać.Co do wędki, to wydaje mi się, że też mogę pomóc ;-)https://www.hatchoutdoors.com/catalog/3-plus-gen-2-finatic/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Co to będzie? Wychodzi na to, że IGNIS... chyba. Fotki (telefon) z dzisiaj. Był rower było muchowanie o ryby nie pytajcie. HATCH 5 + Winston BIIIx #6 9'6". 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Jak mówiłeś, tak zrobiłeś! Piękne foty! Winston to naprawdę doskonałe wędziska, Nauti lepszy od Hatch( tu czuję burzę ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi