Jack__Daniels Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze podobaja sie nam rozne wzory. Zaczalem lowic na tyle pozno na muche, ze nie przemawiaja za mna klasyczne wzory ale za "nowoczesne" dalbym sie pokroic. Juz chyba gdzies to pisalem, ale moim skromnym zdaniem trzy najladniejsze koloworotki na rynku to:Vision XO, Ross Colorado i Guideline Fario - kolejnosc przypadkowa. Pomijam rowniez wartosc uzytkowa. Patrze i podziwiam ....w sumie to sobie do pelni szczescia musze jeszcze zakupic Rossa i bede mial wszystkie trzy, z malym oszukanstwem bo mam Vision Merisuola 10-12, a one sie tylko kolorem roznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego (edytowane) Dzień DobryOd 9 lat używam w/w Ross wesja LTNajlepszy ( moja osobista opinia ) do łowienia pstrągów i lipieni ,holuję " z ręki"Komplet 2 x kołowrotki + szpulaKłaniam się Marian Edytowane 22 Lutego przez marian-56 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca (edytowane) Piękny. Ten AEON. ________ Edytowane 3 Marca przez trout master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek79 Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca A bez linki i podkładu ile waga wskaże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Dzień dobry Czy kołowrotek za 25000$ będzie najlepszy?https://cheekyfishing.com/products/cheeky-ice-reel-april-fools?_kx=saFgAqaWZ1eWBMeCbJCKpf-ObEUFToA2rh438VXyJmc.T5e9ag 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Dzień dobry Czy kołowrotek za 25000$ będzie najlepszy?https://cheekyfishing.com/products/cheeky-ice-reel-april-fools?_kx=saFgAqaWZ1eWBMeCbJCKpf-ObEUFToA2rh438VXyJmc.T5e9agłeeeeeeeeeee... nawet nie full cage ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Podobno sprzedawany jest w zestawie z sygnetem i rocznym ubezpieczeniem od napadu i rozboju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Hej.01.04......???? tomaszek11 PS. Tylko żeby wyjaśnić sytuację dla kolegów z mniejszym doświadczeniem. Kołowrotek muchowy ma tylko pełnić rolę zwijacza linki....ale w Stelli miejsce na kamyki by się znalazło, jak w "normalnych" zegarkach.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Jeśli kołowrotki muchowe pełnią rolę zwijaczy linki to Stella coś robi więcej ? .Kamienie pół szlachetne dawno miały już zastosowanie np. w starych Record'ach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia (edytowane) Jakiś czas temu pisałem o "klikerach" VR DesignW tamtym okresie nie było jednak w ofercie młynka o pasującej mi średnicy.Kiedy tylko odpowiedni model pojawiła się od razu wpadł w moje łapy.Klik jest bardzo ładny ( asymetryczny) czyli inny przy wyciąganiu sznura i inny przy nawijaniuSprężyna nie regulowana, szpulka w ramie mocowana śrubą imbusowaMłynek wykonany perfekcyjnie. żadnych luzów, bezproblemowo możne konkurować z Hardy czy Ablem.Do tego piękny kolor idealny do Winstonów :-)Cena również konkurencyjna. Zdecydowanie polecamKilka wymiarów modelu 3 1/2 cala Średnica 90mmSzerokość 38mmSzerokość wewnętrzna szpulki 27mm Szpulka bez problemu pomieści odpowiednie combo runningu/podkładu/ sznura myślę ze do 7 klasy polecam! Edytowane 13 Sierpnia przez peresada 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosyfiske Opublikowano 10 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września Ja bardzo lubię starsze kołowrotki marki Teton! Wysłane z mojego CPH2493 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Cieśliński Opublikowano 12 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września Piękny , klasyczny, cena też nie kosmiczna i kolor taki Winston'owski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek40 Opublikowano 12 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września Piękny , klasyczny, cena też nie kosmiczna i kolor taki Winston'owskiA jaka cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Witam Wędkarzy, przestawiam młynek do mojego projektu ,, Salmon‘‘. Odkupiłem od przesympatycznego Pana Starszego który nabył ten kołowrotek w końcówce lat 80. Łowiąc tarpony na Florydzie miejscowy wędkarz sprzedal mu. Może to być Prototyp oryginału SE Bogdan albo pierwsza kopia. Waga 320 g , Średnica 90 mm. Przełożenie 2:1. od 6.10 będe testował nad Skjern w Dani. Pozdrawiam Zbigniew 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Cieśliński Opublikowano 2 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października A jaka cena ?325-375 dolarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi