maq73 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 https://bogdangawlik.pl/product-pol-9627-Lamson-Kolowrotek-Liquid-3-Pack.htmlMa dobry hamulec i dwie szpule w zestawie, w tej cenie moim zdaniem nie ma konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Ciągnie wilka do lasu, próbowałem z innymi jednak do Szwedów mi bliżej.Prosty i jakże oryginalny, przypisany do kija #8 9'6" z linką RIO OB #8F - stara seria z długą głowicą.Już niebawem w użyciu - OS San. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 oooo a w tle pudełko z tej kieszeni kamizelki która sie nie odpina gdy pytają "na co łowisz" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 (edytowane) Piękny jest Jędrusiu ten Danielsson, ale ja zawsze gdy patrzę na ten system obrotu szpuli widzę ryzyko, że w tym jednym, najważniejszym, życiowym holu włazi mi pod jedną z rolek jakiś wielki paproch czy gałązka i blokuje kołowrotek...... Poważnie, nie zmyślam, to moje natręctwo wraca mi przy tym systemie. Z drugiej wszak strony jest on tak piękny i oryginalny, źe może uwieść. Edytowane 6 Kwietnia 2018 przez robert.bednarczyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Robert - 2W ma wsparcie, kuzyn po siostrze stryjecznej. Sam ocenisz w realu. Siedzę przy imadle, rotary w użyciu, nowy kij potrzebuje amunicji... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Też coś muszę „dokręcić”, bo amunicji w nadmiarze nie mam. Marzy mi się możliwość przetestowania nowego Hancha 3 Plus,, ale coś czuję, że lekko nie będzie i zostanie streamerowa orka. Zobaczymy - póki co wiosna i coś już w powietrzu lata, choć prognozy na nasz wyjazd nieco gorsze. Lubię streamera, ale gdybym mógł choć parę razy z sucharkiem „czwórki” użyć z nowym Hatchem i dziewiczą linką byłbym w siódmym niebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Płynące komarki są zbierane przez lipienie przy brzegach lub bardzo wolnej wodzie. Pstrągi czasami na końcówkach płani, raczej popołudniami. Małe ryby niestety. Duży lubi zjeść i siedzieć ... "na necie". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Chodzi mi po głowie Danielsson. Realnej potrzeby nie ma na kolejny kołowrotek a cholera w głowie siedzi i świdruje ........ A tu jeszcze Andrzej razi po oczach. Dobrze, że się nad tym Sanem na bank nie spotkamy bo jak bym na żywo zobaczył, pomacał ....... Źle mogło by być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marszal Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Olo, nieodparty imperatyw zakupu Danielssona. Z nim nie wygrasz. To tylko kwestia czasu. Im szybciej ulegniesz, tym mniejsze straty wyrządzi w Twoim organizmie wędkarskim. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) Olo, nieodparty imperatyw zakupu Danielssona. Z nim nie wygrasz. To tylko kwestia czasu. Im szybciej ulegniesz, tym mniejsze straty wyrządzi w Twoim organizmie wędkarskim. Jeden nie załatwia sprawy Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez mack 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romasz Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 I rozważ wcześniej czy wolisz czarne... czy te mocniejsze ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Trochę metalu i grafitu a ile frajdy w życiu... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Trochę metalu i grafitu a ile frajdy w życiu... i jeszcze ładne drewienko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomikBoo Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam, dla jednych banał, a ja się już zagubiłem (słaba znajomość angielskiego, a tłumacz mnie zmyla) , więc proszę o szybką pomoc.Zamówiłem kołowrotek Einarsson 5 plus.Wyboru "ręki" dokonuje się przy zakupie:https://einarsson-webshop.myshopify.com/collections/plus-reels/products/einarsson-5plus-fly-reelJestem praworęczny i zaznaczyłem "right retrieve".I właśnie tłumaczenie wyrazu "retrieve" mnie myli: "odzyskiwać".Czy wybór ręki oznacza, którą będę kręcił, czy odwrotnie?Proszę o szybką pomoc, zdążę skorygować zamówienie.Z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez ChomikBoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marszal Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Jak rzucasz prawą ręką to wybierasz lewą. Zatem będziesz musiał sobie łożysko oporowe odwrócić aby dostosować kołowrotek do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomikBoo Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Jak rzucasz prawą ręką to wybierasz lewą. Zatem będziesz musiał sobie łożysko oporowe odwrócić aby dostosować kołowrotek do siebie.Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Witam.Nie wiem czy można samemu odwrócić łożysko oporowe.Jeśli Firma zastrzega w zamówieniu na którą rękę, to może być tak,że trzeba odesłać do nich i za opłatą odwracają łożysko.Ktoś wcześniej pisał o jakimś kołowrotku,z którym należy tak zrobić.Klaniam się Marian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomikBoo Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Witam.Nie wiem czy można samemu odwrócić łożysko oporowe.Jeśli Firma zastrzega w zamówieniu na którą rękę, to może być tak,że trzeba odesłać do nich i za opłatą odwracają łożysko.Ktoś wcześniej pisał o jakimś kołowrotku,z którym należy tak zrobić.Klaniam się Marian.Witam, tak jest.Firma Einarsson to sobie zastrzega i za opłatą odwraca.Wprawdzie na ich stronie (i na Youtubie) jest jak tego dokonać, ale nie wiem, czy nie wchodzi w grę utrata gwarancji.Patrzyłem na filmik i z moimi łapskami na bank bym wszystko w nim odwrócił))) - przeciętny gimnazjalista pewnie by dał radę.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xyz00100 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Cztery dni czekania i o to jest 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 "Gwiazdy na zielonym dywanie" - OS San 2018. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniarz Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 "Gwiazdy na zielonym dywanie" - OS San 2018. Nie cytujemy zdjęć!Klasa szpady A fota miód malina!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Wyjątkowy jest ten w środku, nówka sztuka, sprzęt Kolegi Pawła. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xyz00100 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Szwedzki stół 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Strasznie bijecie po oczach tymi Danielssonami. Nie wiem ile jeszcze wytrzymam. Oby do końca roku ......... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Strasznie bijecie po oczach tymi Danielssonami. Nie wiem ile jeszcze wytrzymam. Oby do końca roku .........He he, mam podobnie. W sumie powstrzymuje mnie tylko kolorystyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi