bazyloss Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 (edytowane) Kuźwa, to zmówiłem za duży Ja potrzebuję nawinąć DT5 i może 10m podkładu 20lb Edytowane 10 Czerwca 2019 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 To 4000 powinno być OK. DT5 zabiera więcej miejsca niż WF6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 (edytowane) stałem się szczęśliwym - trochę przypadkiem - posiadaczem młynka Abel Super 7i myślę, czy go zatrzymać czy puścić "w ludzi"... full alus, korkowy hamulec, te sprawy proszę Użytkowników o opinie o tym kołowrotku Edytowane 14 Czerwca 2019 przez Konstanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 stałem się szczęśliwym - trochę przypadkiem - posiadaczem młynka Abel Super 7i myślę, czy go zatrzymać czy puścić "w ludzi"... full alus, korkowy hamulec, te sprawy proszę Użytkowników o opinie o tym kołowrotkuTo pokaż chociaż fotki to będę wiedział czy pożądam czy powiem, żebyś zatrzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 To pokaż chociaż fotki to będę wiedział czy pożądam czy powiem, żebyś zatrzymał ależ proszę ;-)nawet z kijaszkiem, na którym mieszka ten młynek obecnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzienkiewicz Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Jak nie wiesz co masz to sprzedaj. Nowy w sportfish kosztuje 600 - 700 funtów. To marka zdecydowanie premium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 ależ proszę ;-)nawet z kijaszkiem, na którym mieszka ten młynek obecnieJeśli nie musisz, to nie sprzedawaj. Praktycznie każdy Abel to niezła lokata kapitału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Jeśli nie musisz, to nie sprzedawaj. Praktycznie każdy Abel to niezła lokata kapitału. to zależy, czy chętny znalazłby się ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Chętny zawsze się znajdzie. Jak nie tu, to za wielką wodą. Ferrari 335 Sport z 1957 za 32 miliony euro też znalazł nabywcę. Oczywiście to tylko pewne analogie, ale dobry kołowrotek raczej po roku nie straci 25 % wartości. Jak niektóre auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Chętny zawsze się znajdzie. Jak nie tu, to za wielką wodą. Ferrari 335 Sport z 1957 za 32 miliony euro też znalazł nabywcę. Oczywiście to tylko pewne analogie, ale dobry kołowrotek raczej po roku nie straci 25 % wartości. Jak niektóre auta.wierzępotrzebuje łososiowego 9-11, 10-12,Lamson Guru możepewnie wystawię, sprzedam i kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 (edytowane) witam!pochwale sie moim nowym nabytkiem.oczywista jak 99% mojego sprzetu zakupiony z drugej reki za niezla chyba cena 140usd.idelanie wywaza mojego pstragowego speya - loomis 11'11 #3klika ladnie :-)pozdrowka [ Edytowane 12 Września 2019 przez peresada 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 (edytowane) witam!pochwale sie moim nowym nabytkiem.oczywista jak 99% mojego sprzetu zakupiony z drugej reki za niezla chyba cena 140usd.idelanie wywaza mojego pstragowego speya - loomis 11'11 #3klika ladanie :-)pozdrowka [ładny;-)ale kij to #3 czy # 8? Edytowane 12 Września 2019 przez Konstanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 (edytowane) #3 oczywista. to moj spey na zwykle pstragi, nie na stalki :-) Edytowane 12 Września 2019 przez peresada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 widzę OPSTa?? ile grain ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 (edytowane) nie trafilesto skagit meisera SGS 275gropst uzywam tylko runningupozdrowka Edytowane 12 Września 2019 przez peresada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 kolor taki sam i to mnie zmyliło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 jasne, SA tez ma w podobnym kolorze skagity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierżant Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 W rzeczy samej, piękny ten Marquis. Nowa kolekcja Hardy'ego, mocno upiększona.Mam Marquisy stare, może czterdziestoletnie, tęgo eksploatowane, a hulają jak nówki.Myślę, że nowe nie straciły na trwałości, czego szczerze życzę posiadaczom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Ponieważ dawno nie było nic o najlepszych kołowrotkach muchowych...Dwie czwóreczki, jeszcze ciepłe ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek79 Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Ponieważ dawno nie było nic o najlepszych kołowrotkach muchowych...Dwie czwóreczki, jeszcze ciepłe ;-) Niestety hacze do krótkich kijów do suchej trochę za ciężkie są i mają małe średnice szpul.Do takiego przeznaczenia są lepsze kręćki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Niestety hacze do krótkich kijów do suchej trochę za ciężkie są i mają małe średnice szpul.Do takiego przeznaczenia są lepsze kręćki.Np Hardy Ultralite? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Niestety hacze do krótkich kijów do suchej trochę za ciężkie są i mają małe średnice szpul.Do takiego przeznaczenia są lepsze kręćki.Na zdjęciu zestawienie Finatic gen 2 rozmiar 2 z ultralekkim lipieniowym Orvisem Helios 3 -8,4'Za ciężki? Jak dla mnie idealny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek79 Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Sprawdziłem.Faktycznie nie za ciężki.Ale mała średnica.7,6cm.Trochę bida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Sprawdziłem.Faktycznie nie za ciężki.Ale mała średnica.7,6cm.Trochę bidaAle tylko trochę hm...? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 A mnie fajnie pasuje NFC 2,40 #3 z przedpotopowym Ross'em Canyon #1. To nie jest mistrz lekkości ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi