bassy Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Co robić nad tą rzeczka w lipcu o 3-4 rano? Wędkował ktoś w kanalikach w okolicach Dębek lub Karwieńskich Błot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Byłem tam w lipcu...20 lat temu ;-)Wtedy w Piaśnicy pływało sporo jazi, szczupaków i potokowców. Podobno teraz jest tez szansa na trotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Co robić nad tą rzeczka w lipcu o 3-4 rano? Wędkował ktoś w kanalikach w okolicach Dębek lub Karwieńskich Błot? Łowiłem tam w wakacje jakieś 7-8lat wstecz. Wtedy były szczupaczki i okonki, ale wielkość nie powalała. Trotki może wchodzą przy wyższych stanach, jak ja byłem to w samym ujściu było wody po kostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Tam troc to bywa...po sztormie NW i moze jeszcze 01.01 jak najwczesniej, bo kto pierwszy ten lepszy. Lepszy otwarty Baltyk. A tak to nic tam nie ma, bo sie za te rzeke wzieli na powaznie i wyrybili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi