JuniorFishing Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 To juz zadanie dla niego ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Toray przeciez blankow nie robi, oni robia wszelakie maty weglowe, chemikalia, polimery itd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 A dlaczego nie. Mysle ,ze to bardzo prawdopodobne i moga to byc te same blanki. Dragon zamawia duze ilosci to i cene dostaje inna. Po za tym ceny blankow oferowanych nam sa z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 To czas udowodnic te twierdzenia Bo jak dla mnie to narazie wyglada na wrozby u Cyganki Gdybanie sie nieliczy, fakty poprosimy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Dla mnie jest to prawdopodobne i tak uwazam. Ty mozesz miec inne zdanie na temat chinskiego customa w czasach dzisiejszej globalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Ale ja nie mowie o moim zdaniu, tylko o faktach Jakby dragon robil na blankach CD to dobrze dla nich. Niestety w plotki albo 'takie jest moje zdanie, niczym nie poparte' ciezko komukolwiek uwierzyc Pomierzyles blanki? takie same maja srednice? Na czym opierasz ta swoja teorie? Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez Del Toro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Kolego faktow tu zadnych nie widze. Ty tez nie mierzyles,wiec dowodow nie masz. Napisalem,ze dla mnie prawdopodobne i tyle.Nikogo nie zmuszam, zeby wierzyl,wyrazam moje zdanie, ze jest to mozliwe. Jest np.masa kolowrotkow ktore roznia sie kolorem ,napisem itd. a sa z jednej parafii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 A Mikado jest na blankach Batsona 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Hahaha dobry towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Ze strony Dragona:W wielowarstwowej konstrukcji blanków wędzisk NanoFORCE użyte zostały wyłącznie maty japońskiej firmy Toray, o sztywności od 24 mln do PSI do 46 mln PSI.Ze strony FC:EXNANO to blend (46/57mln PSI) i po dyskusji. Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez slawek_2348 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Nie zdziwiłbym się gdyby takie pogłoski rozsiewał jakiś bardziej zaradny przedstawiciel albo menadżer Dragona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Ze strony Dragona:W wielowarstwowej konstrukcji blanków wędzisk NanoFORCE użyte zostały wyłącznie maty japońskiej firmy Toray, o sztywności od 24 mln do PSI do 46 mln PSI.Ze strony FC:EXNANO to blend (46/57mln PSI) i po dyskusji. I walsnie o takie fakty mi chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Dla mnie jest to prawdopodobne i tak uwazam. Ty mozesz miec inne zdanie na temat chinskiego customa w czasach dzisiejszej global Nawet wysoce prawdopodobne. Aldi,Lidl ... stworzyły nawet własne "marki",pod którymi ukrywająprodukty znanych firm, i tak np masełko Łaciate w sreberku Pilos ma dwie różne ceny.(po rozpakowaniu masełka i uklepaniu w osełkę...mamy trzecią cenę). Podobnie jest z blankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 I walsnie o takie fakty mi chodzilo Jak do takich opisow podchodze sceptycznie. Pisza to co chcemy przeczytac,ze najlepsze,najmocniejsze,kosmiczne technologie.Byly juz IM 10 wlokna w wedkach chyba Mikado czy innych tanich modeli, a topowi wytworcy oznaczali dopiero IM7.Na wielu plecionkach opisy wytrzymalosciowe takie,ze japonce jeszcze takich nie wyprodukowali.Politycy ktorzy kase biora z naszych podatkow obiecuja wszystko co chcesz ,oficjalnie w mediach,wiecach i co z tego ze to nieprawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 hehehe ja juz koncze z tym tematem Sorry, ale nie bawie sie we wrozbiarstwo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Jak do takich opisow podchodze sceptycznie. Pisza to co chcemy przeczytac,ze najlepsze,najmocniejsze,kosmiczne technologie.Byly juz IM 10 wlokna w wedkach chyba Mikado czy innych tanich modeli, a topowi wytworcy oznaczali dopiero IM7.Na wielu plecionkach opisy wytrzymalosciowe takie,ze japonce jeszcze takich nie wyprodukowali.Politycy ktorzy kase biora z naszych podatkow obiecuja wszystko co chcesz ,oficjalnie w mediach,wiecach i co z tego ze to nieprawda.Czyli Dragon celowo zatail fakt budowania swych wedek na blankach CD? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Wstydzą się ze CD robi w ChRL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Jakby robili na blankach CD to by ceny walnęli 2X takie jak za HM80. Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 To HM80 są chyba na Legend Extreme ;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 I to w pelnym 6SC 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Lowi ktos moze kijkiem na blanku CDEXN 792ML. Potrzebuje informacji jak kijek zachowuje sie podczas holu i czy jest czuly? Wszelkie info. na temat kija mile widziane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Lowi ktos moze kijkiem na blanku CDEXN 792ML. Potrzebuje informacji jak kijek zachowuje sie podczas holu i czy jest czuly? Wszelkie info. na temat kija mile widziane. Mam kijek zbudowany na tym blanku. U mnie robi za klenio-jaziówkę z pływadła oraz patyk pstrągowy. Co do zachowania podczas holu, to blank z racji niskiej masy oraz cienkiego szczytu sprawia wrażenie delikatniejszego niż jest w rzeczywistości. Bardzo płynnie przechodzi w pełne ugięcie. Moim zdaniem blank jest bardzo czuły i powinien sprawdzić się również jako lekka wędka do opadowych łowów (okoń, sandacz). B. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 http://www.fishingcenter.com.pl/artykul.php?id=2014-10-01_nowe_blanki_composite_developments_seria_ext_nano_test&folder=articles/testy&url=/testy.php&tekst=%C2%AB%20Powr%C3%B3t W tym tekście także jest kilka słów o CDEXN 792ML 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Dzieki Myslalem czy nie ukrecic sobie kijka do lekkiego lowienia szczupakow i wiekszych pstragow wlasnie na tym blanku. Tylko obawiam sie czy nie jest zbyt slaby i czy poradzi sobie z przylowem szczupaczkow 80+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Zawsze możesz ukręcić o oczko mocniejsze Nano 17lb☺ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi