antilag Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Szukam dużego klasycznego pudełka na przynety z ruchomymi przegrodami , najchętniej z elastycznego plastiku i dobrym zamknięciem . Szukałem w pobliskich sklepach ale maj większe jakie maja to okolo 35cm Najlepiej jak by wymiary oscylowały w tym przedziale 40-45cm x 25-30cm Z góry dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/flambeau-tuff-tainer-g5-a49-p130-k1686.html Z dołu listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Trzy dyszki to cena za zestaw trzech pudełek. Są porządne a największe z nich powinno wymiarami przystawać do Twoich wygórowanych oczekiwań http://www.biedronka.pl/pl/product,id,1988,name,skrzynki-lub-organizery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) ogladalem przed chwila te z f.martu , i te najciensze powinno podejsc , co do tych z biedry jutro oblukam ale nie wydaje mi sie za piekne Edytowane 30 Lipca 2014 przez antilag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 ogladalem przed chwila te z f.martu , i te najciensze powinno podejsc , co do tych z biedry jutro oblukam ale nie wydaje mi sie za piekne Ogromna prośba, jeśli przejdziesz się oblukać te pudełeczka i będziesz brał dla siebie to weź i mi to zapłacę z góry przelewem i albo odbiorę osobiście przy okazji, albo przesyłeczkę się zrobi co? Stawiam duże piwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 ok Jutro robie event dla Biedronki to postaram się zakrecic za tym ewentualnie w piatek u siebie pod domem kupie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bass1978 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Take cos jest powszechnie dostępne, ostatnio widziałem u siebie w Sezonie i to za grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi