radek gliwice Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ja łowiłem , ale w tym roku sam nie rozumiem całej sytuacji.Nie widzę ,żeby ktoś inny łowił.Lubię to jezioro , ale niestety jest jak jest i już ręce rozłożyłem.Próbowałem różnie , ale nie dałem rady złamać tego kodu .Może jest osoba która miała podobną sytuację i się wypowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 wydaje mi się że nie doceniasz tych ryb.sposobu spin na systematyczne łowienie okoni40-50cm nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Woblery typu suspender tez moga sie sprawdzic ;-) prowadzone z dluzszymi przerwami czasem dzialaja cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Cześć, jakiś czas temu czytałem artykuł o nocnym łowieniu okoni. Niestety nie sprawdzałem ,ale może Ty spróbujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) No tak przynęta, która się zatrzymuje imituje osłabioną rybkę i w chwili startu, ale niezbyt agresywnego często następuje branie. Można złamać się i pójść na łatwiznę stosując dodatkowo zapach. Kogutów próbowałeś? Są jeszcze różne maści wormy, można je zamontować na offsecie albo wacky rig i próbować vertical i zagrać na nosie robalem albo innym cudakiem. Nie wiem jaka jest głębokość łowiska, ale popróbowałbym bym pływadłem poszukać miejsc i gdzieś się zakotwiczyć z przygotowanymi starannie nowościami i wziąć się do roboty Echo też nie zaszkodziłoby na początek Fajna górka podwodna ze ostrymi zboczami na większej głebokości i gdzieś powinieneś zlokalizować ławicę a potem próbować do skutku różnymi przynętami, jeśli są to w końcu zaczną brać. Edytowane 31 Lipca 2014 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi