Skocz do zawartości

Legia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli lepiej dać zawodnikowi 140.000zł miesięcznie i niech se gra byle jak? Za takie kwoty w polskiej lidze powinni trawę gryźć, latać nad murawą i nigdy nie marnować takich sytuacji.

Weźmy pod uwagę, co by było, gdyby nie strzelili 1-2 bramek z gry? Mecz skończył by się wynikiem 2:1 i rewanż byłby mocno zagrożony. Kosecki uratował dupę Legii strzelająć w końcówce czwartą bramkę i dająć w miare bezpieczny zapas goli. Przy wykorzystanych 1-2 100% akcjach (chociażby sam na sam Żyro z bramkarzem 5m od bramki) i strzelonym minimum 1 karnym, rewanż w Edynburgu byłby tylko formalnością.

To co napisał spy, zawodnik podchodzący do karnego musi być pewny siebie, a nie przestraszony i zdekoncentrowany. Pierwszy karny pokazał, że absolutnie Vrdoljak nie powinien podchodzić do drugiego strzału. Kolejna sprawa, uważam, że w 88 minucie meczu nie wystawia się do strzału karnego zawodnika, który biega od początku meczu po boisku, bo jego zmęczenie jest już widoczne i koncentracja dużo słabsza. Dlaczego karnego nie strzelał świetnie dysponowany w tym meczu Radović (napewno mniej zmęczony i pewniejszy od Vrdoljaka) lub chociażby "świeży" Kosecki?

Edytowane przez Żbiku

Niezły mecz i po to ten temat. Tutaj sami kulturalni ludzie są , więc nie obawiam się żadnego chamstwa.....

Tofik, jak założysz temat Lech z ważkich powodów, to założę sie , że nie będę hejtował......

@godski-ty pewnie nie będziesz hejtował,ja nie hejtuję ,ale jak widać pierwsze wpisy już idą jakby w drugą stronę.Fazę eliminacji do pucharów europejskich ,czy nawet ewentualne występy w tych pucharach ,będą myślę komentowane w sposób kulturalny.Jednak aż boje się, co będzie ,gdy w lidze spotka się Legia z Lechem,Jagiellonią czy innym klubem.......

Samego meczu oczywiście już pogratulowałem,bo myślę że po pierwszym meczu eliminacji,pierwszym meczu ligowym ,które to były zdecydowanie złe ,to taki wynik daje nadzieję że gdzieś drużyna jednak zajdzie.