Jano Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 chłopaki, tu jest całkiem OKhttp://www.drhtv.com.pl/drhtv3.html:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Mazurek był. Pięknie. Pozdrowienia dla Poznania, Przemyśla i Leborka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Piękna bramka na 2:0... i muszę to oglądać w jakimś g...nie, a nie w naszej TV.... Boże, Maryjo... Porozmawiajmy jeszcze przez 300.000 godzin o Ukrainie albo Smoleńsku. To ma sens. Z tego co słyszałem gdzieś dziś,to Szkoci zabronili transmisji......dlaczego i jakim prawem to już nie dosłyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Kosa! Kosa da czadu! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) Podobno chcieli wypełnić stadion... . Ciekawe jaki procent jest kibiców Legii ? Fajnie na Rzeźniczaka mówią - Rzeźniak. Dobrze, że nie Rzeźnik... Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Z tego co słyszałem gdzieś dziś,to Szkoci zabronili transmisji......dlaczego i jakim prawem to już nie dosłyszałem. Może... ale pewnie to taka sama prawda jak to, że Frac miał strzelać do Papieża. Jak nie wiadomo o co idzie, to idzie o pieniądze. Jakbyśmy zapłacili to i pod kiltem kamera by mogła być, rzecz gustu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Z tego co słyszałem gdzieś dziś,to Szkoci zabronili transmisji......dlaczego i jakim prawem to już nie dosłyszałem.Na ich miejscu też bym zabronił... żal i wstyd taką grę w Europie pokazywć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Z tych w czwartej rundzie Salzburg najcięższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Nie ma co ukrywać, że nasza liga jest bardzo słaba. Oby dzisiejszy sukces był dobrym prognostykiem dla polskiej piłki (może i kadra się obudzi).Pomimo, że jestem z krwi i kości kibicem Legii jutro życzę naszym wszystkim drużynom udanych rewanżów w lidze europejskiej. tylko Legia ... pozdrawiam Wojti (L) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 No koledzy... ale w zamian jutro kibicujecie Lechowi! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Nie ma co ukrywać, że nasza liga jest bardzo słaba. Oby dzisiejszy sukces był dobrym prognostykiem dla polskiej piłki (może i kadra się obudzi).Pomimo, że jestem z krwi i kości kibicem Legii jutro życzę naszym wszystkim drużynom udanych rewanżów w lidze europejskiej. tylko Legia ... pozdrawiam Wojti (L)Nasza liga jest dobra ale tylko wewnątrz kraju... tzn jeżeli nasze kluby grają między sobą to mecze są ciekawe... podobny -słaby poziom j mecze są przyjemne dla oka... ale już coś więcej poza granicami to ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) Panowie jak myslicie czy Legia zalapie kare od UEFA i drugi mecz z Celticiem bedzie oddany walkowerem dla celticu co sie wiaze z odpadnieciem Legi z pucharow bo w sytuacji walkowera 3:0 dla celitku ta bramka strzelona Legii w Warszawie zawazy na całym wyniku dwumeczu. Co najgorsze to te dwa nie strzelone karne beda sie komus snily ..... miejmy nadzieje ze UEFA tak surowo Legii nie ukarze i zobaczymy Legie w czwartej rundzie Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez majatony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Jak widać już po eliminacjach. Wyrzucili Legie z tego co słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Kurrr....jj....m.... przepraszam za bogaty zasób słownictwa!!nic innego tylko to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Brawo brawo brawo dla dzialaczy Legii ktos dal dupy..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Taaaa taka rudablondyna - kierownik drużyny! wrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 no cóż . troche lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Legia ma duzo kasiorki i kasa z UEFA nie potrzebna hehea Pani blondi to to to ....skoda mi słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 ale jajca normalnie niemożliwe ... i dwa karne vrdoljaka w W-wie.. szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 skandal!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Szkoda piłkarzy... grali z zaangażowaniem jak nigdy wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 To za te karnejedna bramka wiecej i nie bylo by sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Oni chyba zostali zdyskwalifikowani i karny by nie pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Wlasnie nie wiem do koncaAle chyba dostali dyskwalifikacje w ostatnim meczu czyli walkower 3:0 dla celticu a w dwumeczu 4:4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Kowal powiedział, że zgwałcą Legię i chyba się nie pomylił.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi