Skocz do zawartości

Legia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Piękna bramka na 2:0... i muszę to oglądać w jakimś g...nie, a nie w naszej TV.... Boże, Maryjo...

Porozmawiajmy jeszcze przez 300.000 godzin o Ukrainie albo Smoleńsku. To ma sens. 

Z tego co słyszałem gdzieś dziś,to Szkoci zabronili transmisji......dlaczego i jakim prawem to już nie dosłyszałem.

Z tego co słyszałem gdzieś dziś,to Szkoci zabronili transmisji......dlaczego i jakim prawem to już nie dosłyszałem.

Może... ale pewnie to taka sama prawda jak to, że Frac miał strzelać do Papieża. 

Jak nie wiadomo o co idzie, to idzie o pieniądze. Jakbyśmy zapłacili to i pod kiltem kamera by mogła być, rzecz gustu...

Nie ma co ukrywać, że nasza liga jest bardzo słaba. Oby dzisiejszy sukces był dobrym prognostykiem dla polskiej piłki (może i kadra się obudzi).

Pomimo, że jestem z krwi i kości kibicem Legii jutro życzę naszym wszystkim drużynom udanych rewanżów w lidze europejskiej.

tylko Legia ... pozdrawiam Wojti (L)

Nie ma co ukrywać, że nasza liga jest bardzo słaba. Oby dzisiejszy sukces był dobrym prognostykiem dla polskiej piłki (może i kadra się obudzi).

Pomimo, że jestem z krwi i kości kibicem Legii jutro życzę naszym wszystkim drużynom udanych rewanżów w lidze europejskiej.

tylko Legia ... pozdrawiam Wojti (L)

Nasza liga jest dobra ale tylko wewnątrz kraju... tzn jeżeli nasze kluby grają między sobą to mecze są ciekawe... podobny -słaby poziom j mecze są przyjemne dla oka... ale już coś więcej poza granicami to ciężko.

Panowie jak myslicie czy Legia zalapie kare od UEFA i drugi mecz z Celticiem bedzie oddany walkowerem dla celticu co sie wiaze z odpadnieciem Legi z pucharow ;)

bo w sytuacji walkowera 3:0 dla celitku ta bramka strzelona Legii w Warszawie zawazy na całym wyniku dwumeczu.

Co najgorsze to te dwa nie strzelone karne beda sie komus snily .....

miejmy nadzieje ze UEFA tak surowo Legii nie ukarze i zobaczymy Legie w czwartej rundzie

Edytowane przez majatony