Skocz do zawartości

Legia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Legii gratuluję wyniku,pięknie pokazuje jak słaby jest Celtic w tym sezonie,a mimo wszystko może zagrać w LM.

Mnie jednak, pewna sprawa trochę zniesmaczyła,otóż nagle Liga Europy zawitała na antenie tvp......mam nadzieję, że niesmak minie za tydzień, jak pokażą mecz Ruchu Chorzów. :o

Edytowane przez tofik

To akurat jest logiczne. Bez względu na to z którą drużyną sympatyzuję.

Oglądalność meczu Legii będzie na 100% większa. A oglądalność to kasa.

Ale jeśli by była mozliwość to lepiej by było by transmitowali również mecze innych Polskich drużyn.

Panowie jeszcze Legia musi wygrać jeden mecz ... nie dzielcie skóry na niedźwiedziu. Nie wyobrażam sobie aby mogła przegrać po tej całej aferze i odpaść. Ale cóż jak wiadomo piłka jest okrągła a bramki są dwie:D

Edytowane przez Tomasz eS

Bardziej mnie martwi styl w jakim wczoraj chlopaki wygrali. Od 60 min mocno przysiedli a przecież ten skład miał wolne w lidze. Berg też w trakcie meczu nie wyglądał na zadowolonego z gry. Cieszę się że wygrali ale nie za bardzo mi sie ich gra podobała trochę przypominało to styl z początku sezonu.

A oprawa jasne robiła wrażenie tylko po co? Żeby teraz klub tracił kasę (w najlepszym wypadku) i co teraz znów żyleta zarządzi żeby kupować drożej bilety? bez sensu, było spotkanie władz klubu z przedstawicielami kibiców przed meczem i dobrze wiedzieli jakie mogą być konsekwencje. Rozumiem frustracje kibiców bo sam nadal jestem wkurzony za karę UEFA ale bardziej będę wkurzony jak ich teraz wykluczą z rozgrywek albo zamkną stadion. Po holerę te race, jest tam mnóstwo sprytnych i inteligentnych ludzi czemu nie pokombinować żeby zrobic oprawę zgodną z przepisami a w podtekście przysrać UEFA?

Bardziej mnie martwi styl w jakim wczoraj chlopaki wygrali. Od 60 min mocno przysiedli a przecież ten skład miał wolne w lidze. Berg też w trakcie meczu nie wyglądał na zadowolonego z gry. Cieszę się że wygrali ale nie za bardzo mi sie ich gra podobała trochę przypominało to styl z początku sezonu.

Masz rację. Od 60 minuty byli ale tak jakby ich nie było. W takim stylu skończy się tak jak rok temu, być może jedna wygrana z jakimś cypryjskim zespołem. 

• 3 miesiące temu...