havy Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Świetna druga połowa Legii,ale te niewykorzystane okazje...Żyro potwierdził że nie ma sytuacji ktörej by nie mógł przestrzelic.Niestety raz już niewykorzystane okazje ,karne z celtikiem,zemsciły sie na Legii.Pare lat temu któryś z naszych klubów , Lech?, miał też kilka setek z portugalczykami i odpadł a tamci zagrali w finale.Oby nie powtórzyła sie ta historia i było 2-0 w rewanżu.Szkoda mi Rado, po tym ile zrobił dla klubu przez te 9 lat należał mu sie ten mecz na pożegnanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Nie jestem fanem Legii, ale oglądałem prawie każdy mecz w pucharach i żyro nigdy niczego nie pokazał, a wczoraj to jeszcze trochę i przewracalby sie o piłkę... Nie ma nikogo innego na jego pozycję? W lidze tez tak gra? Czy może ma gorsze dni jak oglądam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Do gry Pana Żyry nadawał się tylko jedna ocena z niemieckiej Bundesligi - PONIŻEJ KRYTYKI. No aż chciało się czymś rzucić w tv... Przecież ten człowiek nie ma nawet "piłkarskich ruchów" a co dopiero, że bramki ma strzelać. Od pierwszej do ostatniej minuty wygląda tak samo - jakby nie miał sił i miał zaraz zemdleć- kupa strat..eh żal było na niego patrzeć. A pokazał mu, że można taki mały Masłowski. Chłopak kopiący chwilę temu w Zawiszy. Wychodzi na mecz w lidze Europy, życiowy debiut na takim szczeblu. Zero kompleksów, walczy, biega i do tego MYŚLI. Dla mnie zawodnik meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Co sie dzieje na Lazienkowskiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Awaria... 0 do 2... jeszcze 5 legia włoży i będzie awans może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 4 żółta kartka dla legionistów ... zaraz będą czerwone leciały leciały ruch. Kurde liczyłem.... miałem nadzieję że im się uda... 2 minuty i 2 bramki..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Wyłączcie światło na Lazienkowskiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Legia........... legła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) ...............a miało być tak pięknie........... Edytowane 26 Lutego 2015 przez martek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 ...............a miało być tak pięknie........... ........... a jest jak zawsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 ...............a miało być tak pięknie...........He jest pięknie, że aż pała mięknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 a może mi ktoś powiedzieć dlaczego Radovic nie gra w Legii? Ma to jakiś związek z Chinami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 a może mi ktoś powiedzieć dlaczego Radovic nie gra w Legii? Ma to jakiś związek z Chinami? Skoro ma kontrakt z Chińską drużyną, to chyba ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Levy miał kontrakt z Bayernem i grał w BVB . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Levy miał kontrakt z Bayernem i grał w BVB .Nie mozesz miec dwoch waznych kontraktow jednoczesnie. On podpisal taki ze po sezonie bedzie gral w Bayernie, a Radovic pewnie za chwile bedzie gral w Chinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ale nie może bo przepisy? Czy nie może bo się klub/trener obrazili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Oj tam nie kopmy leżącego wygrał lepszy i tyle , gra Legi ,odzwierciedla poziom naszej piłki kopanej- ligowej i narodowej i wynik to niestety potwierdza a ci którzy liczyli na więcej to po prostu marzyciele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 A tam marzyciele. Kilka setek było. Tylko ta cholerna skuteczność zawodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Setki to trzeba było wykorzystać w pierwszym meczu i dziś byłby całkiem inny mecz ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vigo Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Nie jestem kibicem Legii, ale w starciach z zagranicznymi klubami zawsze jestem za naszymi, szkoda, że legionistom nie wyszło, Ajax to jednak nie ta półka piłkarska, nawet taki nijaki jak ostatnimi czasy.Legia moim zdaniem do dziś radziła sobie nadspodziewanie dobrze w europejskich rozgrywkach, biorąc pod uwagę poziom piłki kopanej w naszym kraju i deprymującą historię z Celticem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Przed meczem pod jakimś artykułem czytałem komentarze internautów. 3:0 , 3:1 dla Legii oczywiście . Tak sobie pomyślałem że mocna przesada ale jakby Legia zagrała tak jak II połowę w Amsterdamie to byłbym skłonny obstawiać 1:0 albo 2:1 dla Legii. No ale między tamtą drugą połową a całym wczorajszym meczem była przepaść więc nic dziwnego że skończyło się na 0:3. Co przeszkodziło Legii zagrać jak 45 minut w Holandii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Grali pod presją. I chyba ich nerwy właśnie zjadły.... plus za szybko chcieli nawbijac bramek... wykorzystał to Ajax. Kontra gol.. zamieszanie szok i drugi.... a później już wiedzieli że gówna z tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 http://sport.wp.pl/kat,1754,title,Rozdrazniony-Kucharczyk-po-meczu-z-Ajaksem,wid,17294492,wiadomosc.html?ticaid=1146ab&_ticrsn=5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) Tomek z całym szacunkiem..... pod jaką presją ???? Kogo ??? Czyją ????No nie mów że pod presją wyniku ??? Fuck jeśli się uważa że mistrzostwo będzie bo tak ma być, a przy okazji PP wpadnie no i kilka meczów w Europie na zachętę, to ten wózek dalej nie pojedzie. Pompowany balon oczekiwań kiedyś musi pęknąć, jeśli za oczekiwaniami nie idą odpowiednie działania.Prezesa Leśnego szanuje za całokształ ale i on/oni muszą pochylić swoje głowy.Gdzie realne wzmocnienia ??? Wyniki się same nie zrobią!Mówimy o profesce i zajebiaszczej sieci skautingu (w notesach mają zawodników na każdą pozycje) a po sytuacji kiedy tracą Radovicia (Serbowi nie ma co się dziwić bo 95% zrobiłoby tak samo) nie są w stanie odpowiednio zareagować.Gdzie ich przygotowanie na to że Miro już wiekowy i już dawno powinien mieć swojego 100% zamiennika z którym musiałby walczyć o miejsce, O pozostałych brakach kadrowych (mega widocznych) i "pseudozamiennikach" po prostu nie chce mi się już pisać. Edytowane 27 Lutego 2015 przez deichkind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 legioniści zejdzicie na ziemię, LE to nie ten poziom https://www.youtube.com/watch?v=ajKTuakrOW4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi