Skocz do zawartości

Legia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Dadzą radę. Nie bardzo im kibicuję w lidze ale życzę z całego serca awansu do LM. Bo POLAK jestem i niech Warszawiakom się uda. Legia..Legia...Legia. Na złość antylegionistom... Dawać Legiaaa... W końcu mamy klub w LM.. Nie zapeszam jak w Rio... Damy radę a już myślałem że nie dożyję tego. wYGRAMY

• Like 2

Nie ma stylu, nie ma drużyny, słaby trener....ale na tym etapie to nie istotne - zrobili co do nich należało....a w ostatnich latach, nie zawsze Polskie drużyny potrafiły wykorzystać przewagę "na papierze". Nie wyobrażam sobie innego wyniku niż 3-0, 4-0 na Ł3.

Do zobaczenia we wtorek na Estadio!!

Edytowane przez malcz

Spokojnie zobacz ilu piłkarzy z pierwszego składu dziś gra, Hasik jasno powiedział że ten mecz muszą mu wybaczyć bo wszystkie siły rezerwują na Dundalk.

No dobra, ale to nie usprawiedliwia Legii, żeby odpuściła mecz. Zmiennicy też coś muszą pokazać.

Liga mistrzów to priorytet.

I będzie tak jak w Lidze Europy 2013/14 - ostatnie miejsce w grupie :unsure: . Przy tym poziomie jaki pokazuje inaczej być niestety nie może. Dzisiaj zaczeli lepiej grać po stracie 3 bramki, co im przeszkadzało grać lepiej po stracie pierwszej?

I będzie tak jak w Lidze Europy 2013/14 - ostatnie miejsce w grupie :unsure: . Przy tym poziomie jaki pokazuje inaczej być niestety nie może. Dzisiaj zaczeli lepiej grać po stracie 3 bramki, co im przeszkadzało grać lepiej po stracie pierwszej?

Zobaczymy. Widzę że mocno pesymistycznie jesteś nastawiony. Według Ciebie tylko Liga Europy??? Mogę się założyć że liga będzie ale mistrzów.

Mecz faktycznie słaby. Trochę pecha Legii i farta Arki ale to niczego nie tłumaczy.

Pożyjemy zobaczymy.

Zobaczymy. Widzę że mocno pesymistycznie jesteś nastawiony. Według Ciebie tylko Liga Europy??? Mogę się założyć że liga będzie ale mistrzów.

Mecz faktycznie słaby. Trochę pecha Legii i farta Arki ale to niczego nie tłumaczy.

Pożyjemy zobaczymy.

Jestem bo widzę jak grają :( . Nie są w stanie wygrać meczu ekstraklasy u siebie w tym sezonie, mistrz kraju powinien dawać sobie lepiej radę. Odnoszę wrażenie że zupełnie im się nie chce z małymi wyjątkami bo na zmęczenie sezonem teraz nie ma się co powoływać.

• Like 1