Skocz do zawartości

Legia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Prezes już robi czystki w Legii, Vranjes, Rzeżniczak i Brzyski, zostali odsunięci od drużyny i mają sobie szukać nowego klubu.

Aleksandrow wcale nie jest lepszy, raczej gorszy od w/w trójki i co? tyle że dopiero co wydano na niego kasę więc głupio się go pozbyć, zresztą kto by go chciał?

Odsunięcie tej trójki wcale nie sprawi że Legia zacznie grać ładniej i skuteczniej.

• Like 1

Aleksandrow wcale nie jest lepszy, raczej gorszy od w/w trójki i co? tyle że dopiero co wydano na niego kasę więc głupio się go pozbyć, zresztą kto by go chciał?

Odsunięcie tej trójki wcale nie sprawi że Legia zacznie grać ładniej i skuteczniej.

A tego to ja już nie wiem. Trzeba by było o to prezesa zapytać. Jego ludzie, jego decyzje.

Hej!

Niezbyt często piszę, niemniej postawa Legii mnie... zadziwia. Chciałem napisać zawstydza, ale jest to wstyd pomieszany z właśnie- zadziwieniem, poczuciem żenady, żalu, strachu, zniesmaczenia...

Kibicuję na dobre Legii od czasu gdy Wojtek stzrelił gola Sampdorii.

W moim mieście nie ma klubu piłkarskiego na miarę choćby 3 ligii, więc żadny ze mnie ultras- zwykły kibic telewizyjny.

Legia w tym sezonie gra tak potwornie że- nie wiem, choć próbuję zrozumieć- czyja to jest wina, że jest tak bardzo źle??

Zarząd? Zmiana Czerczesowa? Zaślepinie sławą zarządu? Głupie transfery? Itp. Itd.

Bo nawet awans do LM (a pisze w przerwie tego meczu), nie zmieni, że pachnie duuuzym smrodem...

• Like 2