Skocz do zawartości

Legia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Udało się...

Dziwny ten futbol- nie udawało się, gdy grali nienajgorzej za Urbana i Berga, udało się jak grają taka padakę.

Cały czas mam nadzieję, ze w tym szaleństwie- wide zmiana trenerów, Czerczesowa na Hasnika, fatalne transfery na pierwszy rzut oka itp. jest metoda.

Liczę na to, że Prezesi są mądrzejsi od nas kibiców i wiedzą co robią... I nie zadowolą sie "tripletem" i kasą...

Bo boję się,jak każdy chyba, pomyśleć co będzie, nawet nie jak przyjedzie Bayern, Barca czy inny Real, tylko drużyna z Grecji, Turcji czy innej Szwajcarii....

Nie mniej- na razie cieszmy się, ze mamy pierwszy awans do LM od lat. Co by nie było- czeka nas pół roku fajnych emocji :) .

Ten wieczór należy do Legii i tego nikt jej nie odbierze :) .

• Like 1

Będzie wstyd w tej LM i nic więcej.Awans awansem ale trzeba tam jeszcze coś pokazać.Oglądając ten mecz czułem się jak na meczu A klasy.I ten lans prezesa Kurskiego przed chwilą :)

Jak żeś taki prorok to numery totka na jutro podaj ;)

• Like 1

naprawde czuje sie zaszcycony i oczywiscie niezmiernie oszolomiony tak nieprawdopodobnie niewiarygodnym wrecz sukcesem,komu mam dziekowac?

a nie jasne ,to polska mysl szkoleniowa pod znanym przez 21lat tytulem,jak tu przetrwac-moze sie uda,lub tez,ostatnio modne: biegnij ,biegnij nie wazne gdzie byle bys biegal

Nie wiadomo co będzie w grupie ,to się zobaczy...

Wiadomo jednak ze Legii kapnie parę baniek za które mogą wzmocnić szeregi swojej drużyny co może dać w przyszłości jakiś efekt.Najważniejsze teraz to zagrać jak tylko najlepiej potrafią i w przyszłym sezonie i kolejnych regularnie się kwalifikowanych do LM

Wiadomo LM to nie tylko prestiż ale przede wszystkim kasa

Edytowane przez tony1983
  • Like 1

Mecz wywołał wiele emocji które widać i tu w wątku i wydaje mi się ze w wymianie zdań nie ma interpersonalnych wycieczek a po prostu emocje !:)

Tej jesieni, wątek "Legia" będzie jednym z goretszych w Cafe :)

Obawiam się ze spektakularnych wzmocnień nie będzie. Kupią kogoś za Nico ( bo zdaje się leci do Hull) , i może kogoś za banitów i to wszystko. Za dużo kasy leżą jeszcze byłemu właścicielowi panu W. Kasy którą muszą oddać, no chyba ze W. trochę odpuści raty i będą mogli coś więcej. ...

Hej Legia Legia.....

Edytowane przez grzesiekp.

Należy się wysoka premia osobie która losowała :D

Co do dwumeczu, cóż mogę napisać. Legia słaba, ale tamci grali jak amatorzy. Nie jestem w stanie pojąć jak przeszli BATE.
Co będzie w LM? Chyba wszyscy wiemy. Baty i zarobione 200 mln PLN.

Jaka szkoda, że w LM nie grała już Wisła po Panathinaikosie i APOELu, a Legia po Celtiku. Może dziś nasz dziadowska, klubowa piłka wyglądałaby inaczej.