maciek1b Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Ja się cieszę z awansu nawet w takim stylu myślałem że już nie dożyję naszej drużyny w Lidze Mistrzów a tu o Legia z bardzo słabą grą awansowała Przed meczem byłem dość spokojny o awans w trakcie meczu raczej też nawet po stracie dopiero po czerwonej kartce pojawiły się obawy, dobrze że Kuchy ustrzelił wyrównanie bo trochę byłby obciach. Tak naprawdę to Dundalk nic szczególnego w obydwu meczach nie pokazał niestety Legia też i to mnie najbardziej martwi bo nie ma czasu żeby ich zgrać czy coś nagle poprawić i w grupie obawiam się że będzie "rzeź niewiniątek'' i chyba trzeba potraktować to jako fajną przygodę i zebranie doświadczenia z pograniem z drużynami z najwyższej półki ale jest jeszcze liga gdzie trzeba walczyć o mistrza i myślę że jeszcze potrzebują 2,3 tygodni do pełnej dyspozycji już widać jak fajnie Ojdida wchodzi w grę bo początek miał mizerny, podoba mi się gra Langila i zaangażowanie Prijovica brakuje jeszcze zgrania i myślę że extraklasę ogarną ale w Lidze Mistrzów to wiele nie ugrają. Dużo dużo do poprawy ale ja myślę że to kwestia czasu, za 3 tygodnie będziemy zadowoleni ze stylu nie wiem jak z wyników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Należy się wysoka premia osobie która losowała Co do dwumeczu, cóż mogę napisać. Legia słaba, ale tamci grali jak amatorzy. Nie jestem w stanie pojąć jak przeszli BATE. Co będzie w LM? Chyba wszyscy wiemy. Baty i zarobione 200 mln PLN. Jaka szkoda, że w LM nie grała już Wisła po Panathinaikosie i APOELu, a Legia po Celtiku. Może dziś nasz dziadowska, klubowa piłka wyglądałaby inaczej.Jakie zarobione 200 mln zł, na razie to jest kwota około 65 mln zł i nie zanosi się na więcej. Za zwycięstwo w grupie 1,5 mln euro, za remis 0,5 mln euro, a za wyjście z grupy 6 mln euro. Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Pilka jest piekna bo okrutnai nieprzewidywalna.Wierze ze sprawia jakos NIespodziewanke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Jak widać to co poniektórym awans po 20-stu latach polskiego klubu do LM jest solą w oczach Przykre to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Jak widać to co poniektórym awans po 20-stu latach polskiego klubu do LM jest solą w oczach Przykre to ...Nie jest solą w oku.Fajnie że się udało.Tylko trochę wstyd że gramy w tych rozgrywkach raz na 20 lat.To tylko pokazuje na jakim poziomie jest nasza klubowa piłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Nie jest solą w oku.Fajnie że się udało.Tylko trochę wstyd że gramy w tych rozgrywkach raz na 20 lat.To tylko pokazuje na jakim poziomie jest nasza klubowa piłka.To nie gadaj , załóż trampki i podnieś poziom naszej piłki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Jak widać to co poniektórym awans po 20-stu latach polskiego klubu do LM jest solą w oczach Przykre to ... Ja się nie cieszę z tego awansu. I nie uważam, żeby było to przykre.Raczej liczę, że Albańczyk ze swoim zaciągiem pociągnie ich w dół.Dla tych, którzy uważają, że kibicowanie Dundalk i brak satysfakcji z awansu na Ł3 jest przykry - polecam poniższy felieton. http://weszlo.com/2016/08/17/jak-co-srode-jakub-olkiewicz-80/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 To nie gadaj , załóż trampki i podnieś poziom naszej piłki ...Od tego są trenerzy i piłkarze a ja mam prawo napisać co o tym wszystkim myślę i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 ... a złoty medal IO Anity Włodarczyk nic nie warty bo to zawodniczka Skry Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 To nie gadaj , załóż trampki i podnieś poziom naszej piłki ...Kibice są motorem napędowym piłki kopanej i zrozumiałe jest, że kibic może wymagać od profesjonalnej drużyny i profesjonalnych kopaczy jakiegoś minimalnego poziomu. Przykro się ogląda jak zawodowiec, mistrz Polski , reprezentant kraju nie potrafi przebiec z piłką 10 metrów i o którą ciągle się potyka. I nawet nie chce mi się już pisać, że kolesie których zawodem jest piłka kopana nie potrafią w meczu przeprowadzić 2-3 składnych akcji w których nie ma przypadku. Nagle ogłosiliśmy wielki sukces, że po 20 latach awansowaliśmy do LM pokonując po drodze półamatorskie drużyny, z którymi obowiązkiem Legii było ich złojenie. Rozumiem, że czasami minimalizm świadczy też o sile drużyny, ale w żadnym meczu Legii nie było tego minimalizmu tylko walka o życie i wdrapywanie się na wyżyny swoich umiejętności żeby jakoś tam wygrać "ogórkami". 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Grisha, nie porównuj tego typu sportów. Panią Włodarczyk, z całym szacunkiem dla niej, ogląda się raz na 4 lata. Myślisz, że w Barcelonie strzeliły szampany jak Real wygrał CL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Tylko jedno skojarzenie mi się nasuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Ostatnio zaslyszane w tvNapastnik Legii -fajnie bedzie sie zmierzyc z najlepszymi Dzienikarz -najwiekszy test przejdzie bramkarz i obroncy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Wywiad z Brychczym:- Panie Lucjanie czy Pańska Legia pokonałaby obecną?- Tak, 1:0- Tylko 1:0?- Bo mam 80 lat i wielu moich kolegów nie żyje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Brak awansu źle, jest awans też źle. Polska to taki kraj w którym zawsze coś nie tak, w zimie zimno w lecie gorąco a piwo zawsze za ciepłe . A tak na poważnie fajnie będzie zobaczyć w Polsce po 20 latach kawałek dobrej klubowej piłki i to w walce o punkty a nie jakieś tam pokazówki.Odnośnie Legii to paradoks, że grając taki piach udało się awansować ( tutaj podziękowania dla pana losującego).Chłopaki muszą poprawić trochę grę bo żal będzie oglądać, a paru leserów ze składu out albo do biedronki na kasę ( nie obrażając pań i panów z biedronki) -> <L> pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Troche...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Real,borusja,sporting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Bo jak spaść to z wysokiego konia ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 A jak krasc punkty to najlepszym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Ciekawe jak szybko się rozejdą bilety na mecz Legia -Real ? Szkoda że na Narodowym nie da rady. Pękł by w szwach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Ciekawe jak szybko się rozejdą bilety na mecz Legia -Real ? Szkoda że na Narodowym nie da rady. Pękł by w szwach.Pewnie już wyprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zanim przyjedzie Real,Legia pojedziedo malutkiej Niecieczy gdzie na wiosnedostala 3:0. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Wszyscy kibice Realu mają niepowtarzalną szansę zaliczyć wyjazd . Zapraszamy na sektor gości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi