Skocz do zawartości

Legia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jestem kibicem Legii ale czy poprawią czy nie poprawią to i tak będzie bite i kopane...będzie rzeźnia oby tylko nie jakieś masakryczne 5:0 lub wyżej a jak będzie przegrane po 3:0 to uznam to za normę, sukcesem będą porażki 1:0, remis to już cud. Moim zdaniem ta grupa to mecze dla doświadczenia, promocji i dla kibiców nie ma co się nastawiać a gadanie o wyjściu z grupy to jakiś żart. Realnie to z żadnej grupy którą rozlosowali by nie wyszli może jakieś lepsze wyniki by ugrali a tak to jest szansa obejrzeć Real czy Borussię w Warszawie, super. Ja tam się cieszę z tego losowania i traktuję to jako fajna przygodę (oby tylko bez kompromitujących wyników powyżej 3 straconych bramek :wacko: i tu mam nadzieję że na tyle poprawia grę).

• Like 1

Moje zainteresowanie piłką nożną sprowadza się w zasadzie do czytania na jerku wątków takich jak ten.Tak więc poniżej uwagi kompletnego laika.

Legia awansowała do LM,dobra dla niej.

Czy nie jest czasem tak że ten fakt to kompletna katastrofa dla polskiej ligi?Legia,nawet jak naprzegrywa w LM co popadnie po 0:5,będzie w przyszłym sezonie dysponować budżetem którym zeżre całą resztę absztyfikantów do tytułu a w Europie z tym samym budżetem będzie znaczyć,no cóż...Nic?Czyli ciąg dalszy marazmu i klubowej ligowej miernoty i w zasadzie walka o drugie miejsce?Zaznaczam,nie szukam dziury w całym,piłka nożna to w zasadzie jedyny sport który ani mnie ziębi ani parzy.Co myślicie?

• Like 2

Ktoś ma bilety na Legia -Real ? :D  Albo możliwość ich załatwienia. Na priv tylko i wyłącznie proszę  :ph34r:

Jeśli masz karnet lub byłeś więcej jak dziesięć razy na Legii w tym roku to dostaniesz zaproszenie do zakupu na inną formę bym nie liczył

• 2 tygodnie później...