godski Opublikowano 10 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 To będzie inny mecz. Tutaj sporo pecha i miażdzące statystyki. Mimo wyniku nie ma tragedii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Jak nie ma? Przeciez graja...padline. To ma byc druzyna na miare LM szyta? Bedzie wstyd ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Jak nie ma? Przeciez graja...padline. To ma byc druzyna na miare LM szyta? Bedzie wstyd ????Wstyd to był do tej pory ... ze żaden klub się nie mógł zakwalifikować. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Każdy inny zespół z ekstraklapy na 90% nie zagrał by lepiej w lm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Sa rozne poziomy wstydu. Teraz bedzie wiekszy, jesli Legia nie zacznie grac ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 W LM nikt nie oczekje od Legii nic poza walką, wiadomo jaka jest dysproporcja budżetów, potencjałów, umiejętności zawodników etc. Natomiast to co wyprawiamy w lidze to jest dno dna, widać, ze trener jest niespełna rozumu, Jak zarząd będzie dalej zwlekał z przyznaniem się do błędu i dymisja parodysty, to zaraz się okaże, że nie ma czego ratować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 To juz drugi lomot w kukurydzy.Maja monopol na L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 (edytowane) Fakt. Powinni z Piasta trenera wziąć. Barcelona dzisiaj przegrała na własnym stadionie z beniaminkiem. Czy to świadczy o tym że to dno ? Edytowane 10 Września 2016 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 To będzie inny mecz. Tutaj sporo pecha i miażdzące statystyki. Mimo wyniku nie ma tragedii.Pewnie że inny, Borussia zagra zupełnie inaczej niż BrukBet. Ciekawe czy Legia zagra tak jak w Niecieczy czy coś zmieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Borussia wlasnie analizuje dzisiejszy mecz...i zaczyna sie bac, bo na taka zaslone dymna stac tylko najbardziej klasowe druzyny ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Nawiązując do LM...był kiedyś taki serial...0-7 zgłoś się. ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Borussia przeanalizowała ten mecz i przyjedzie w trzecim garniturze.....po co się przesilać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 (edytowane) Wstyd to był do tej pory ... ze żaden klub się nie mógł zakwalifikować. ..Ale dla kogo był ten wstyd? To prawda, że przez 20 lat żadna polska drużyna się nie zakwalifikowała do LM. To był wstyd dla polskiej piłki, dla PZPN-u. Teraz w LM zagra Legia, ale dla niej jest większy wstyd, że drużyna, która za chwilę zaczyna zmagania w Europie gra taki chłam. Tu nie chodzi o mecz wczorajszy, ale o ostatnie mecze. Naściągali gwiazdy, a gówno grają, jakby Nikolić odszedł, to by nie miał kto bramek strzelać. Ostatnie dobre mecze w wykonaniu Legii, to były z Celtikiem. Edytowane 11 Września 2016 przez Artek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Ale dla kogo był ten wstyd?To prawda, że przez 20 lat żadna polska drużyna się nie zakwalifikowała do LM. To był wstyd dla polskiej piłki,dla PZPN-u.Teraz w LM zagra Legia, ale dla niej jest większy wstyd, że drużyna, która za chwilę zaczyna zmagania w Europiegra taki chłam. Tu nie chodzi o mecz wczorajszy, ale o ostatnie mecze. Naściągali gwiazdy, a gówno grają, jakby Nikolić odszedł, to by nie miał kto bramek strzelać. Ostatnie dobre mecze w wykonaniu Legii, to były z Celtikiem.No właśnie, chłam - b. dobre określenie. I faktycznie jakoś tak nieskładnie, niedokładnie, rywale za szybcy dla nich? sam nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Pan Besik to albański Jasiu Urban. Czechu Michniewicz zrobił mi dzień. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) Po wczorajszym meczu Barcelony z Celtikiem, aż strach oglądać dziś LM... Edytowane 14 Września 2016 przez korol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 To nie oglądaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legion Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 A ja Wam mówię,że Legia dziś nie przegra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 ...podda walkowerem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 A ja Wam mówię,że Legia dziś nie przegra.Może się założymy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Kurde.... Czy wy naprawdę nie możecie się cieszyć że klub z naszego kraju gra wśród najlepszych ,? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) Kurde.... Czy wy naprawdę nie możecie się cieszyć że klub z naszego kraju gra wśród najlepszych ,?Mnie nie /cieszy/ . będę oglądał Real A co do Legii... no cóż bądźmy realistamijeśli wywalczą jakiś remis w grupie to będzie max na co ich staćoby tylko nie było blamażu i niech grają na maksa tego im życzę Edytowane 14 Września 2016 przez seiken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Kurde.... Czy wy naprawdę nie możecie się cieszyć że klub z naszego kraju gra wśród najlepszych ,?Wybacz Tomku ( i nie tylko TY)ale jakoś tak jest, że jestem zdecydowanym krytykiem polskiej ( i nie tylko) piłki kopanej będąc zatwardziałym krytykiem tej dyscypliny sportu. Jednoznacznie nie ukrywałem tego nigdy, zdając sobie sprawę, że mogę stracić kilku forumowych kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi