Skocz do zawartości

Legia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

W LM nikt nie oczekje od Legii nic poza walką, wiadomo jaka jest dysproporcja budżetów, potencjałów, umiejętności zawodników etc. Natomiast to co wyprawiamy w lidze to jest dno dna, widać, ze trener jest niespełna rozumu, Jak zarząd będzie dalej zwlekał z przyznaniem się do błędu i dymisja parodysty, to zaraz się okaże, że nie ma czego ratować

Wstyd to był do tej pory ... ze żaden klub się nie mógł zakwalifikować. ..

Ale dla kogo był ten wstyd?

To prawda, że przez 20 lat żadna polska drużyna się nie zakwalifikowała do LM. To był wstyd dla polskiej piłki,

dla PZPN-u.

Teraz w LM zagra Legia, ale dla niej jest większy wstyd, że drużyna, która za chwilę zaczyna zmagania w Europie

gra taki chłam. Tu nie chodzi o mecz wczorajszy, ale o ostatnie mecze. Naściągali gwiazdy, a gówno grają, jakby Nikolić odszedł, to by nie miał kto bramek strzelać. Ostatnie dobre mecze w wykonaniu Legii, to były z Celtikiem.

Edytowane przez Artek
  • Like 1

Ale dla kogo był ten wstyd?

To prawda, że przez 20 lat żadna polska drużyna się nie zakwalifikowała do LM. To był wstyd dla polskiej piłki,

dla PZPN-u.

Teraz w LM zagra Legia, ale dla niej jest większy wstyd, że drużyna, która za chwilę zaczyna zmagania w Europie

gra taki chłam. Tu nie chodzi o mecz wczorajszy, ale o ostatnie mecze. Naściągali gwiazdy, a gówno grają, jakby Nikolić odszedł, to by nie miał kto bramek strzelać. Ostatnie dobre mecze w wykonaniu Legii, to były z Celtikiem.

No właśnie, chłam - b. dobre określenie. I faktycznie jakoś tak nieskładnie, niedokładnie, rywale za szybcy dla nich? sam nie wiem.

Kurde.... Czy wy naprawdę nie możecie się cieszyć że klub z naszego kraju gra wśród najlepszych ,?

Mnie nie  /cieszy/ . będę oglądał Real 

A co do Legii... no cóż bądźmy realistami

jeśli wywalczą jakiś remis w grupie to będzie max na co ich stać

oby tylko nie było blamażu i niech grają na maksa tego im życzę

Edytowane przez seiken

Kurde.... Czy wy naprawdę nie możecie się cieszyć że klub z naszego kraju gra wśród najlepszych ,?

Wybacz Tomku ( i nie tylko TY)ale jakoś tak jest, że jestem zdecydowanym krytykiem polskiej ( i nie tylko) piłki kopanej będąc zatwardziałym krytykiem tej dyscypliny sportu. Jednoznacznie nie ukrywałem tego nigdy, zdając sobie sprawę, że mogę stracić kilku forumowych kolegów :(  :P  :D