sacha Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Znowu zaczyna się strzelanieJakie tam strzelanie ? 33 minuta i tylko jeden, jest dobrze . Martwi mnie tylko że przez te 33 minuty na połowie Legii gra się toczyła jakieś 30 minut i zawodnikom Legii nie udało się jeszcze wymienić między sobą więcej niż 3-4 podań . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 A jednak się zaczęło. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Znowu zaczyna się strzelanieNo ale 6 chyba nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raist Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Za ten meczyk jutro sobie okume raw 2 kupie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Obstawie 4 jajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raist Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Ja dalem ze sporting bedzie wygrywac do przerwy I wygra mecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Jak tak dalej będą grali to po 90 minutach okaże się że najwięcej kontaktów z piłką z zawodników Legii miał ............Malarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Nie przesadzajmy.Dziś nie jest tak źle patrząc przez pryzmat problemów jakie teraz ma legia. Druga połowa nawet nawet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 ...ognia dadzą z Realem (czy Biedronką? myli mi się , sorki) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Nie przesadzajmy.Dziś nie jest tak źle patrząc przez pryzmat problemów jakie teraz ma legia. Druga połowa nawet nawet... ja widzę brak celności podań, brak szybkości, brak zwrotności - to są ich problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 ja widzę brak celności podań, brak szybkości, brak zwrotności - to są ich problemy Następny hejter Nie było źle. Pamietaj że piłkarze Sportingu są warci prawie 10 razy tyle.Pokazali charakter w przeciwieństwie do ostatniego meczu.Idzie ku dobremu. Moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Czyli? Co bedzie zadowalajaco dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 ja widzę brak celności podań, brak szybkości, brak zwrotności - to są ich problemy Może zbyt mocno się nie skupiałem nad oglądaniem tego meczu i bardzo Legii nie lubię, ale ja mam inne spostrzeżenia czyli takie, że nie było to aż takie wszyto tragiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Czyli? Co bedzie zadowalajaco dobre?Nie spadną do I ligi . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Wnioski są takie... Daleko nam do czołowych Europy... Kultura gry, wyszkolenie taktyczne, szybkość, przewidywanie ( popatrzcie na tego drąga z 14 w sportingu na środku - nie biegał wcale a był zawsze tam gdzie powinnien, zadziwiał mnie za każdym razem i to nie tylko przeze te jego czadowe wąsy ) Choć pojedyncze jednostki w zagranicznych klubach pokazują klasę.Bramka Glika w doliczonym czasie Mistrzostwo świata. Gra Piszczka na Ronaldo - ciut nie Pazdan ;] .Rybus na skrzydle - biegał jak robot w obie strony bez chwili odpoczynku. Czekam na dzisiejszy bój Lewego z gangiem Simeone. Oj Będzie na co popatrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Genialnie trafne...az szkoda, ze nieprawdziwe, tlumaczyloby wszystko co (niestety) widzielismy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Przez garstkę kiboli idiotów wielu normalnych będzie cierpiało. Dożywotni zakaz stadionowy powinien być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Legia dostała karę, mecz z Realem zagra przy pustych trybunach i zapłaci 80tyś.euro kary. Ponoć pracuje nad odwołaniem. Obraz nędzy i rozpaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Nie sądzę żeby jakieś odwołanie tu pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Nie sądzę żeby jakieś odwołanie tu pomogłoSzczególnie ze historia wystepkow jest dluga...Dzicz to dzicz.Miejsce dziczy jest w dziczy.A stadion to stadion. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Szczególnie ze historia wystepkow jest dluga...Dzicz to dzicz.Miejsce dziczy jest w dziczy.A stadion to stadion.No tak...To nie był pierwszy tego typu incydent,ale też mi się coś wydaje ze nie ostatni.Juz nie raz kary klub płacił i nie pomogło. Niestety zawsze w gronie normalnych trafi się jakiś debil.Ja w prawdzie się na mecz nie wybierałem ale szkoda mi tych co już bilecik zarezerwowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Szczególnie ze historia wystepkow jest dluga...Dzicz to dzicz.Miejsce dziczy jest w dziczy.A stadion to stadion.Dzicz to 100 czy 200 osób. I ich miejsce jest w dziczy. Miejsce kibiców jest na trybunach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Dzicz to 100 czy 200 osób. I ich miejsce jest w dziczy. Miejsce kibiców jest na trybunach.Po poprzednich rozróbach nie udało się ich wyeliminować? czy to są nowe osobniki? A pewnie po rozróbie chodzili dumni i się chwalili jakie to one kozaki są bo chcieli wpi.....ć Szwabom za niesprawiedliwy wynik. No i na Realu nie porozrabiają, ale odbiją sobie na Lechii czy Pogoni. A pojadą do Lecha to podpalą krzesełka w ramach rewanżu na UEFA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 (edytowane) Debilstwo powinno między sobą się wytępić !!!A właściciele " klubu " powinni się spakować i zainwestować w inny (klub w którym oszołomstwa brak ). Edytowane 29 Września 2016 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi