godski Opublikowano 18 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Dobrze grają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 To prawda wstydu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Jednak można dobrze zagrać. Jakbym widział inną Legię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Może lepiej niech ktoś napisze jakieś podsumowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Gra była ok, szkoda wyniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Ja mogę, dostali w dupe 5:1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theYard Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 To prawda wstydu nie maNa boisku wstydu nie ma ale za to kibice dalej "poziom" trzymają ... Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 w jedynce sami po meczowi experci,normalnie rzygac sie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 (edytowane) Czyli po prostu, tak ogólnie i generalnie... ujnia z ybnią Edytowane 19 Października 2016 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Wpierdol ale w ładnym stylu . Co ich powstrzymało grać tak z Niemcami czy Portugalczykami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 To prawda wstydu nie maTa nie ma... jak na krajowe warunki wynik odzwierciedla gdzie miejsce Legiinie oszukujmy się Real nie grał w optymalnym składzie a w drugiej połowie deko spuścił z tonuno cóż nasza liga to tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Co ich powstrzymało grać tak z Niemcami Trener? Który wymyślił zajebistą taktykę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 nie oszukujmy się Real nie grał w optymalnym składzie A kogo zabrakło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 (edytowane) Moźe ,źle sie wyraziłem , nie zagrał całego meczu w optymalnym składzieWidze ,że i komentatorzy chyba inny mecz obejrzeli /niż ja/ , ja widziałem pogrom a oni progres , nie ma wstydu, spełnienie marzeń, zeszli z podniesioną głową itp...czyli co zakładali 10:0 ? Edytowane 19 Października 2016 przez seiken 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Grali lepiej niż się spodziewałem. W końcu bez kompleksów.Wynik nie odzwierciedla do końca przebiegu meczu, ale chyba idealnie pokazuje różnice w poziomie.Bo prawdą jest, że Real jakoś mocno się nie spinał. Nie wiem kogo zabrakło, jak dla mnie, Hiszpanie grali swoim normalnym składem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 ja widziałem pogrom a oni progres , nie ma wstydu, spełnienie marzeń, zeszli z podniesioną głową itp...czyli co zakładali 10:0 ? Pogrom jest od sześciu tak jak z Borussią. Gdyby zagrali tak jak z Borussią to Real 10 by strzelił czyli jest progres . Gdyby tak zagrali ostatni mecz w lidze to by nie przegrali z Pogonią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogryf Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Nic się nie stało. Cały czas trzymamy odpowiedni poziom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Wygląda na to, że wizja Mioduskiego żeby grać "Akademią" ziści się szybciej niż ktokolwiek przypuszczał...nadchodzą chude lata jak wywalą nas dzisiaj z Pucharów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert77 Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Może im się upiecze bo uefa nie wspomniała w raportach pomeczowych o burdach przed stadionem. A co do samego meczu to trochę jednak real odpuścił i nie chodzi o sam skład bo kto tam słaby siedzi na ławie? ale jedna ze statystyk może obrazować ten mecz - ilość kilometrów w kościach, a tych piłkarze realu za wiele nie mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Czemu "Legia" nie zrobi porządku z tymi pseudokibicami? taki mecz i okazja by zobaczyć Real i za głupie wybryki mecz przy pustych trybunach - niespotykana sprawa - nie rozumiem tych kibiców- o co oni walczą ? i co sobą reprezentują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kon Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Słyszeliście, że przy okazji meczu wyjazdowego Ligi Mistrzów z Realem, Legia Warszawa odwiedziła sierociniec w Madrycie. - "Widok ich smutnych, pozbawionych nadziei twarzy łamał mi serce." - powiedział 6-letni Pedro. Sorry, nie moglem sie powstrzymac...;-) Pzdr 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Czemu "Legia" nie zrobi porządku z tymi pseudokibicami? taki mecz i okazja by zobaczyć Real i za głupie wybryki mecz przy pustych trybunach - niespotykana sprawa - nie rozumiem tych kibiców- o co oni walczą ? i co sobą reprezentują ?Jak im minister spraw wewnętrznych wmawia że są prawdziwymi Polakami i polska Policję mogą lać to jeśli jesteśmy w UE to mogą i innych krajów UE też lać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Nie walczą o nic to po prostu buraki myślące inaczej . Dystrybucja biletów przez kiboli oby tak dalej . Będziemy oglądać ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 I co tam Panowie? W sobotę kolejny łomot? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 I co tam Panowie? W sobotę kolejny łomot? to jakaś prowokacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi