Skocz do zawartości

Legia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Moźe ,źle sie wyraziłem , nie zagrał całego meczu w optymalnym składzie

Widze ,że i komentatorzy chyba inny mecz obejrzeli /niż ja/ , ja widziałem pogrom a  oni progres , nie ma wstydu, spełnienie marzeń, zeszli z podniesioną głową itp...

czyli co zakładali 10:0 ? :lol:

33blbmw.jpg

Edytowane przez seiken
  • Like 3

Grali lepiej niż się spodziewałem. W końcu bez kompleksów.
Wynik nie odzwierciedla do końca przebiegu meczu, ale chyba idealnie pokazuje różnice w poziomie.
Bo prawdą jest, że Real jakoś mocno się nie spinał. Nie wiem kogo zabrakło, jak dla mnie, Hiszpanie grali swoim normalnym składem.

ja widziałem pogrom a  oni progres , nie ma wstydu, spełnienie marzeń, zeszli z podniesioną głową itp...

czyli co zakładali 10:0 ? :lol:

33blbmw.jpg

Pogrom jest od sześciu  :P tak jak z Borussią. Gdyby zagrali tak jak z Borussią to Real 10 by strzelił czyli jest progres  B) . Gdyby tak zagrali ostatni mecz w lidze to by nie przegrali z Pogonią. 

Może im się upiecze bo uefa nie wspomniała w raportach pomeczowych o burdach przed stadionem.

A co do samego meczu to trochę jednak real odpuścił i nie chodzi o sam skład bo kto tam słaby siedzi na ławie? ale jedna ze statystyk może obrazować ten mecz - ilość kilometrów w kościach, a tych piłkarze realu za wiele nie mieli.

Czemu "Legia" nie zrobi porządku z tymi pseudokibicami?  taki mecz i okazja by zobaczyć Real i za głupie wybryki mecz przy pustych trybunach - niespotykana sprawa - nie rozumiem tych kibiców-  o co oni walczą ? i co sobą reprezentują ?

Jak im minister spraw wewnętrznych wmawia że są prawdziwymi Polakami i polska Policję mogą lać to jeśli jesteśmy w UE to mogą i innych krajów UE też lać.

• Like 1