Skocz do zawartości

Legia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym wszystkich bardzo przeprosić jeśli kogoś urazilem moimi prymitywnymi żartami. Moim celem nie było, nie jest i nie będzie obrażenie kolegów jakże wspaniałej wędkarskiej społeczności forum jerkbait.

Ubolewam nad tym co się stało i nie dopuszcze do podobnej sytuacji.

Z żalem i skruchą w sercu przepraszam Was drodzy koledzy.

• Like 3

Legia wspięła się na wyżyny swoich umiejętności. Byłem wczoraj mile zaskoczony. Super się oglądało. Człowiek na chwilę mógł zapomnieć, że to drużyna z Ekstraklasy gra z Realem.
Bramki ładne, nikt nie powie, że fart, zwłaszcza trzecia.

Klasowi piłkarze maja to do siebie ,że próbują i nikt im nie podskoczy, jak strzelasz to masz szanse trafić-Eureka!

Nie bać się napier.....lać-bo jak widać "bramki życia" można strzelić i realowi.Czyli ludziom-w koszulkach z napisem Real Madryt.

Brawo,za walkę to jest właśnie piłka,pokazać, że można.

A "Miro" hmmmm pięknie wkrecał w ziemię Realowców jak wiertełka :D

• Like 3

Klasowi piłkarze maja to do siebie ,że próbują i nikt im nie podskoczy, jak strzelasz to masz szanse trafić-Eureka!

Nie bać się napier.....lać-bo jak widać "bramki życia" można strzelić i realowi.Czyli ludziom-w koszulkach z napisem Real Madryt.

Brawo,za walkę to jest właśnie piłka,pokazać, że można.

A "Miro" hmmmm pięknie wkrecał w ziemię Realowców jak wiertełka :D

Dokładnie. Myślę,że to w głowach piłkarzy ,pozornie słabszej drużyny,leży klucz do sukcesu. Przede wszystkim nie bać się wielkich nazwisk,grać ,,do przodu,, - najlepszy przykład z wczoraj jak przy wyniku 3-2  Legia dalej atakowała a nie broniła wyniku ;) i wiara,że takiemu RM można utrzeć nosa !  Odniosłem wrażenie,że w pewnym momencie RM nie wiedział co się z nimi dzieje  ;) 

Mit ,,Galaktycznych,, wczoraj prysł jak mydlana bańka-mina Zidana-bezcenna ;)

Jak sobie przypominam wszystkie komentarze internetowe,telewizyjne,prasowe,po awansie Legii do LM i jej późniejszym występie z Dortmundem...to mam taką refleksję graniczącą z pewnością,że w Ameryce(hollywood) to już by robili casting do filmu o tej przygodzie,po wczorajszym spektaklu :) . Tak się przechodzi do historii,sięgając po "niemożliwe".

Nawiasem mówiąc,ciekawe co teraz myślą w takiej Lizbonie przed rewanżem :D ?

• Like 3

Dokładnie. Myślę,że to w głowach piłkarzy ,pozornie słabszej drużyny,leży klucz do sukcesu. Przede wszystkim nie bać się wielkich nazwisk,grać ,,do przodu,, - najlepszy przykład z wczoraj jak przy wyniku 3-2 Legia dalej atakowała a nie broniła wyniku ;)

Nie od dziś wiadomo, że najlepszą obroną jest atak ;)

Słyszeliście, że po meczu wyjazdowym Ligi Mistrzów z Legią, drużyna Realu odwiedziła sierociniec w Warszawie.

- "Widok ich smutnych, pozbawionych radości twarzy łamał mi serce." - powiedział 6-letni Krzysio.

Poniższa wersja już sie zdezaktualizowała:

Słyszeliście, że przy okazji meczu wyjazdowego Ligi Mistrzów z Realem, Legia Warszawa odwiedziła sierociniec w Madrycie.

- "Widok ich smutnych, pozbawionych nadziei twarzy łamał mi serce." - powiedział 6-letni Pedro.

Sorry, nie moglem sie powstrzymac...;-) Pzdr

Szacun!!!!!! :-) Pzdr z Krakowa.

Mistrz! I jeszcze ten roześmiany Rumiany na końcu... :D

U jednego z buków można było grać że obydwie drużyny strzelą i będzie remis ,po kursie 13 za 1pln.... Niestety wywaliło się co innego....

Największe pieniądze zawsze przynosi Real lub Barcelona, tylko trzeba się nie bać grać przeciwko. Tak jak wczoraj Legioniści...

Mistrz! I jeszcze ten roześmiany Rumiany na końcu... :D

U jednego z buków można było grać że obydwie drużyny strzelą i będzie remis ,po kursie 13 za 1pln.... Niestety wywaliło się co innego....

Największe pieniądze zawsze przynosi Real lub Barcelona, tylko trzeba się nie bać grać przeciwko. Tak jak wczoraj Legioniści...

Mistrz, to tu : 

14523167_1223996677663904_50192157918738

• Like 1