gaweł Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 .... ale chyba nie Pazdan ! Brawo Legia Dla mnie Pazdan zagrał super mecz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Nieźle 3:3 nie spodziewałem się. Ciekawe ile kuponów zawalili. :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Chciałbym wszystkich bardzo przeprosić jeśli kogoś urazilem moimi prymitywnymi żartami. Moim celem nie było, nie jest i nie będzie obrażenie kolegów jakże wspaniałej wędkarskiej społeczności forum jerkbait. Ubolewam nad tym co się stało i nie dopuszcze do podobnej sytuacji.Z żalem i skruchą w sercu przepraszam Was drodzy koledzy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Mateusz, przegiąłeś. Mam nadzieję, że piszesz szczerze i nie będzie konieczności wyeliminowania cię ze społeczności Jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Nieźle 3:3 nie spodziewałem się. Ciekawe ile kuponów zawalili. :-)pewnie żadnego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Zostawili serca na boisku,ku uciesze serc naszym w domu przed tv.BRAWO!LEGIO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 pewnie żadnego ... Chyba że grali handicapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Legia wspięła się na wyżyny swoich umiejętności. Byłem wczoraj mile zaskoczony. Super się oglądało. Człowiek na chwilę mógł zapomnieć, że to drużyna z Ekstraklasy gra z Realem.Bramki ładne, nikt nie powie, że fart, zwłaszcza trzecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Wyburzyć trybuny , może tak zawsze by grali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Klasowi piłkarze maja to do siebie ,że próbują i nikt im nie podskoczy, jak strzelasz to masz szanse trafić-Eureka!Nie bać się napier.....lać-bo jak widać "bramki życia" można strzelić i realowi.Czyli ludziom-w koszulkach z napisem Real Madryt.Brawo,za walkę to jest właśnie piłka,pokazać, że można.A "Miro" hmmmm pięknie wkrecał w ziemię Realowców jak wiertełka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Boli, ale na pewno mniej niż Was kolejny wpie... w LM.Jesteście naszym wstydem a nie stolicą!Jakoś nie boli a i wstydu nie było 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piokowal Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Klasowi piłkarze maja to do siebie ,że próbują i nikt im nie podskoczy, jak strzelasz to masz szanse trafić-Eureka!Nie bać się napier.....lać-bo jak widać "bramki życia" można strzelić i realowi.Czyli ludziom-w koszulkach z napisem Real Madryt.Brawo,za walkę to jest właśnie piłka,pokazać, że można.A "Miro" hmmmm pięknie wkrecał w ziemię Realowców jak wiertełka Dokładnie. Myślę,że to w głowach piłkarzy ,pozornie słabszej drużyny,leży klucz do sukcesu. Przede wszystkim nie bać się wielkich nazwisk,grać ,,do przodu,, - najlepszy przykład z wczoraj jak przy wyniku 3-2 Legia dalej atakowała a nie broniła wyniku i wiara,że takiemu RM można utrzeć nosa ! Odniosłem wrażenie,że w pewnym momencie RM nie wiedział co się z nimi dzieje Mit ,,Galaktycznych,, wczoraj prysł jak mydlana bańka-mina Zidana-bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Jak sobie przypominam wszystkie komentarze internetowe,telewizyjne,prasowe,po awansie Legii do LM i jej późniejszym występie z Dortmundem...to mam taką refleksję graniczącą z pewnością,że w Ameryce(hollywood) to już by robili casting do filmu o tej przygodzie,po wczorajszym spektaklu . Tak się przechodzi do historii,sięgając po "niemożliwe".Nawiasem mówiąc,ciekawe co teraz myślą w takiej Lizbonie przed rewanżem ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Dokładnie. Myślę,że to w głowach piłkarzy ,pozornie słabszej drużyny,leży klucz do sukcesu. Przede wszystkim nie bać się wielkich nazwisk,grać ,,do przodu,, - najlepszy przykład z wczoraj jak przy wyniku 3-2 Legia dalej atakowała a nie broniła wyniku Nie od dziś wiadomo, że najlepszą obroną jest atak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Nawiasem mówiąc,ciekawe co teraz myślą w takiej Lizbonie przed rewanżem ?Zagrać 6 czy 7 obrońcami ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kon Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Słyszeliście, że po meczu wyjazdowym Ligi Mistrzów z Legią, drużyna Realu odwiedziła sierociniec w Warszawie.- "Widok ich smutnych, pozbawionych radości twarzy łamał mi serce." - powiedział 6-letni Krzysio. Poniższa wersja już sie zdezaktualizowała: Słyszeliście, że przy okazji meczu wyjazdowego Ligi Mistrzów z Realem, Legia Warszawa odwiedziła sierociniec w Madrycie. - "Widok ich smutnych, pozbawionych nadziei twarzy łamał mi serce." - powiedział 6-letni Pedro. Sorry, nie moglem sie powstrzymac...;-) PzdrSzacun!!!!!! :-) Pzdr z Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Podobno mieszkanka warszawskiej Pragi wytypowala wlasciwy wynik (3:3) i postawila na to niebagatelna kwote 2000 PLN.Ktos slyszal, jaka wygrana zgarnela ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Kurs był około 11zł od złotówki za remis z tego co się orientuję ale za wytypowanie dokładnego wyniku i to jeszcze takiego nie mam pojęcia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 https://www.youtube.com/watch?v=rkj6_5xtbiA 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Mistrz! I jeszcze ten roześmiany Rumiany na końcu... U jednego z buków można było grać że obydwie drużyny strzelą i będzie remis ,po kursie 13 za 1pln.... Niestety wywaliło się co innego.... Największe pieniądze zawsze przynosi Real lub Barcelona, tylko trzeba się nie bać grać przeciwko. Tak jak wczoraj Legioniści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Mistrz! I jeszcze ten roześmiany Rumiany na końcu... U jednego z buków można było grać że obydwie drużyny strzelą i będzie remis ,po kursie 13 za 1pln.... Niestety wywaliło się co innego.... Największe pieniądze zawsze przynosi Real lub Barcelona, tylko trzeba się nie bać grać przeciwko. Tak jak wczoraj Legioniści... Mistrz, to tu : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Ciekawe kto kliknie "lubię to" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Ze specjalną dedykacją dla Krzysia: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Te słowniki!!! Krystiano oczywiście..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi