Skocz do zawartości

Legia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Uwierz, ze takiego wyniku z Realem Lechowi bym pogratulował. Cóż, niektórych tylko porażki polskich drużyn cieszą.

Nie bardzo wiem, co ma wspólnego ten wątek z Lechem. Chyba to, że ja jestem z Wielkopolski.

I tu akurat się mylisz, bo ja nie kibicuję Lechowi. :)

Nie bardzo wiem, co ma wspólnego ten wątek z Lechem. Chyba to, że ja jestem z Wielkopolski.

I tu akurat się mylisz, bo ja nie kibicuję Lechowi. :)

Ok. To pogratulowałbym Twojemu klubowi takiego wyniku. I każdemu innemu.  Niewielu remisuje z Realem w Lidze Mistrzów.

Czemu aż tak boli ta wygrana że aż cięzko pogratulować? Hejtować łatwiej... .

Dlaczego akurat porównujesz Legię z Lechem, może porównaj z Jagiellonią, Lechią, lub z innym klubem, który jest wyżej w tabeli niż L.

Osiem punktów do lidera. Dzielimy na pół. Ciekawe jak u bukmacherów stoją szanse Legii na mistrza. Domyślam sie tylko. 

Na ta chwilę to dla mnie 90% kolejne mistrzostwo.

Edytowane przez godski
  • Like 1

Ok. To pogratulowałbym Twojemu klubowi takiego wyniku. I każdemu innemu.  Niewielu remisuje z Realem w Lidze Mistrzów.

Czemu aż tak boli ta wygrana że aż cięzko pogratulować? Hejtować łatwiej... .

Osiem punktów do lidera. Dzielimy na pół. Ciekawe jak u bukmacherów stoją szanse Legii na mistrza. Domyślam sie tylko. 

Na ta chwilę to dla mnie 90% kolejne mistrzostwo.

Mnie tam żadna wygrana nie boli, raczej Ciebie przegrana. I nie hejtuję, tylko wyrażam swoją opinię, a tego mi nie zabronisz.

Artek, całe szczęście , że to tylko opinia :P ...

A zdradz proszę jakiej drużynie kibicujesz, wtedy pełni troski ,też będziemy mogli wyrażać swoje opinie :) na temat wyników Twojej druzyny...

Nie kibicuję żadnej drużynie i już swoją troskę możesz odpuścić.

• 2 tygodnie później...

Rzadko oglądam Polska kopaną ale dzisiaj zapowiadało się na HIT w Białymstoku i byłem przekonany, ze będzie to wyrównane spotkanie i niestety zawiodłem się na Jagiellonii :( Nie jestem kibicem Legii (dzisiaj byłem za Jagą) ale ostatnio ten zespół robi na mnie wrażenie pomijając nawet 3-3 z Realem, widać jak "Magic" Magiera fajnie poskładał tą zbieraninę grajków na którą wyglądała Legia na początku sezonu, teraz jest to świetnie rozumiejący się zespół, tacy piłkarze w formie jak Ofoe, Guilherme i Radović robią dużą różnicę na tle innych ekstraklasowych zespołów i jeżeli taka forma drużyny się utrzyma to możecie być spokojni w Warszawie a kto wie może i LE wiosną zagości w stolicy bo Sporting jest jak najbardziej w zasięgu.

Edytowane przez Tomek1988
  • Like 3