TOMIS1975 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Legia prowadzi 1:0 z Cracovia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 I jest wygrana. Tak nawiasem mówiąc gdzie jest @Artek????? Mocno się tutaj udzielał przed meczem z Realem. Przynajmniej pogratulować powinien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Fajnie Jak by jeszcze udało się Legii awansować do fazy pucharowej Ligii Europejskiej to to może Ci co tak dużo gadają się odp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 A co udzielać się nie wolno, a gratulować to ja nie mam czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 A co udzielać się nie wolno, a gratulować to ja nie mam czego. Uwierz, ze takiego wyniku z Realem Lechowi bym pogratulował. Cóż, niektórych tylko porażki polskich drużyn cieszą. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 a gratulować to ja nie mam czego. 5 Legia Warszawa 15 6 4 5 23:18 22 6 Lech Poznań 15 6 4 5 20:16 22 choćby tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Uwierz, ze takiego wyniku z Realem Lechowi bym pogratulował. Cóż, niektórych tylko porażki polskich drużyn cieszą.Nie bardzo wiem, co ma wspólnego ten wątek z Lechem. Chyba to, że ja jestem z Wielkopolski.I tu akurat się mylisz, bo ja nie kibicuję Lechowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 5 Legia Warszawa 15 6 4 5 23:18 22 6 Lech Poznań 15 6 4 5 20:16 22choćby tego Dlaczego akurat porównujesz Legię z Lechem, może porównaj z Jagiellonią, Lechią, lub z innym klubem, który jest wyżej w tabeli niż L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Nie bardzo wiem, co ma wspólnego ten wątek z Lechem. Chyba to, że ja jestem z Wielkopolski.I tu akurat się mylisz, bo ja nie kibicuję Lechowi. Ok. To pogratulowałbym Twojemu klubowi takiego wyniku. I każdemu innemu. Niewielu remisuje z Realem w Lidze Mistrzów.Czemu aż tak boli ta wygrana że aż cięzko pogratulować? Hejtować łatwiej... . Dlaczego akurat porównujesz Legię z Lechem, może porównaj z Jagiellonią, Lechią, lub z innym klubem, który jest wyżej w tabeli niż L.Osiem punktów do lidera. Dzielimy na pół. Ciekawe jak u bukmacherów stoją szanse Legii na mistrza. Domyślam sie tylko. Na ta chwilę to dla mnie 90% kolejne mistrzostwo. Edytowane 6 Listopada 2016 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Zobaczymy 18-stego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Ok. To pogratulowałbym Twojemu klubowi takiego wyniku. I każdemu innemu. Niewielu remisuje z Realem w Lidze Mistrzów. Czemu aż tak boli ta wygrana że aż cięzko pogratulować? Hejtować łatwiej... . Osiem punktów do lidera. Dzielimy na pół. Ciekawe jak u bukmacherów stoją szanse Legii na mistrza. Domyślam sie tylko. Na ta chwilę to dla mnie 90% kolejne mistrzostwo.Mnie tam żadna wygrana nie boli, raczej Ciebie przegrana. I nie hejtuję, tylko wyrażam swoją opinię, a tego mi nie zabronisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Artek, całe szczęście , że to tylko opinia ... A zdradz proszę jakiej drużynie kibicujesz, wtedy pełni troski ,też będziemy mogli wyrażać swoje opinie na temat wyników Twojej druzyny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Artek, całe szczęście , że to tylko opinia ... A zdradz proszę jakiej drużynie kibicujesz, wtedy pełni troski ,też będziemy mogli wyrażać swoje opinie na temat wyników Twojej druzyny...Nie kibicuję żadnej drużynie i już swoją troskę możesz odpuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Nie kibicuję żadnej drużynie i już swoją troskę możesz odpuścić.Nie mam więcej pytań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Jaga Legia do przerwy 0:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 0-2! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 1:4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 1-4! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 No to kol.grzesiekp.jedna mysl.Dzieki L za radosc w rocznice . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Gratuluję...ale moi grali dziś tak bezbarwnie, że dostaliby bęcki nawet od Realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Zobaczymy 18-stego No więc, zobaczyliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Spokojnie, powinien być jeszcze jeden mecz w tym sezonie...o ile załapiecie się do pierwszej ósemki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) Z waszej perspektywy to lepiej jak nie będziemy w 8 ...bo jak będzie ten mecz , to znowu przegracie... Edytowane 18 Listopada 2016 przez grzesiekp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Jesteśmy na fali. Nie ujmując nikomu tylko Lechia może zagrozić obronie tytułu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) Rzadko oglądam Polska kopaną ale dzisiaj zapowiadało się na HIT w Białymstoku i byłem przekonany, ze będzie to wyrównane spotkanie i niestety zawiodłem się na Jagiellonii Nie jestem kibicem Legii (dzisiaj byłem za Jagą) ale ostatnio ten zespół robi na mnie wrażenie pomijając nawet 3-3 z Realem, widać jak "Magic" Magiera fajnie poskładał tą zbieraninę grajków na którą wyglądała Legia na początku sezonu, teraz jest to świetnie rozumiejący się zespół, tacy piłkarze w formie jak Ofoe, Guilherme i Radović robią dużą różnicę na tle innych ekstraklasowych zespołów i jeżeli taka forma drużyny się utrzyma to możecie być spokojni w Warszawie a kto wie może i LE wiosną zagości w stolicy bo Sporting jest jak najbardziej w zasięgu. Edytowane 18 Listopada 2016 przez Tomek1988 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi