cristovo Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) Z waszej perspektywy to lepiej jak nie będziemy w 8 ...bo jak będzie ten mecz , to znowu przegracie... To niestety bardzo prawdopodobne. Nasza nieszczęsna liga nie wymaga od piłkarzy jakiegoś ponadprzeciętnego zaangażowania, każdy z każdym wygrywa i przegrywa, wszyscy cieszą się z wyników ledwo średnich. Tak jak nie dało się patrzeć na Legię w meczu z Borussią, tak dziś jestem zdegustowany grą Jagiellonii, przecież wiem, że ci chłopcy potrafią grać o niebo lepiej. O niebo, ale wciąż za mało, żeby cokolwiek znaczyć w Europie. Mamy już trochę lepsze stadiony, są jakieś tam pieniądze, brakuje jednak profesjonalizmu. Futbol to biznes, musi być otoczka, musi być zaangażowanie i gryzienie trawy, musi być klient - dopóki nie uporamy się z kibolstwem, nie będzie wystarczającej widowni, która zapewniłaby dopływ poważnych środków do klubów, a bez naprawdę dużych pieniędzy nie uda się dogonić świata I nie chodzi już tylko o to, że stadiony zazwyczaj nie są wypełnione...chyba nawet Real z samych biletów nie byłby w stanie opłacić połowy swoich gwiazdeczek...rodzima piłka nożna musi przestać kojarzyć się jako prymitywna rozrywka dla łysych dresmenów z bejsbolami, może wtedy powoli zacznie pojawiać się poważny pieniądz w naszej przaśnej lidze, a wraz z nim europejskie sukcesy. Póki co skaczecie pod sufit po wygranej z Jagiellonią, która na tle Legii jest biednym Kopciuszkiem, do tego zagrała chyba jeden z gorszych meczów w sezonie. Naprawdę nie ma się z czego cieszyć! To był Wasz obowiązek, szczerze mówiąc Edytowane 18 Listopada 2016 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Tak jak nie dało się patrzeć na Legię w meczu z Borussią, tak dziś jestem zdegustowany grą Jagiellonii, przecież wiem, że ci chłopcy potrafią grać o niebo lepiej. O niebo, ale wciąż za mało, żeby cokolwiek znaczyć w Europie.O meczu z Realem nie wspomniałeś. Dało się patrzeć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) Akurat nie miałem okazji, ale z tego co słyszałem od znajomych, dało się. Nawet bardzo...i mimo że nie jestem kibicem Legii, uczciwie mnie to ucieszyło! Jagiellonia także miała swoje udane występy...nawet niektóre mecze z Legią To wszystko są jednak tylko "wypadki przy pracy", zasadą jest, że nic w Europie nie znaczymy i dostajemy od kogo popadnie tęgie lanie...i nie ma znaczenia, czy wyślemy Legię, Lechię, Lecha czy biedną Jagiellonię Edytowane 18 Listopada 2016 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Zdrowe podejście. Mnie też cieszy każdy sukces polskiej drużyny w Europie. Co do meczów z Jagą... . Bilans mamy zdecydowanie dodatny. I nie dotyczy to tylko Jagi ale chyba wszystkich drużyn ekstraklapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) Macie dodatni, o co zresztą wielu ma do Was straszny żal - rzekomo spora część powojennej ligowej historii pisana była nieco na siłę pod warszawsko-legijne sukcesy...przynajmniej ta część, która nie dotyczy sukcesów śląskich Edytowane 18 Listopada 2016 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Skaczemy pod sufit, bo wygraliśmy z liderem.Skaczemy pod sufit ,bo każda kolejna wygrana napędza Drużynę.Skaczemy pod sufit ,bo we wtorek , kto wie, może znowu wstydu nie będzie?Skaczemy pod sufit, bo Jaga nie była wcale dużo słabsza( a były momenty gdzie przeważała....) W końcu, gdyby wczoraj Jaga wygrała to Wy byście skakali pod sufit!!! Tak to jest skonstruowane. Pozdrawiam Idę na Wisłę, a jakże niedaleko Legii Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Macie dodatni, o co zresztą wielu ma do Was straszny żal - rzekomo spora część powojennej ligowej historii pisana była nieco na siłę pod warszawsko-legijne sukcesy...przynajmniej ta część, która nie dotyczy sukcesów śląskich Jakoś mnie ta powojenna pod Legię historia nie przekonuje. Ile razy do 1989 Legia była Mistrzem Polski? Otóż tylko 4, w latach: 1955, 1956, 1969, 1970. Myślę więc, że ten żal wynika z czego innego... niestety po prostu z tego, że jesteśmy tą okropną warszafką, stolycą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Chłopaki, ja nie jestem jakimś zatwardziałym przeciwnikiem Legii, chociaż co i raz spotykam kogoś, kto Legii po prostu nienawidzi...a to za stronnicze sędziowanie, a to za "klub wojskowy", a to za inne prawdziwe czy urojone sytuacje Zwłaszcza już nieco starsze pokolenie ma jakiś niesmak związany z Legią. Mnie to zupełnie nie obchodzi, traktuję Wasz klub jak każdy inny w naszej lidze...jeśli gracie z moją drużyną, jesteście wrogim plemieniem...jeśli reprezentujecie Polskę, kibicuję Wam z całego serca A...i pamiętajcie, że Kmita pochodzi z Białegostoku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 (edytowane) Ta, a za wygraną Cukrownika trzeba było skrzynkę gorzały kupić Edytowane 19 Listopada 2016 przez slawek_2348 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) Taka smutna rzecz wpadła mi teraz w oko... http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/chwila-z-dariuszem-czykierem-scigam-sie-z-zyciem-ktore-mi-ucieka/kdkh7y Edytowane 20 Listopada 2016 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) Taka smutna rzecz wpadła mi teraz w oko... http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/chwila-z-dariuszem-czykierem-scigam-sie-z-zyciem-ktore-mi-ucieka/kdkh7ykilka razy było mi dane "kopnąć piłkę" przeciwko temu Panu, gdy się pojawiał na boisku, zewsząd było słychać ''Czykier, choć na piwo.." - kwitował uśmiechem albo po meczu krzyknął ! Edytowane 20 Listopada 2016 przez tibhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Legia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 No i brawo Jasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Brakuje Malarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 W szybkim tempie mecz rozgrywany, nie powiem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Brakuje Malarzawidać, gol co 2 minuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Brakuje Malarzaoj brakuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Jaki wynik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 3:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Hokej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 I 3:2! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piokowal Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Gool ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 W tym tempie wynik może być jak w koszykówce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 To ile i dla kogo bo nawt mi się nie chce włączać mediów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piokowal Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) W 14 minut 5 goli ;-) Edytowane 22 Listopada 2016 przez Piokowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi