zetika16 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Legia przegrywa.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 To ile i dla kogo bo nawt mi się nie chce włączać mediów zanim dostaniesz odpowiedź to może być już nieaktualna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Kyrwa, ale mecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) Cholera! toś mnie zaskoczył (to było do Tomka ) Edytowane 22 Listopada 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 hahaha, ten bramkarz jakby zszedł byłoby to samo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Brakuje Arka.... Niestety mogło być 3:3... Jest 4:2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piokowal Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Nieprawdopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 W 29 minut 6 goli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 po prostu ...kaszanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Bob, nie ględź tylko włącz ten telewizor 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Kur..... 5:2.... Nie zdąży legia odrobić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 nie oglądam TV1 a na c+ mnie nie stać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) Cóż, znowu widać różnicę... BOB, w necie możesz sobie pooglądać, jakość taka se, często tnie, ale jakiś tam obraz kolejnego blamażu zobaczysz. Edytowane 22 Listopada 2016 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Coś jak 1/2 MŚ gdy Niemcy ograli Brazylię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Cóż, znowu widać różnicę... Ja tam widzę dobry mecz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 ostro,ostro 5-2-jak to sie skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Kur..... 5:2.... Nie zdąży legia odrobić....ciekawe czy Cierzniak złapie jakiś strzał bo na razie chyba 5x strzelali i 5 wpadło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Arek siedzi za kartki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Onegdaj gdy Legia grała "otwarty" mecz z Bayernem skończyło się chyba 2:7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Arek siedzi za kartki?Nie, jest rezerwowym i nie było pokazane że ma żółtą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Ja tam widzę dobry mecz...mecz dobry a wynik jeszcze lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) Ja tam widzę dobry mecz... Nie napisałem "znowu zły mecz", tylko że "znowu widać różnicę". Ogromną przepaść. Smutne to. I to jest ta Legia w formie, w gazie, wznosząca Edytowane 22 Listopada 2016 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 No dobra, powiem jak było choć to ostatecznie udowodni jakim neptkiem jestem w tym temacie:zastanawiałem się skąd wy macie ten wynik? 4:2, 5:2 !? Patrzę w teleizor a tam dopiero rozgrzewka.?! Wreszcie zakumałem... oglądam Canal+1 (czyli z godzinnym opóźnieniem!!!! A teraz zacytuję klasykę kabaretu i tekst Jasia Kobuszewskiego: "A kto sie będzie śmiał, ten dostanie w ryj!" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Nie napisałem "znowu zły mecz", tylko że "znowu widać różnicę". Ogromną przepaść. Smutne to. I to jest ta Legia w formie, w gazie, wznosząca Podobnie jak w W-wie Borussia gra na jeden kontakt co mnie się podoba a im daje przewagę. Legia w lidze z tym stylem się nie spotyka bo u nas nikt tak nie gra. Trudno-Świetnie, niech się uczą na błędach, szkoda że na własnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) Sytuacja jest poważna i Twoja przygoda tylko delikatnie wprowadza do niej element rozluźnienia Prześlę Ci link na priv, możesz skorzystać PS To do BOBa. Edytowane 22 Listopada 2016 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi