Skocz do zawartości

Legia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Pamiętam kolego,nawet byłem ze dwa razy na tym stadionie.

Mimo wszystko twierdzę że takie zespoły nie powinny wychodzic dalej niż II liga,ale kasa robi swoje.

Cóż, takie życie. Ale zobacz kto teraz jest liderem Bundesligi. Drużyna z nikąd, ale duża kasa dała efekt nawet w takiej lidze.

Ale jedno jest pewne "wynik idzie w świat"...

To 8:4 przeszło do historii LM...

Pierwszy mecz był to blamaż. Następne już nie. Nauka nie pójdzie w las.

Ciekawe że to ludzie z Poznania i okolic tak się uaktywnili. Po Realu niewielu z Nich się wypowiadało.

Osobiście, nie przepadam za polską piłką, ale ten mecz z Realem czy ten dzisiejszy, to naprawdę świetne widowisko.

Więcej emocji, samej gry, akcja za akcje i przy okazji naprawdę sporo bramek.  Przynajmniej było na co popatrzeć, a nie jak biegają te nażelowane pseudo-gwiazdki, że podczas meczu idzie zasnąć.

To było naprawdę fajne spotkanie. Z mojej strony brawo dla obydwu drużyn za ten spektakl.

• Like 5

Wg. mnie Legia na duży + . Niestety to wina bramkarza , że tak wysoko przegrali . Oglądam czasem piłkę , ale wielkim fanem tego sportu nie jestem . Widzę po prostu , że to co robił ten nieszczęsny Cierzniak to po prostu wstyd.Pieniądze bierze pewnie nie małe , jego zawód to bronić i powinno się wymagać aby w takim spotkaniu dawał z siebie wszystko . Tutaj albo piąstkuje z asystą , albo ryba , albo nic nie wybrania , lipa.

• Like 1

Radek dostał szansę i jak to w życiu bywa , życie i szansa  spłatały figla! A to troszkę spóźniony, a to rykoszet, a to dziura.....tak po ludzku , bardzo to przykre, bo wychodząc w pierwszym, na pewno miał nadzieje ,  że zagra dobry mecz.....

Ciekawe że to ludzie z Poznania i okolic tak się uaktywnili. Po Realu niewielu z Nich się wypowiadało.

Jestem z okolic Pułtuska i chyba mam bliżej do Kijowa , niż do Poznania ha...ha..ha.

Być może dlatego ludzie z Poznania sie uaktywnili bo szlak może trafić człowieka,nie tylko z Poznania,jak słucha tych dyrdymał jaki to sukces Legia osiągnęła remisując z Realem . 5 meczów,jeden remis i 24 gole w plecy ,taki to sukces,taki Warszafski hahaha . Lech to tak samo cienki klub jak Legia,ale jak już grają to tabela wygląda tak:http://wyniki.interia.pl/rozgrywki-S-liga-europejska-faza-grupowa,cid,637,rid,535,sort,I

• Like 4

Być może dlatego ludzie z Poznania sie uaktywnili bo szlak może trafić człowieka,nie tylko z Poznania,jak słucha tych dyrdymał jaki to sukces Legia osiągnęła remisując z Realem . 5 meczów,jeden remis i 24 gole w plecy ,taki to sukces,taki Warszafski hahaha . Lech to tak samo cienki klub jak Legia,ale jak już grają to tabela wygląda tak:http://wyniki.interia.pl/rozgrywki-S-liga-europejska-faza-grupowa,cid,637,rid,535,sort,I

Człowieka może trafić szlag, jeśli już.

A merytorycznie to tak, mecz z Realem to sukces poskiej drużyny. Przyznają to równiez mniej zacietrzewieni przeciwnicy Legii.

24 stracone bramki to fakt. A ile zdobytych? Przemilczałeś to bo tak wygodniej.

Lech obecnie jest "cieńszy" od Legii. Nie tylko moim zdaniem . Nie sprawdzałem, ale bankowo u bukmacherów Legia jest wyżej jeśli chodzi o szanse na mistrza.

A co do Twojej tabelki. Raz się udało i gratuluję. Blamaży było dużo więcej .

Jeśli chodzi o rozgrywki europejskie to na tym polu do pięt nie dorastacie. Sięgnij w przeszłość.

Szkoda że Legia trafiła do jednej z najmocniejszych grup.

Nawiasem mówiąć w wątku "Lech" cisza jak makiem zasiał... . Czyżby Lech zdechł  :rolleyes: ?

Edytowane przez godski

A Wy to tak zawsze?

Lech, Legia. Co za różnica?

Poziom naszej piłki jest bardzo słaby.

Oglądam tą naszą kopaninę ale szczerze to wolę np. lekkoatletykę.

Spinacie się, tylko po co?

Jeżeli nie widzicie, że nasza piłka kopana odstaje od reszty to już chyba nikt Wam nie pomoże :)

Może pomóc tylko "dzień konia" na rybach.

Ps. Żeby nie było. Jesteśmy słabi ale kibicuję (bez podniety) naszym, czy Legii, czy Lechowi czy reprezentacji...

• Like 2

Dla mnie to Legia mogła by mieć straconych i 50 bramek. Najważniejsze jest to żeby strzelili jedna bramkę więcej od Sportingu....

I tak sobie myślę że w interesie wszystkich , nawet tych najezonych ;), jest to żeby Legia grała na wiosne w pucharach.

Po pierwsze dlatego ze to są punkty dla wszystkich klubów , a po wtóre, żebyśmy mogli również na wiosne poskakać sobie do oczu :)

• Like 1