Skocz do zawartości

Legia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba nie ma czego :rolleyes: . Nie oglądałem bo w Norge nie transmitowali ale czytam relację i ..........pierwszy strzał celny Legii w 89 minucie ?

A co to ma za Znaczenie? Ligowa piłka nożna to rodzaj rozgrywek, w których końcowa tabela jest wyznacznikiem. Sukcesu, porażki, rozczarowania.

Sporty strzeleckie to inna dyscyplina sportu.

Tak samo jak jazda figurowa czy szachy. To też co innego.

:)

Legia ma majstra, ale takiej ligowej padliny jak ta z Lechią to już od kilku lat nie oglądałem. I to z obydwu stron. Mecz mistrza z czwartą drużyną dla bezstronnych kibiców to była katorga. Jedynym miłym dla mnie akcentem telewizyjnej relacji była postać pana Lucjana Brychczego. X lat temu jako młodzik Stomilu Olsztyn na eliminacjach do MP miałem przyjemność poznać i porozmawiać z panem Lucjanem- bezcenne przeżycie które do dziś wspominam. Wielka postać i kultura osobista, dziś wokół naszej rodzimej piłki takich ludzi z taką klasą jest już tylko garstka...

• 1 miesiąc temu...

Napastnik pojawi się najprawdopodobniej we czwartek - spokojnie, Legia zawsze kiepsko wchodzi w sezon.

Co nie zmienia faktu, że postawa z piątku - to był to poziom dna. Trzeba szczerze pogratulować Arce i życzyć szczęścia w losowaniu rywala w LE.

P.S. dzisiaj ktoś mi sprzedał niusa, że może chodzić o Lukę Zahovicia.

Edytowane przez malcz

Napastnik pojawi się najprawdopodobniej we czwartek - spokojnie, Legia zawsze kiepsko wchodzi w sezon.

Co nie zmienia faktu, że postawa z piątku - to był to poziom dna. Trzeba szczerze pogratulować Arce i życzyć szczęścia w losowaniu rywala w LE.

P.S. dzisiaj ktoś mi sprzedał niusa, że może chodzić o Lukę Zahovicia.

Dno nie dno. Arka gorzej się zaprezentowała. Ale jak to w piłce. Lepszy nie zawsze wygrywa.

Dno nie dno. Arka gorzej się zaprezentowała. Ale jak to w piłce. Lepszy nie zawsze wygrywa.

@godski ale nam nie przystoi przegrywać takich spotkań tym bardziej nie piąty raz z rzędu..i nie u siebie przed 25tys ludzi...

Co do Arki....zwycięzców się nie sądzi...przypominam jak my się zaprezentowaliśmy w rewanżu z Dundalk? Tak jak pisze @coloumb nie ma dla nas żadnego usprawiedliwienia. Żadnego.

W całej tej sytuacji - abstrahując już od "Vadisgate" - najbardziej denerwujące jest to, że coś co już przybierało kształt drużyny, znowu jest w rozsypce....piłkarze tacy jak Szwoch, Kopczyński, Kucharczyk, Broź to nie jest kaliber na miarę drużyny, która jak twierdzi Mioduski wciąż się rozwija i chce regularnie bić się w Europie....niestety wydaje mi się, że z Sanogo, Niezgody i młodych Żyro i Szymańskiego też nic nie będzie - jednak tutaj nie uczciwe byłoby ich ocenianianie przez pryzmat kilkunastu minut z L na piersi.

Edytowane przez malcz
  • Like 1

Necid miał być gwiazdą ale mu nie wyszło. Sporo zawodników opuściło klub a jeszcze może i Ghiulerme i Pazdan gdzieś wyjadą. Sprowadzony Portugalczyk może okazać się taką gwiazdą jak Necid. 

Dla mnie nie wygląda to dobrze  :unsure:

Byłbym hipokrytą gdyby powiedział że dla mnie wygląda - wręcz przeciwnie, ale póki co nie ma co płakać. Ja od początku czułem, że Necid to będzie nie wypał - to typ grajka który żyje z podań ze skrzydeł. Kto u nas miał mu dograć ze skrzydła?

Bardzo rozczarował mnie Vako - chociaż tak na prawdę nie dostawał wielu szans. Z drugiej strony jakby miał grać razem z Vadisem jednocześnie to potrzebne byłyby dwie piłki :)

Co do portugalczyka, to myślę że będzie wzmocnieniem, ale wielką gwiazdą się nie stanie.