TOMIS1975 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Mistrz 2016/2017.Legiooooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Farciarze ???? Ale mistrz to mistrz, gratulacje! Teraz tylko wezcie i cos w LM zwojujcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serekturek Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Z LM poczekałbym do transferów, miejmy nadzieję że dużo nie odejdzie z Legii, a dojdzie jakiś spoko napastnik bo tego brakuje jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Gratulacje dla Kibiców i Sympatyków Legii !!!Chyba nie ma czego . Nie oglądałem bo w Norge nie transmitowali ale czytam relację i ..........pierwszy strzał celny Legii w 89 minucie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Chyba nie ma czego . Nie oglądałem bo w Norge nie transmitowali ale czytam relację i ..........pierwszy strzał celny Legii w 89 minucie ?A co to ma za Znaczenie? Ligowa piłka nożna to rodzaj rozgrywek, w których końcowa tabela jest wyznacznikiem. Sukcesu, porażki, rozczarowania. Sporty strzeleckie to inna dyscyplina sportu. Tak samo jak jazda figurowa czy szachy. To też co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Ale prawda jest taka, ze Legia o wlos i by przefrajerzyla. Taka gra nie bardzo przystoi zespolowi z ambicjami ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Lubię To! Mistrzem Polski jest Ukochana Ma ,Mistrzem Polski jest Legia Warszawa!!!! P.sDziękujemy Ci Lechu... Lolololo Lolololo Lolololo Lolololo Mistrzem Polski jest ,Ukochana Ma, Mistrzem Polski jest Legia Warszawa. .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legion Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Tak miało być w końcowym rozrachunku,łatwo nie było.Mistrz,Mistrz Legia Mistrz Właśnie dotarłem do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Właśnie dotarłem do domu.Widziałem w necie zachowanie pseudokibiców , ale bydło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggot Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Legia ma majstra, ale takiej ligowej padliny jak ta z Lechią to już od kilku lat nie oglądałem. I to z obydwu stron. Mecz mistrza z czwartą drużyną dla bezstronnych kibiców to była katorga. Jedynym miłym dla mnie akcentem telewizyjnej relacji była postać pana Lucjana Brychczego. X lat temu jako młodzik Stomilu Olsztyn na eliminacjach do MP miałem przyjemność poznać i porozmawiać z panem Lucjanem- bezcenne przeżycie które do dziś wspominam. Wielka postać i kultura osobista, dziś wokół naszej rodzimej piłki takich ludzi z taką klasą jest już tylko garstka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Dzień Dobry! Legia Mistrz!! ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 ha ha ha!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 ha ha ha!!!!no 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 peszek taki sie przytrafil 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Normalnie Liga Miszczow ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 peszek taki sie przytrafil I nie będę zdziwiony jak ten peszek będzie się ciągnął jak smród po gaciach przez cały sezon tam nie ma kto grać w ataku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) Napastnik pojawi się najprawdopodobniej we czwartek - spokojnie, Legia zawsze kiepsko wchodzi w sezon. Co nie zmienia faktu, że postawa z piątku - to był to poziom dna. Trzeba szczerze pogratulować Arce i życzyć szczęścia w losowaniu rywala w LE. P.S. dzisiaj ktoś mi sprzedał niusa, że może chodzić o Lukę Zahovicia. Edytowane 11 Lipca 2017 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Napastnik pojawi się najprawdopodobniej we czwartek - spokojnie, Legia zawsze kiepsko wchodzi w sezon. Co nie zmienia faktu, że postawa z piątku - to był to poziom dna. Trzeba szczerze pogratulować Arce i życzyć szczęścia w losowaniu rywala w LE. P.S. dzisiaj ktoś mi sprzedał niusa, że może chodzić o Lukę Zahovicia.Dno nie dno. Arka gorzej się zaprezentowała. Ale jak to w piłce. Lepszy nie zawsze wygrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) Szukac lepszego na dnie? Nie ma sensu. I nie ma dla Legii zadnego usprawiedliwienia. Edytowane 11 Lipca 2017 przez coloumb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) Dno nie dno. Arka gorzej się zaprezentowała. Ale jak to w piłce. Lepszy nie zawsze wygrywa.@godski ale nam nie przystoi przegrywać takich spotkań tym bardziej nie piąty raz z rzędu..i nie u siebie przed 25tys ludzi...Co do Arki....zwycięzców się nie sądzi...przypominam jak my się zaprezentowaliśmy w rewanżu z Dundalk? Tak jak pisze @coloumb nie ma dla nas żadnego usprawiedliwienia. Żadnego. W całej tej sytuacji - abstrahując już od "Vadisgate" - najbardziej denerwujące jest to, że coś co już przybierało kształt drużyny, znowu jest w rozsypce....piłkarze tacy jak Szwoch, Kopczyński, Kucharczyk, Broź to nie jest kaliber na miarę drużyny, która jak twierdzi Mioduski wciąż się rozwija i chce regularnie bić się w Europie....niestety wydaje mi się, że z Sanogo, Niezgody i młodych Żyro i Szymańskiego też nic nie będzie - jednak tutaj nie uczciwe byłoby ich ocenianianie przez pryzmat kilkunastu minut z L na piersi. Edytowane 11 Lipca 2017 przez malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Necid miał być gwiazdą ale mu nie wyszło. Sporo zawodników opuściło klub a jeszcze może i Ghiulerme i Pazdan gdzieś wyjadą. Sprowadzony Portugalczyk może okazać się taką gwiazdą jak Necid. Dla mnie nie wygląda to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Necid miał być gwiazdą ale mu nie wyszło. Sporo zawodników opuściło klub a jeszcze może i Ghiulerme i Pazdan gdzieś wyjadą. Sprowadzony Portugalczyk może okazać się taką gwiazdą jak Necid. Dla mnie nie wygląda to dobrze Byłbym hipokrytą gdyby powiedział że dla mnie wygląda - wręcz przeciwnie, ale póki co nie ma co płakać. Ja od początku czułem, że Necid to będzie nie wypał - to typ grajka który żyje z podań ze skrzydeł. Kto u nas miał mu dograć ze skrzydła?Bardzo rozczarował mnie Vako - chociaż tak na prawdę nie dostawał wielu szans. Z drugiej strony jakby miał grać razem z Vadisem jednocześnie to potrzebne byłyby dwie piłki Co do portugalczyka, to myślę że będzie wzmocnieniem, ale wielką gwiazdą się nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Co tu tak cicho? wszak się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi