Skocz do zawartości

Legia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Masakra, poziom III Bundesligi, tylko zarobki po kilkaset tysięcy euro rocznie.

Żal patrzeć na upadek polskiej klubowej piłki nożnej: najpierw nas ogrywały zespoły z Niemiec czy Anglii, póżniej z Danii, Belgii, Szwecji, teraz z Kazachstanu i Azerbejdżanu... Zwykły wstyd.

Ja nie rozumiem jakim cudem trener Lecha mówi... nie możemy grać dwa razy w tygodniu... Legia też wchodzi w sezon jak pies w jeża... co to jest? W Norwegii czy Kazachstanie mają 4 miesiące wakacji na odpoczynek? Kto w Lechu ma obecnie niby cierpieć na zmęczenie sezonem...

Nie wiem o co chodzi... pewnie jak zawsze o pieniądze. 

Ja nie rozumiem jakim cudem trener Lecha mówi... nie możemy grać dwa razy w tygodniu... Legia też wchodzi w sezon jak pies w jeża... co to jest? W Norwegii czy Kazachstanie mają 4 miesiące wakacji na odpoczynek? Kto w Lechu ma obecnie niby cierpieć na zmęczenie sezonem...

Nie wiem o co chodzi... pewnie jak zawsze o pieniądze. 

Adaś nie nerwuj się, jutro Lech pokaże jak się gra w europejskich pucharach. :D

Ech! Szkoda! Niestety czkawką odbił się 1 mecz i bramka na 3-1 w doliczonym czasie gry!!!

Inna sprawa że Legia wczoraj nie zachwyciła!

Teraz dwu mecz o Ligę Europy.

"Tyle jeszcze jest meczy przed Nami".......

Póki co w tym sezonie na 6 meczy(sparingów z Mariehamn nie liczę) nie mieli dobrej nawet jednej połowy. Moim zdaniem Magiera nie doczeka zimy...

• Like 2

Za oprawę należą się ukłony.

Akurat  wczoraj zdarzyło mi się być na Ł3( tak zdarzył bo ostatnio jakoś nie mogę trafić ciągle tylko ryby, wódka, ryby,wódka :P ....) i na żywo robiła gigantyczne wrażenie!!! Poszła w świat z prędkością huraganu..... Brawo  NS!!!

• Like 2

na żywo robiła gigantyczne wrażenie!!! Poszła w świat z prędkością huraganu..... Brawo  NS!!!

Ciekawe jakie kary polecą ? No i konsekwencje towarzyskie . Ale jasne, pokazaliśmy że nikt nam nie będzie podskakiwał ............przynajmniej tak się nam wydaje.