bartosz311287 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Niby pojazd spoko, tylko znów trzeba będzie płacić kare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zaczynają mnie trochę zęby boleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Nie wiecie może o której godzinie będzie ten mecz Lecha w kwalifikacjach ligi Europy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Jedna drużyna dostosowuje się poziomem do drugiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Nie wiecie może o której godzinie będzie ten mecz Lecha w kwalifikacjach ligi Europy ? Jak dobrze pograją na krajowym podwórku, to jakoś tak za rok o 20.45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Jedna drużyna dostosowuje się poziomem do drugiej.Taaa, dwie równorzędne drużyny . Gorzej jak im się w II połowie ten blond Murzynek urwie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Nie wiecie może o której godzinie będzie ten mecz Lecha w kwalifikacjach ligi Europy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 W końcu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Pfffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 W końcu.W końcu ........remis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 W końcu ........remis.Padaka Po dobrym początku Legia dostosowała się poziomem domprzeiwnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Nie mogę się w dalszym ciągu dopatrzeć dokładności w grze Legii . No i Legia pod ścianą, gdzieś tam w Mołdawii będzie trudno, nawet b. trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Uwielbiam Kibiców legii...Wielkość liter nieprzypadkowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Tragedia. Brzydki mecz na poziomie 4 ligi, wynik jeszcze gorszy.. Przykro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Kibice podsumowali cały mecz wygwizdując to stado baranów ruszających się na boisku jak gówno w przeręblu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Legia w końcu wróciła na właściwe tory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Uwielbiam Kibiców legii...Wielkość liter nieprzypadkowa.wielkość liter świadczy o twoim poziomie i szacunku do pisowni internetowy wojowniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszzz Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Polska Mistrzem Polski...Wczoraj oglądałem pierwszą połowę Napoli - Nicea (el.LM) - to, co dziś zobaczyłem to Liga Salezjańska.40 milionów ludzi, piłka jako sport narodowy. Z kim w Europie możemy rywalizować? Z krajami po max 3 miliony mieszkańców, dla których piłka nożna jest sportem piątego sortu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 wielkość liter świadczy o twoim poziomie i szacunku do pisowni internetowy wojownikuNo cóż, jak Ci emocje opadną, to wczytasz się w głębszy sens mojej wypowiedzi. Gdyby zawodnicy mieli choć 50% fantazji, co Kibice, to mecz wygraliby w cuglach. Frustruj się dalej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Grrrr!!! Miałem wrażenie ze biegają na zaciągniętym ręcznym!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Ale odpadną z Szeryfami Galaktyki , czy dadzą radę? Proszę o pomoc w typowaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Ale odpadną z Szeryfami Galaktyki , czy dadzą radę? Proszę o pomoc w typowaniu Cóż, ja mam nadzieję, że pójdzie im lepiej niż ostatnio Barcelonie z Realem Szanse mają, wierzyć trzeba do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 70:30. To pierwsze dla gospodarzy . Grzesiekp , ja od pierwszego meczu w sezonie mam takie wrażenie i dokładność na poziomie trampkarzy . Rozumiem że szybkość i zwrotność to zależy od zawodnika, jeden bardziej , drugi mniej ale chyba celność podań do kolegi to oni ćwiczą a jak ćwiczą to dlaczego się nie nauczyli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Czyli jednak nie ma co tego grać u booków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 (edytowane) 70:30. To pierwsze dla gospodarzy . Grzesiekp , ja od pierwszego meczu w sezonie mam takie wrażenie i dokładność na poziomie trampkarzy . Rozumiem że szybkość i zwrotność to zależy od zawodnika, jeden bardziej , drugi mniej ale chyba celność podań do kolegi to oni ćwiczą a jak ćwiczą to dlaczego się nie nauczyli ?bo za duzo kasy zarabiają jak by dostali najnizsza krajową to moze by mieli motywacje a tak czy sie stoi czy sie lezy to wyplata sie należy :D Edytowane 18 Sierpnia 2017 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi