Skocz do zawartości

Legia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wam nie pasuje mecz z oprawą to do teatru zapraszam....mnie np. nie podoba sie balet i wiecie co?nie chodzę i nie oglądam????

Zresztą wasze smuty i modły o ukaranie kibicow nic nie znaczą,tyle chlopaki co sobie popiszecie na j.pl.????

ps naprawdę NS nie maja sobie rownych w Pl a w europie są napewno w top 5.

• Like 1

Jak wam nie pasuje mecz z oprawą to do teatru zapraszam....mnie np. nie podoba sie balet i wiecie co?nie chodzę i nie oglądam

Zresztą wasze smuty i modły o ukaranie kibicow nic nie znaczą,tyle chlopaki co sobie popiszecie na j.pl.

ps naprawdę NS nie maja sobie rownych w Pl a w europie są napewno w top 5.

Oprawa oprawą, nic do niej nie mam ale race to przegięcie. Co to za mecz którego nie widać i trzeba długie przerwy robić bo komuś dym zachciało się robić.

To przegięcie jak w meczu z Borussią gdzie przez kilku debili zamknięto stadion na mecz  z Realem który zdarza się raz na wiele lat.

Dobry mecz!!!! Korona silna!

Szkoda tylko że sędzia Złotek za bardzo błyszczał!! Dwie bramki dla Korony wydaje się że po spalonych. Plus nie rozliczony kop w twarz Kaspera , i sponiewieranie Gui które doprowadziło do kontuzji i zmiany...

Dobry mecz!!!! Korona silna!

Szkoda tylko że sędzia Złotek za bardzo błyszczał!! Dwie bramki dla Korony wydaje się że po spalonych. Plus nie rozliczony kop w twarz Kaspera , i sponiewieranie Gui które doprowadziło do kontuzji i zmiany...

Tak na 90% trzeci gol po spalonym ale przecież zdarzają się takie prezenty. No ale Korona pokazała się z dobrej strony, kiedyś jakby mniej biegali. 

Pan Sławek stwiedzil ze ciezko wychwycic kontakt z piłka i moment podania i ze nie bylo spalonego. Do tego burza w mediach ze linie ciezko narysowac ze pixele ze sekundy. Ogolnie sedziowie war moim zdaniem powinni przekazac info o spalonym bo inna wiedza nie mogli na zywo dysponowac. Piłka nadal w grze. Legia i tak bedzie mistrzem pisalem tak rok temu i teraz tez to wiem. L

• Like 2

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Angulo 33, Blizniacy z Lechii 34, Robak 36 ....

Czas pokaże czy Eduardo się sprawdzi, reszta to bicie piany.

Bardziej zastanawiam się czy ściągnięcie tylu Chorwatów (piłkarze +sztab) i ogólnie Jugoli nie zburzy balansu w drużynie. Jak będzie szło wszystko będzie ok. Gorzej jak szło nie będzie....

Ja tam lubię jak Chłopaki z Poznania wbijają się w Nasz wątek. To ubogaca ???? naszą dyskusję i pokazuje że im też na Nas zależy....????????

Pozdrówki Mordeczki.

• Like 2