Skocz do zawartości

Legia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Z ciekawości zarwałem noc, żeby zobaczyć ten nowy "projekt" w akcji z drużyną Escobra...i nie wygląda to obiecująco. Wiadomo, jaki to moment przygotowań i ile jeszcze czasu do poważniejszego grania, ale moim zdaniem szału nie będzie.
Dalej będziemy skazani na Brozia, Kucharczyka i Kopczyńskiego. Z 4 transferów, 3 to będą nie wypały. Jedyny Remy coś wniesie, ale z takim potencjałem pogra pewnie u nas max rok. Antolić to nieporozumienie. Opcja z graniem na trzech z tyłu w ustawieniu z dąbrowskim i jędrzejczykiem to samobójstwo, broź z kucharczykiem na wachadle to sabotaż. Do tego Niezgoda na szpicy - na prawdę czeka nas "niezapomniana" runda wiosenna. Ten mecz pokazał również, że z Pasquato nic nie będzie na rozegraniu - to jest klient który ucieka od piłki...

Potrzeba wzmocnień na skrzydła, rozgrywającego i napastnika.

Absolutnie ponad poziomem reszty grajków w tej chwili Remy i Moulin. Na plus z dzisiaj Mączyński, Majecki oraz Sadiku za zaangażowanie. Iloski powinien pojechać do Hiszpani na dalsze testy.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Nie ma się z czego cieszyć.... Niestety gra nie wyglądała najlepiej...

Pozdrawiam, Tomasz eS

Oglądałem Tomku wczorajszy mecz od dechy do dechy i nie zgodze sie z Tobą . Niestety dla mnie ( jestesem z stolicy Podlasia :)) legia grała naprawde niezle, na tle rywala z lubina który postawil trudne warunki .Myśle że zrobili fajne transfery poza jednym wyjątkiem i z meczu  na mecz bedzie lepiej niestety....Dodam jeszcze ze w porównaniu do meczu z godz 18 Wisła- Górnik mimo większej ilości bramek ten mecz to był dramat do oglądania . Zagłebie z Legia przyjemnie sie oglądało. Pozdrawiam

Edytowane przez Krystianin
  • Like 2

Z Bayernem to możemy w hokeja pograć kiedyś 3-7 teraz to!

Może wszystkie zmiany które zaszły w drużynie jak i w akademii mają na celu, żeby właśnie w przyszłości NIE było takich wyników?

Ostatni transfer przeszedł nie zauważony, ale w Legii będzie pracował gość który budował hegemonie FC Basel.

Najpierw zatrudnili gości z Dinama teraz Bazylea. A więc może może. ..

Potrzeba czasu spokoju i pracy

• 2 tygodnie później...