Skocz do zawartości

Legia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

No to zdefiniuj to inaczej

:)

Nie zrozum mnie źle, ale dla mnie dominacja jest wówczas jak drużyna mistrzowska ma sporo pkt. przewagi nad drugą i trzecią drużyną w tabeli.

A w tej chwili Legia prowadzi to prawda, ale 3 pkt. przewagi to nie dominacja, a spójrz ile porażek, tyle co 6,7 i 8 drużyna w tabeli. Mowa o obecnym sezonie.

Andrzej pisał, że Legia zdominowała ligę w ostatnich latach. Ja podałem potwierdzenie - jeśli nadal masz wątpliwośći - nie pomogę.

Inna sprawa, że tak słabej Legii nie pamiętam. a mimo to, tylko od niej wciąż zależy tytuł...

Nie zrozum mnie źle, ale dla mnie dominacja jest wówczas jak drużyna mistrzowska ma sporo pkt. przewagi nad drugą i trzecią drużyną w tabeli.

A w tej chwili Legia prowadzi to prawda, ale 3 pkt. przewagi to nie dominacja, a spójrz ile porażek, tyle co 6,7 i 8 drużyna w tabeli. Mowa o obecnym sezonie.

Co nie zmienia faktu że jest najlepszą drużyna w Polsce od kilku lat.

Racja, tylko szkoda że Legia posprzedawała takich kozaków jak Nikolić,Odzidzia :), Prijovic. Bo naprawdę fajnie grali...weszli do grupy LM. Real musiał gonić wynik na Łazienkowskiej :) W Lechu tak samo ktoś się wybije i zaraz sprzedają za wcale niewielkie sumy porównując do np. jakiś Chorwatów,Serbów zdolnych obiecujących to oni chcą więcej za swoich młodych zawodników. Potem robimy jakieś transfery, które zazwyczaj są chybione i znów tracimy kasę. I tak to się w kółko toczy. Potem znów milion lat czekać na LM. Jutro niech wygra lepszy. 

Dzicz pozostanie dziczą bez względu na pochodzenie.

A swoją drogą ciekawy jestem co działo by się w Warszawie w analogicznej sytuacji?

Sadzę że też nic wesołego.

PS. Gratulacje dla Legii za zdobycie mistrzostwa (choć w najgorszym stylu od wieeeeelu lat)