maciek1b Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Niebawem kolejny długofalowy chorwacki projekt dobiegnie końca...szkoda tylko straconych punktów, przygotowania do sezonu i pewnie odpadnięcia z pucharów a wtedy może nie wystarczyć na Nawałkę. Czasami mam wrażenie że ten Mioduski to straszny naiwniak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Nie dziwię się, że przegraliśmy ten mecz. Nie wiem co za taktykę miał trener, ale ustawienie 3-7-0 to raczej nie miało dużych szans... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Bardzo ciężkie losowanie w LM. Jeśli uda się wyeliminować Trnavę to nasze pannice będą musiały wspiąć się na wyżyny swoich umiejętności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Bardzo ciężkie losowanie w LM. Jeśli uda się wyeliminować Trnavę to nasze pannice będą musiały wspiąć się na wyżyny swoich umiejętności...Zostawmy już tylko wyżyny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 (edytowane) Pożyjemy, pamiętamy Spartaka . Trzeba zawsze być optymistą.Komentarz w pierwszej połowie przechodzi do historii : "Legia juz w beznadziejnej sytuacji ... " Edytowane 24 Lipca 2018 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Pożyjemy, pamiętamy Spartaka . Trzeba zawsze być optymistą.Komentarz w pierwszej połowie przechodzi do historii : "Legia juz w beznadziejnej sytuacji ... " Odpalam sobie skrót z tego meczu co jakiś czas....epicki mecz i wynik.Na pierwszym meczu na Ł3 byłem, kilkadziesiąt meczy w życiu zaliczyłem, ale na żadnym nie dało się wyczuć takiej atmosfery "nienawiści" jak na tym. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Ano, też byłem i jest coś w tym co piszesz.Ale jeżeli chodzi o wspominki i epickie mecze, to jako kibic największe emocje na Ł3 przeżyłem chyba na tym spotkaniu To były czasu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Ano, też byłem i jest coś w tym co piszesz.Ale jeżeli chodzi o wspominki i epickie mecze, to jako kibic największe emocje na Ł3 przeżyłem chyba na tym spotkaniu To były czasu Tak, to była prawdziwa Legia, a nie dzisiejsze stado baranów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 To macie problem?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 eh...do 20 minuty oglądałem z nadziejami i nawet bez nerwów w końcu skład mocny...potem coś pękło...poszedłem do garów. Zielone Curry jest tego warte....w tle niosło się najpierw..."...nie poddawaj się...." później już tylko "...Legia grać, kurwa mać..." - szybko w tym roku poszło.Szkoda, bo LM odjeżdża - po raz kolejny...szkoda bo chyba od pięciu lat powtarzamy ten sam błąd, szkoda bo skład jak na tą rundę rywalizacji na prawdę mocny. Dziwne jest to że Mioduskiemu się chce wywalać tyle kasy w błoto...Leśny nie był bez winy...chociażby kontrakt Jędzy, niemniej charyzma na prawdę miała znaczenie....Zostaje nam epicka walka o grupę w LE.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Piach i zero ambicji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Może poprosić o przeniesienie tematu do "Jerbait się śmieje"?Masakra, od meczu z Arką styl się nie zmienia bardzo ciężko się to ogląda takie flaki z olejem. Z takim graniem to odpadniemy nie tylko z eliminacji LM ale i z eliminacji do LE.Stracony czas, nie wierzę że Klafurić będzie w stanie podnieść zespół z takiego doła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Było to nic więcej jak potwierdzenie absolutnego dna na jakim znajduje się polski futbol.Z pustego w próżne nie da się nalać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Brawa dla Legii że przegrali tylko 0:2 !!! Ale przecież jest drugi mecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Jak widać poziom piłkarski naszych klubów jest wystarczający do pokonania półamatorów z Cork City, starałem się wczoraj oglądać mecz, ale najzwyczajniej oczy bolałySzczęśliwie Legia ma Malarza w bramce bo była by mega kompromitacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Z takim graniem to odpadniemy nie tylko z eliminacji LM ale i z eliminacji do LE.Ale dzięki temu będą mogli skoncentrować się na obronie tytułu , może nawet zawalczą o PP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Cieniutcy są ja D... węża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Sytuacja bliźniacza do tej z reprezentacją. W większości komentarzy powtarza się sformułowanie: brak zaangażowania. Z kręgów "poinformowanych" dowiedziałem się dziś, że pan właściciel wcale nie dokłada do przedsięwzięcia. Najwyżej mniej zarobi. Pytanie: jeśli ktoś zarabia, to czy mu zależy? Dopóki będą pieniądze nic nie musi się zmieniać. Sponsorzy będą łożyć kasę, bo kibice kupują karnety wypełniając stadion i dopingując ukochaną drużynę. Choć teraz bardziej przychodzą dla Legii, a nie drużyny. Nie jestem kibicem Legii, ale zbudowało mnie: "Legia to my!". Tylko, że od okrzyków ważniejsza jest konsekwencja i zaciśnięcie zębów na dłuższy czas. Bo Mioduscy się zmieniają, piłkarze srali w pieluchy, gdy na Żylecie siedzieli ci sami goście co wczoraj. Wszystko się zmienia oprócz nazwy, kibiców i klubu, który jest dla tych ludzi świętością. Kibice powinni zrozumieć, że bez nich klubu nie będzie i że na to jak będzie funkcjonował to oni mają największy wpływ. Podobnie ma się sprawa z reprezentacją. Dopóki będzie płynęła kasa, dopóty starczy na wypłaty. A poziom? A pies go...Puści się legendę w mediach, zmieni trenera, wygra mecz towarzyski z Irlandią, czy Wyspami Owczymi i wszyscy zapomną. Tchnięta zostanie nadzieja. Tak jak tchnięta zostanie nadzieja gdy Nawałka zostanie trenerem i nowym zbawcą Legii. Nikt nie przypomni sobie jak miesiąc wcześniej dusił telewizor słuchając o niskim pressingu w meczu z Japonią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 (edytowane) BRAWO BRAWO BRAWO !!! oczywiście dla Słowaków Ze wy...li Legie z LM !!! Ps tragedia Ja nie wiem za co te zawodniki z L piniendzy biora Edytowane 31 Lipca 2018 przez Jożin z bażin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Mecz zielonych ludzików... dosłownie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 "Legia to jest potęga" ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Przeciez to gra na zmiane trenera, ktoren czeka juz z podpisanym papierem w szatni, to specjalnie bylo ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Carlitos przyszedł, żeby grać w CL. No to pograł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 No dobra już pograne to dawajta tego Nawałkie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 (edytowane) Klafurica powinni wyjebać chociażby za nie wstawienie najlepszego zawodnika sezonu w meczu sezonu(na ten moment) - ja wiem że to trener decyduje o składzie, jest z zawodnikami itp. ale druga połowa pokazała różnicę między Carlitosem a Radovicem. Po prostu sabotaż....jak nie Nawałka to niech chociaż Janek U. wróci Edytowane 31 Lipca 2018 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi