uvex Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Widac ze medrców i ekspertow od lat w naszym Kraju nie brakuje.Gaduly napiszcie o osiągnieciach swoich klubów a pozniej oceniajcie gre innych. Szmaciarze... Ale to co? Skoro mieszkam w mieścinie, w której został tylko jeden klub i w dodatku gra w IV lidze, a największym osiągnięciem były baraże o dawną II ligę (obecną I ligę) to nie mam moralnego prawa powiedzieć, że Legia w danej chwili, to padaka??? Zresztą nie tylko Legia, bo pozostałe "top" zespoły również!!! To co koledzy, pisząc oczywistą oczywistość, której w zasadzie może ślepy by nie zobaczył, jestem mędrcem, ekspertem i szmaciarzem? Bez urazy koledzy ale prawda jest taka, że nasze zespoły klubowe to jedna wielka ŻENADA! Oczywiście zdarzają się wyjątki a raczej wypadki przy pracy jak chociażby dwu mecz Jagielloni z Rio, ale to wszystko. Kto tylko lepiej kopie i może wyjechać z tej ligi to spier...la w podskokach. O sile zespołów zaczynają stanowić zawodnicy z III ligi Hiszpańskiej!!! Masakra! Poza świetnymi stadionami i b.dobrze oprawionym przekazem Lotto Eksraklasy, tak naprawdę nie ma nic. I panowie koledzy, nie trzeba być ekspertem, żeby to widzieć. Pozdrawiam Bez urazy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Normalnie hujnia z patatajnią i jeszcze grzybnia. Brawo Legia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Troszkę postraszyli piłkarską Europę !Ha ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Piszecie historię.Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 To jest SZOOOOOOK...To nie wstyd, to HAŃBA Nie potrafię tego opisać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Teraz trzeba bedzie w Luxumburgu wygrać................. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Odzajaczkujcie sie, Legia miszczem jest i tyle w temacie ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100icki Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Cholera jasna! - denerwuje się trener Legii po przegranym meczu - Mówiłem przed meczem "Zagrajcie jak jeszcze nigdy nie graliście", a nie "Zagrajcie, jakbyście jeszcze nigdy nie grali"!- 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Piszecie historię.Brawo!Wy już napisaliście w 93 nie mówiąc już o fuzji z kuchenkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Yyyyy także tego no nie no ale całkiem że nie to żeby ale ....... a ja mówiłem że nie ma już słabych drużyn w Europie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 To był miód na moje uszy, słysząc komentatorów i niezły ubaw widząc to co widziałem w TV. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Odzajaczkujcie sie, Legia miszczem jest i tyle w temacie Ale słabszym od mistrza Luxemburga. Mieszkańców ten kraj ma tyle co Ursynów z Mokotowem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Mam w domu syna 11 lat gra w piłkę w naszym miejscowym klubie od 5 roku życia, jego sekcja jak grają spring między sobą to do krwi ostatniej trener musi przerywać mecz i studzić zapał, to co wczoraj pokazali legioniści młodego załamało, po prostu rozpacz, nie było co studzić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 SZMACIARZE!!!https://eurosport.interia.pl/pilka-nozna/news-el-le-legia-warszawa-f91-dudelange-1-2-luksy-daly-popalic-le,nId,2617084Nic dodać, nic ująć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Wczoraj została przekroczona - jak się wydawało do tej pory nieprzekraczalna - granica dna i żenady.O tej zgrai nieudaczników można napisać na prawdę wiele ale nie to że są jakąkolwiek drużyną.Zbiór graczy, lepszych, gorszych, zagubionych....zbiór graczy którzy postanowili zapisać się w historii współczesnego futbolu. Kiedyś grali przeciwko trenerowi, żeby go zwolnić. Teraz poszli dalej, grają przeciwko sobie. Tylko chyba sami nie bardzo wiedzą po co? Istna brygada do zadań specjalnych. Ja mam dość. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Wczoraj została przekroczona - jak się wydawało do tej pory nieprzekraczalna - granica dna i żenady.O tej zgrai nieudaczników można napisać na prawdę wiele ale nie to że są jakąkolwiek drużyną.Zbiór graczy, lepszych, gorszych, zagubionych....zbiór graczy którzy postanowili zapisać się w historii współczesnego futbolu. Kiedyś grali przeciwko trenerowi, żeby go zwolnić. Teraz poszli dalej, grają przeciwko sobie. Tylko chyba sami nie bardzo wiedzą po co? Istna brygada do zadań specjalnych. Ja mam dość.Gracze? wkłady do koszulek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Gracze? wkłady do koszulekNo jacyś tam gracze. Tylko nie w piłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 https://m.demotywatory.pl/4870368 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) Dziękuję. Mam nadzieję, że gdy wrócą to spuszczą Legii takie baty, jak wielokrotnie czynił to Widzew, jak również - choć rzadziej - ŁKS. Alex jeszcze tylko dwa lata, może trzy i nasz Widzew wróci na tron . Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez przemo_w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (L) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Problem w tym, ze oni sie wlasnie nie ucza. Regres jest a nie progres. Jest takie miasto wojewodzkie, ktorego nawet na mapie (pogody) czesto nie ma. Jak czytam, maja tam wiecej serca do pilki, mimo skromnego budzetu. Wczoraj tez przegrali, ale wstydu nie przyniesli. O co chodzi w Legii, jakis protest? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 https://m.demotywatory.pl/4870386 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) https://m.kwejk.pl/obrazek/3244179/legia-pszypau.html Koledzy z Warszawy i okolic, pokazcie te memy zawodnikom, moze to zadziala? Nie jestem Legii kibicem, ale gdy graja w 'pucharach', reprezentuja cala Polske i trzymam za nia przynajmniej jeden kciuk. No i dzis troche sie wstydze ???? Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez coloumb 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 No pozbierają się jak zawsze . Tylko muszą trochę krwi napsuć sympatykom jak co sezon. Mam tylko cichą nadzieję, że przełamanie nie nadejdzie w niedzielę. Głowa do góry Panowie:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi