Skocz do zawartości

Legia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Ot i nastał koniec na samym początku -Kazimierz Pawlak.

Doczekałem czasów gdy Moja Legia przegrywa z drużyną z Luksemburga!

Niestety, Mioduski otoczony zgrają doradców -wazeliniarzy(trochę mi przypomina tego młodego księcia angielskiego z Braveheart , pamiętacie, co to jego przydupasek wyleciał przez okno ? ) kompletnie stracił orientację w tym co się wyprawia.

Jeszcze rok temu opcja chorwacka miała być na lata!! Jozaka wylali, Klafuriciowi dali kontrakt żeby też go zaraz wylać. NIE MAJĄC PLANU B! Teraz jest Voko, znowu na chwilę! W tym balaganie ciężko o coś racjonalnego....

NIE ZMIENIA TO FAKTU, ŻE ONI POWINNI TEN MECZ WYGRAĆ I TO 3,4 BRAMKAMI...

A opowieści o tym że nie ma już słabych drużyn, to dla naiwnych..

• Like 1

Legia ma nowego,tym razem chyba trenara. Szydera poznansko łodzko olsztyńska milczy. Czekacie do czwartku na komenarze znawcy i "kibice" Legii ?

Nie jestem, nie byłem i nie będę poznańską szyderą... tylko głupek może cieszyć się ze zwycięstw dwuokich w krainie cyklopów... :)

• Like 2

doczytałem do tego momentu

Co prawda Wojskowi zwyciężyli przy Łazienkowskiej 1:0, jednak w Trnavie dali sobie wbić dwa gole, nie strzelając ani jednego.

starczy

• Like 1

Nie ma co się grzać, nawet jak przejdziemy dzisiaj tych kelnerów to nie będzie to póki co żaden powiew optymizmu czy powód do tego by rozmawiać o wyjściu z kryzysu - dzisiejszy awans to absolutny obowiązek. I nie ważne w jakim stylu będzie osiągnięty, to niesmak i smród po tym upokorzeniu na Ł3 zostanie. Nawet jeśli wygrają 5-0 to nikt nie zapomni tej padaki i braku zaangażowania z zeszłego tygodnia.

O lepszych czasach będzie można rozmawiać w przypadku wyeliminowania CR Cluj oraz po zgarnięciu min 10pkt w najbliższych czterech kolejkach(Zagłębie, Wisła Płock, Cracovia i Lech).

Amen.

Edytowane przez malcz

O lepszych czasach będzie można rozmawiać w przypadku wyeliminowania CR Cluj oraz po zgarnięciu min 10pkt w najbliższych czterech kolejkach(Zagłębie, Wisła Płock, Cracovia i Lech).

Może poprzestańmy na 5  :P , 3 z Cracowią, po jednym z Wisłą Płock i Zagłębiem.