Skocz do zawartości

Legia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Ale drużyny z Lichtensteinu, San Marino, Andorry i Watykanu Legia ma w zasięgu na bank :P.

ps. Watykan ma jakąś drużynę ? Ale byłby obciach jakby grając w sutannach ograli Legię .

Watykan ma drużynę we włoskiej okręgówce, papież jest bramkarzem. Ale jest poza zasięgiem Legii. W przyszłym roku Legia musi mieć więcej szczęścia podczas losowania. :D

• Like 1

Jaja sobie robicie. Księża mają mocny skład. Nasi nawet byli mistrzem czy też vice Europy. Jakby pozbierać z kilku reprezentacji to gromia Legie.

Już na starcie mają więcej wiary, pokory i samozaparcia. Nie będę jeść kebabow i chlac wieczorami. Na trening wstana.

O ja p... jaki wstyd. To lepsze niż levadia

• Like 2

Tak psioczycie, a tymczasem rzutem na taśmę chłopcom z Łazienkowskiej udało się wyrwać cenny punkt jakże trudnemu rywalowi. Nie ma powodów do pesymizmu, o czym świadczy chociażby radosna fiesta spasionych golasów w sektorze gości. Kibice zawsze z piłkarzami, piłkarze zawsze grający dla kibiców. Teraz może być tylko lepiej. Drużyna może nie wzniosła się na wyżyny swych umiejętności, ale jest u progu sezonu. Teraz tylko patrzeć jak zacznie się rozkręcać, rozjeżdżając kolejnych groźnych rywali na krajowym podwórku. Moc jest tylko jeszcze się nie ujawniła. Przyjdzie jeszcze czas, że tacy jak ja będą zazdrościć kibicom Legii ich ulubieńców. Na razie mogę jedynie spytać: ile w Was jeszcze cierpliwości? Albo masochizmu?

• Like 1