Skocz do zawartości

Legia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma się z czego śmiać. To był pogrzeb polskiej piłki klubowej. Naprawdę nie widzę sensu tracic na to więcej czasu. Ligi nie oglądam już dawno, w pucharach starałem się kibicować wszystkim polskim klubom. Też odpuszczam. Lepiej na ryby, nawet jak nie biorą...

• Like 1

Też od dawna nie oglądam klubowej. Nie da sie. W pucharach kibicuje wszystkim naszym. Normalne.

Ale teraz to przeszli siebie. Został jeszcze mistrz Cyganów i mistrz Eskimosow. Kto więcej? Może mistrz strażaków? Masakra. Dostali z piekarzami, czy coś w ten deseń. Jutro sprawdzę profesje przeciwników.

Edytowane przez korol
  • Like 1

Dla mnie zagadką wieczoru pozostanie roznegliżowana gromadka ozdobiona biało-czerwonym transparentem. Zapychać taki kawał drogi, wydawać na to niemałe jednakowoż pieniądze i jeszcze śpiewać podskakując. Z socjologicznego punktu widzenia wytłumaczeniem jest, że spieprzyli z domu bo ich baby biją. Toksyczny związek powoduje podobno takie odchylenia. Z medycznego, że spotkali się w pubie na Powiślu, nawpieprzali grzybków halucynogennych popitych energetykiem i jak się ocknęli to zasiadali już na trybunach rozebrani do rosołu. Z czysto ludzkiego to szkoda słów i zalecić należy odwyk od zainteresowania sportem. Może filatelistyka, modelarstwo albo wędkarstwo podlodowe. To uspokaja, a przemęczeni jesteśmy wszyscy. Jeśli w miarę szybko nie podejmie się kroków zaradczych grupa tych osobników przejrzy na oczy i dokona krwawej zemsty na jedenastu kalekach, albo co jeszcze gorsze pójdzie w politykę. A to już nie byłoby fajne...

• Like 2

...Jeśli w miarę szybko nie podejmie się kroków zaradczych grupa tych osobników przejrzy na oczy i dokona krwawej zemsty na jedenastu kalekach, albo co jeszcze gorsze pójdzie w politykę. A to już nie byłoby fajne...

To może nie podejmujmy kroków i niech dokonają krwawej zemsty na tych kalekach...a potem można ich zamykać...

Wiecie co ... jaja , ci ludzie zarabiają w rok tyle co ja w 5 lat , mój 7 letni syn rozdaje lepiej piłki na szkolnym boisku niż oni , to jest ... nie wiem co to jest. ,,Każdy '' w Polsce chciałby grać w Legii , czy na prawdę nie ma zawodników ,polskich piłkarzy którzy przynajmniej by  powalczyli ,nawet przegrali po wspaniałej walce ? Masakra , przecież tam są duże pieniądze na szkolenie i za stanie na boisku. Nikt nie mówi o wygrywaniu z Realem  czy Juventusem ,ludzie to jest straszne co się dzieje mając do dyspozycji milionowy budżet .

• Like 1

Dla mnie zagadką wieczoru pozostanie roznegliżowana gromadka ozdobiona biało-czerwonym transparentem. Zapychać taki kawał drogi, wydawać na to niemałe jednakowoż pieniądze i jeszcze śpiewać podskakując. Z socjologicznego punktu widzenia wytłumaczeniem jest, że spieprzyli z domu bo ich baby biją. Toksyczny związek powoduje podobno takie odchylenia. Z medycznego, że spotkali się w pubie na Powiślu, nawpieprzali grzybków halucynogennych popitych energetykiem i jak się ocknęli to zasiadali już na trybunach rozebrani do rosołu. Z czysto ludzkiego to szkoda słów i zalecić należy odwyk od zainteresowania sportem. Może filatelistyka, modelarstwo albo wędkarstwo podlodowe. To uspokaja, a przemęczeni jesteśmy wszyscy. Jeśli w miarę szybko nie podejmie się kroków zaradczych grupa tych osobników przejrzy na oczy i dokona krwawej zemsty na jedenastu kalekach, albo co jeszcze gorsze pójdzie w politykę. A to już nie byłoby fajne...

To sie nazywa pasja ale Ty tego nie rozumiesz bo jedyne co widzisz to roznegliżowana gromadę ludzi

To sie nazywa pasja ale Ty tego nie rozumiesz bo jedyne co widzisz to roznegliżowana gromadę ludzi

Pamiętam jak Groclin grał wtedy jeszcze w Pucharze UEFA. Na trybunach byli kibice, ultrasi wzięli nawet instrumenty by dopingować Groclin grając. Wtedy przeciwnikiem był chyba Manchester City. Po meczu w wywiadach każdy chwalił kibiców z Wielkopolski.

Co innego napakowani "dżentelmeni" z Warszawy...

Trochę upierdliwie drążę temat, ale termin "kibicowanie" w w/w przypadku chyba dotyczy sportu. Ja nie widzę w tej "pasji" zainteresowania wynikiem sportowym, czy nawet samym sportem. Ale jeśli im z tym dobrze...   

W wędkarstwie wynik końcowy dla Pasjonatów też jest drugorzędną sprawą.

Zostawmy goliznę na boku, bo to kwestie indywidualnego podejścia do estetyki i kultury osobistej lub ich braku. Wiem jakie mam oczekiwania wobec mojej wędkarskiej pasji. Chciałbym, z czystej ciekawości, dowiedzieć się jakie są oczekiwania ludzi, którzy wypełniają krajowe stadiony? Pytanie rzucam w kontekście tego, co wczoraj widzieliśmy w TV.