Skocz do zawartości

Legia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

I znów koalicja łodzko-olsztyńska ma najwiecej do powiedzenia. Skoro smiejecie sie z Mistrza Polski to jak nalezy traktować wasze śmieszne klubiki które nawet nie sa w stanie grać w w elitarnych rozrywkach zwanych extraklasa?

Mam takie przemyślenie - może celowo nie pchają się do tej "elyty"... ;)  :D

I znów koalicja łodzko-olsztyńska ma najwiecej do powiedzenia. Skoro smiejecie sie z Mistrza Polski to jak nalezy traktować wasze śmieszne klubiki które nawet nie sa w stanie grać w w elitarnych rozrywkach zwanych extraklasa?

Ja jestem z W-wy i też się śmieję z mistrza bo poziom jaki pokazuje wskazuje że raczej powinien się mierzyć z Huraganem Wołomin albo Mazurem Karczew a nie z potęgami typu Wisła Płock albo mistrz Luxemburga.

• Like 2

Chciałem dodać ,że Wisła Płock przez ostatnie lata grała bez wsparcia finansowego ,od sponsora jakim jest Orlen teraz też tylko 2mil dostaje co jest b.małym wsparciem łączny budżet Wisły to 12 mil z czego większość daje Ratusz , teraz jeszcze odszedł do kadry trener, ten mecz doskonale pokazuje jaki jest poziom naszej ekstraklasy

Edytowane przez seiken
  • Like 1

No ja się znam, ale jak on to nie wiem. Nie pytałem.

Opowiedz lepiej o aspiracjach Stomilu i sukcesach w całej okazałej historii OKS-u. Chyba nie ma za bardzo o czym mówić. Nawet chyba nie ma takiej możliwości żeby zagrać Stomilem w LM na PS. Czym jest porażka z Wisłą Płock przy porażce z MKSem Kluczbork? Bez odbioru znawco

Opowiedz lepiej o aspiracjach Stomilu i sukcesach w całej okazałej historii OKS-u. Chyba nie ma za bardzo o czym mówić. Nawet chyba nie ma takiej możliwości żeby zagrać Stomilem w LM na PS. Czym jest porażka z Wisłą Płock przy porażce z MKSem Kluczbork? Bez odbioru znawco

Ale wpierdolu od DUDELĄŻ to jednak nie dostali :lol:

• Like 1

Ileż to niezdrowych emocji i zupełnie nie potrzebnych napięć! Panowie, nie warto!

Przeżyłem prawie wszystko, oprócz spadku, chociaż też kiedyś było blisko, mroczne czasy protestu, zakazy , przeżyje i to!

Słabi są strasznie, i wydaje się że potrzeba dużo czasu, żeby się zmieniło, ale trzeba czekać! Dobrze ze do kadry nikt nie został powołany, będą mieli ponad 2 tygodnie,zobaczymy...

Tymczasem, drugi kandydat do mistrzostwa i największy rywal przegrywa drugi mecz z rzędu w lidze i cisza jak po śmierci organisty!

Nawet w kryzysach jesteśmy lepsi ????????????????????????

• Like 1

Taka jest prawda

Największa rywalizacja zawsze była Pomiędzy Legia a Widzewem i do dnia dzisiejszego tak jest. Owszem dla Poznaniaków najbardziej prestiżowe są Potyczki z Legią tak samo jak dla Połowy Ligi ale w drugą stronę to nie działa.

• Like 1