TOMIS1975 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 DeMono "Wszystko jest na sprzedaż". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 A kto by chciał to kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Wstyd i poruta...Ten klub nie powinien nazywać się Legia, tylko Ległem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Znowu kibice ustawią się w kolejkę by każdemu strzelić liścia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Czy wątek nie powinien być przeniesiony do "Jerkbait się śmieje"? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 I znów koalicja łodzko-olsztyńska ma najwiecej do powiedzenia. Skoro smiejecie sie z Mistrza Polski to jak nalezy traktować wasze śmieszne klubiki które nawet nie sa w stanie grać w w elitarnych rozrywkach zwanych extraklasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Z tego Mistrza to się śmieje cała Europa, a nie tylko ta koalicja, jak nazwałeś kilku kolegów. Po to jest ten wątek, żeby mogli się wypowiedzieć.Ekstraklasa- elitarne rozgrywki, no to już się nadaje do Jerkbait się śmieje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 I znów koalicja łodzko-olsztyńska ma najwiecej do powiedzenia. Skoro smiejecie sie z Mistrza Polski to jak nalezy traktować wasze śmieszne klubiki które nawet nie sa w stanie grać w w elitarnych rozrywkach zwanych extraklasa?Mam takie przemyślenie - może celowo nie pchają się do tej "elyty"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Mam takie przemyślenie - może celowo nie pchają się do tej "elyty"... Faktycznie, może masz rację. Bo gdyby te drużyny tam grały, to Mistrz byłby niżej w tabeli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 I znów koalicja łodzko-olsztyńska ma najwiecej do powiedzenia. Skoro smiejecie sie z Mistrza Polski to jak nalezy traktować wasze śmieszne klubiki które nawet nie sa w stanie grać w w elitarnych rozrywkach zwanych extraklasa?Ja jestem z W-wy i też się śmieję z mistrza bo poziom jaki pokazuje wskazuje że raczej powinien się mierzyć z Huraganem Wołomin albo Mazurem Karczew a nie z potęgami typu Wisła Płock albo mistrz Luxemburga. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Krzysztof Ty to byś chciał by Legia wróciła do poziomu jaki prezentowała w czasach, gdy przyjeżdżała na stadion przy ul. Piłsudskiego w Olsztynie. Teraz to by pewnie Stomil wygrał z 3:0 przy formie potęgi z Warszawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 (edytowane) Chciałem dodać ,że Wisła Płock przez ostatnie lata grała bez wsparcia finansowego ,od sponsora jakim jest Orlen teraz też tylko 2mil dostaje co jest b.małym wsparciem łączny budżet Wisły to 12 mil z czego większość daje Ratusz , teraz jeszcze odszedł do kadry trener, ten mecz doskonale pokazuje jaki jest poziom naszej ekstraklasy Edytowane 27 Sierpnia 2018 przez seiken 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Czekam tylko na 20.10 aż zobaczę hokejowy wynik za sprawą Białej Gwiazdy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Wy to sobie panowie możecie sobie co najwyżej pogadać i popisać swoje złote myśli - internet przyjmie wszystko znawcy futbolu i internetowe zgrywuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 No tak, znamy się na piłce tak samo jak piłkarze Legii... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Ty i kolega Alex znacie sie na wszystkim na tym forum. Macie jakieś kompleksy w tym kompleks Legii i zapewne Warszawy ale na to lekarstwa chyba nie ma sa jednak lekarze specjaliści ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Ty no a weź i się nie śmiej. Liga mistrzów, liga europy, aspiracje itd a wpier*** od Wisły Płock 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Ty no a weź i się nie śmiej. Liga mistrzów, liga europy, aspiracje itd a wpier*** od Wisły PłockPrzynajmniej dostali od zawodowców 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Ty i kolega Alex znacie sie na wszystkim na tym forumNo ja się znam, ale jak on to nie wiem. Nie pytałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 No ja się znam, ale jak on to nie wiem. Nie pytałem.Opowiedz lepiej o aspiracjach Stomilu i sukcesach w całej okazałej historii OKS-u. Chyba nie ma za bardzo o czym mówić. Nawet chyba nie ma takiej możliwości żeby zagrać Stomilem w LM na PS. Czym jest porażka z Wisłą Płock przy porażce z MKSem Kluczbork? Bez odbioru znawco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Opowiedz lepiej o aspiracjach Stomilu i sukcesach w całej okazałej historii OKS-u. Chyba nie ma za bardzo o czym mówić. Nawet chyba nie ma takiej możliwości żeby zagrać Stomilem w LM na PS. Czym jest porażka z Wisłą Płock przy porażce z MKSem Kluczbork? Bez odbioru znawco Ale wpierdolu od DUDELĄŻ to jednak nie dostali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 a może oni tak specjalnie grają, bo dbają o PR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Ileż to niezdrowych emocji i zupełnie nie potrzebnych napięć! Panowie, nie warto! Przeżyłem prawie wszystko, oprócz spadku, chociaż też kiedyś było blisko, mroczne czasy protestu, zakazy , przeżyje i to!Słabi są strasznie, i wydaje się że potrzeba dużo czasu, żeby się zmieniło, ale trzeba czekać! Dobrze ze do kadry nikt nie został powołany, będą mieli ponad 2 tygodnie,zobaczymy... Tymczasem, drugi kandydat do mistrzostwa i największy rywal przegrywa drugi mecz z rzędu w lidze i cisza jak po śmierci organisty! Nawet w kryzysach jesteśmy lepsi ???????????????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 (…)P.S - Największy Rywal póki co w drugiej lidze i oby jak najszybciej wrócił do Ekstraklasy.Dzięki w imieniu Widzewa-Łódź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Taka jest prawda Największa rywalizacja zawsze była Pomiędzy Legia a Widzewem i do dnia dzisiejszego tak jest. Owszem dla Poznaniaków najbardziej prestiżowe są Potyczki z Legią tak samo jak dla Połowy Ligi ale w drugą stronę to nie działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi