maciej smochy Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Porażka boli skoro wiadomo o porażce przed meczem .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 skoro jesteś tak wszechwiedzący to dlaczego u buka nie obstawiłes na Legie za grube siano????karnych nie mogło być bo byłoby to skur…..stwo wobec Legiinie jestem ani za Legią ani za Lechią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Też nie kibicuje ani jednym ani drugim ale cholera bierze człowieka jak chcesz patrzeć dobry mecz czołowych drużyn w PL i widzisz to sedziowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Ps. u buków swoje obstawiłem. Kasa to nie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 i nikt mnie nie krytykuje ? Nikt mnie nie pojedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 i nikt mnie nie krytykuje ? Nikt mnie nie pojedzie ?Najwyrazniej nikt nie ma ochoty znizac sie do twojego poziomu i prowadzic z toba dyskusji. Czasem warto pomyslec zanim sie cos napisze!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) i nikt mnie nie krytykuje ? Nikt mnie nie pojedzie ?Co tu dyskutować z kimś kto nie zna polskiej pisowni własnego miejsca zamieszkania. Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez albercik2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legion Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 maciej smochy-Jestem z warszawy i nie życzę sobie abyś ubliżał ludziom z mojego miasta.Ale jet takie fajne powiedzenie '' damskie się nie liczy " 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Ja tylko nie pojmuję że kolejny raz Legia gra dwie różne połówki. W pierwszej gra do dupy i tylko brak celnych strzałów uchronił Legią od kilku goli więcej a w drugiej szybciej biegają, robią co chcą. Lechia w II połowie ani jednego strzału celnego a Legia w I chyba jeden. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Dla tych co krzyczą o karnym radzę przeczytać aktualne informacje dotyczące tego czym jest zagranie ręką. Ani przy pierwszej ani przy drugiej sytuacji nie mogło być karnego w myśl obowiązujących przepisów.Nie wszyscy się z taką interpretacją zgadzająhttps://sport.interia.pl/klub-lechia-gdansk/news-lechia-legia-1-3-zbigniew-boniek-przeprasza-klub-z-gdanska-z,nId,2962130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Jakież to smutne co jedna i druga strona pisze w tym temacie.Szanuję Was prawdziwych kibiców i podziwiam Waszą wierność tej dyscyplinie ... równocześnie dziękuję Bogu, że mam ją w głębokim poważaniu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinciu Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Kurna, kiedyś się grało 3 rogi i karny teraz widzę są nowe przepisy... 3 razy ręka i dopiero karny dla Legii. A wszyscy wiemy, że były dwa zagrania ręką, pierwsza Jędrzejczyka i w drugiej połowie Remy...No chyba że karny dla Legii to wtedy tak jak sędzia Marciniak w meczu z Lechem i akcja z Kostewyczem. Ręka to ręka nie ważne, że w narożniku nie ważne, że nie było strzału na bramkę nie ważne, że piłka spadła od tyłu na rękę piłkarza nie ważne, że jej nie widział,reka to ręka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 że piłka spadła od tyłu na rękę piłkarza nie ważne, że jej nie widział,reka to ręka.Nieprawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Szkoda ze tak mało kibiców Legii się udziela a tak wielu reszty drużyn w tym temacie.Powiem wam jak było przy pierwszej sytuacji. Dokonałem analizy video i analizy przepisów. Sobiech popełnił błąd kroków! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Jakież to smutne co jedna i druga strona pisze w tym temacie.Szanuję Was prawdziwych kibiców i podziwiam Waszą wierność tej dyscyplinie ... równocześnie dziękuję Bogu, że mam ją w głębokim poważaniu. ale po co tu wchodzisz???buda i tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinciu Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Szkoda ze tak mało kibiców Legii się udziela a tak wielu reszty drużyn w tym temacie.Powiem wam jak było przy pierwszej sytuacji. Dokonałem analizy video i analizy przepisów. Sobiech popełnił błąd kroków!I to jest prawidłowa interpretacja przepisów. Tego się trzymajmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Liczy się to co w siatce.Gdybanie czy była 11 stka topopadanie w skrajności.Nawet jakby był war- waru to dalej jest czynnik błędu człowieka.Albo ręka Boska-Maradony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 ale po co tu wchodzisz???buda i tyle w temacie Żegnam. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Żegnam. Za takie coś ban? Jakbyś na varze usiadł to dopiero byłby cyrk:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Stanowisko przewodniczącego sędziów https://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/lechia-legia-kontrowersyjne-decyzje-sedziego/7xf28cz?utm_source=go-publication-proxy.pulse2.eu_viasg_sport&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=ucsChyba wszystko jasne..???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Ręka to ręka nie ważne, że w narożniku nie ważne, że nie było strzału na bramkę nie ważne, że piłka spadła od tyłu na rękę piłkarza nie ważne, że jej nie widział,reka to ręka.By było jasne- kibicowałem gdańszczanom. Kibicem Legii nie jestem i nie będę (mają zgodę z Zagłębiem, a ja pochodzę z Bytomia ). Natomiast- karnych nie było i tyle. "Ręka to ręka" obowiązuje tylko wśród niektórych komentatorów piłkarskich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggot Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Jakież to smutne co jedna i druga strona pisze w tym temacie.Szanuję Was prawdziwych kibiców i podziwiam Waszą wierność tej dyscyplinie ... równocześnie dziękuję Bogu, że mam ją w głębokim poważaniu. Nie mam nic do Ciebie, ale wchodzisz do tak wielu tematów i często swoimi niemerytorycznymi wpisami powodujesz, że dany wątek rozmywa się i traci myśl przewodnią. Np. ten temat, czy temat "Finlandia", w tym drugim naprawdę nie interesuje mnie jak spakowałeś wędki, widząc, że są nowe wpisy wolał bym poczytać o tym, czego temat dotyczy. A to, co Ty poważasz a czego nie { i dzięki komu}, mam... w głębokim poważaniu. W tym przypadku mogłeś milczeć, a tak, że użyję "spolerowanego" języka, wyszło z Twojej strony nieelegancko i hierarchicznie. Jesteś wyżej na drabinie? Przechodząc do sedna: moim zdaniem dwa karne ewidentne. Niektórzy koledzy każą poczytać przepisy, lecz nie w przepisach problem, a w sposobie ich interpretacji przez sędziów w meczach Legii. Wrócę na chwilę do niedawnego spotkania Legii z Cracowią w Warszawie. Karny dla stołecznej drużyny bezdyskusyjny, natomiast proszę obejrzeć sobie sytuację w narożniku boiska, i za co został podyktowany rzekomy rzut wolny po którym zostało pokazane "wapno". I z tego samego meczu obejrzeć sobie rękę zawodnika Legii w polu karnym z drugiej połowy meczu. W tak ewidentnej sytuacji sędzia nie pofatygował się nawet, aby podbiec do "telewizorni"... Jako bezstronny kibic uważam, że na dzień dzisiejszy najlepszą piłkę gra Piast Gliwice i temu zespołowi życzę "majstra". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Właśnie ta nieobliczalność piłki powoduje jej piękno.Kazdy kibic ma świadomośćże błąd ludzki może mieć wpływ na wynik.To działa obustronnie, sytuacji takich było i tego nic nie zmieni ...Piast gra ładna piłkę tu się zgodzę.Lechia nawet nie sztycha nie zrobiła.Oby w sobotę obyło się bez takich kontrowersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Nie wiem "kolego" @maggot czy w tym czy jakimkolwiek innym temacie piszesz cokolwiek więc ja nie mogę mieć cokolwiek przeciw tobie ani tym bardziej w głębokim poważniu... i już ze mną wygrywasz! . Jeśli jednak potrafisz zwrócić uwagę to wyraziłem szacunek dla prawdziwych kibiców wyrażając jedynie opinię o tej dyscyplinie... odbierasz mi to prawo?... W ustawieniach zrób "ignorowanie" moich wpisów i masz luzik.PS. Obyś nie miał tyłu ostrzeżeń od modów co ja... to w temacie "uprzywilejowanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Stanowisko przewodniczącego sędziów https://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/lechia-legia-kontrowersyjne-decyzje-sedziego/7xf28cz?utm_source=go-publication-proxy.pulse2.eu_viasg_sport&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=ucsChyba wszystko jasne..Prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej Zbigniew Boniek był gościem Romana Kołtonia na kanale "Prawda Futbolu". Głównym tematem rozmowy był mecz Lechia Gdańsk - Legia Warszawa, a szczególnie kontrowersyjna sytuacja z początku spotkania, kiedy sędzia Daniel Stefański podyktował najpierw rzut karny dla gospodarzy, ale po konsultacji VAR zmienił decyzję. - Sędzia popełnił błąd - mówił Boniek. Zibi może nie zna się na piłce Ale jeszcze parę kolejek oby bez kontrowersyjnych sytuacji czy też meczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi