Krystianin Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 (edytowane) Oczywiście chciałem troszke wbic kijek w mrowisko , bo jako człowiek z Podlasia jestem bardzo zadowolony z wczorajeszego wyniku . Jednak jako kibic piłki nożnej tak ogólnie , polskiej i nie tylko jestem mega zdziwiony wynikami Legii. . Wszystko na to wskazywało (transfery do klubu , brak istotnych osłabień i forma na koniec sezonu) że w końcu polski zespół wejdzie do LM. Edytowane 30 Sierpnia 2020 przez Krystianin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitiki Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Oczywiście chciałem troszke wbic kijek w mrowisko , bo jako człowiek z Podlasia jestem bardzo zadowolony z wczorajeszego wyniku . Jednak jako kibic piłki nożnej tak ogólnie , polskiej i nie tylko jestem mega zdziwiony wynikami Legii. . Wszystko na to wskazywało (transfery do klubu , brak istotnych osłabień i forma na koniec sezonu) że w końcu polski zespół wejdzie ponownie do LM.Chyba do Ligi Mistrzów gry w pchełki co najwyżej :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Oczywiście chciałem troszke wbic kijek w mrowisko , bo jako człowiek z Podlasia jestem bardzo zadowolony z wczorajeszego wyniku . Jednak jako kibic piłki nożnej tak ogólnie , polskiej i nie tylko jestem mega zdziwiony wynikami Legii. . Wszystko na to wskazywało (transfery do klubu , brak istotnych osłabień i forma na koniec sezonu) że w końcu polski zespół wejdzie do LM.Oczywiście przewidziałem skąd nadeszło pobudzenie w tym wątku Wynikiem nie ma się co przejmować bo Liga i tak znów dla L, jednak szkoda pucharów. Coś nie gra w tym zespole, skład niby ciekawy a gra jak zwykle piach. Brakuje prawdziwego kozaka w pomocy, bez tego nigdy Legia nie była mocna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszzz Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Środkowy ofensywny pomocnik jest (w naszym przypadku niestety) zobrazowaniem poziomu piłki. Nie ma, nie było i dekadę jeszcze nie będzie. W reprezentacji ostatnim, który miał pomysł i nie bał się go zrealizować był Piotr Nowak. A patrząc na ligę, to gdyby zamiast śp wstawić górnika czy innego ogrodnika - różnicy nie widać. Dno osiągnęliśmy dawno, teraz tylko odkrywamy ile jest mułu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Brakuje im motywacji w starciu z kelnerami. Z taką Borussią, Celtikiem czy Realem O dziwo graja zupełnie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 W reprezentacji ostatnim, który miał pomysł i nie bał się go zrealizować był Piotr Nowak. Twierdzenie na wyrost. Nowak w tej reprezentacji odgrywał jakąś istotną rolę chyba ze trzy sezony, może trzy i pół. Nie kojarzę, aby czasie meczów z silnymi rywalami jego wkład był znacząco większy ponad kręcenie kółek z piłką w środku boiska. W każdym razie udział ten nie przełożył się na nic konkretnego, czego wyrazem były dwukrotnie przerżnięte eliminacje, z czego jedne w stylu wręcz kompromitującym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-net Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Niestety (bo kibicuje) Legia nie gra o obecnie w piłkę tylko rugby: wykop do przodu i gonimy. Na Polskę to wystarcza jak są w dobrej formie fizycznej. Na początku sezonu bardzo ładnie wygląda gra Rakowa i Piasta = akcje, podania (więcej niż 2-3, z pierwszej piłki), przerzuty, zmiana stron boiska, wyjście na pozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-net Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 I przestało wystarczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Załamanie pogody na zachodzie Polski. W niektórych regionach -10!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 https://twitter.com/polub68/status/1325466403978301440 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Brawo Legia !!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Grubo.SSC Napoli (Piotr Zieliński)Leicester CitySpartak MoskwaLegia Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Będzie co oglądać na jesieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Pytanie kiedy znajdą siły żeby grać ligowe mecze....na razie wychodzi to bardzo amatorsko,żeby nie napisać bardziej dobitnie. Co by nie było...Powodzenia w LE ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Będzie rotowanie składem i kombinacje, ale Michniewicz to jakoś poskleja. Podczas grania w pucharach jakas strata punktowa do lidera pewnie będzie, ale w naszej lidze do nadrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Grubo.SSC Napoli (Piotr Zieliński)Leicester CitySpartak MoskwaLegia WarszawaBardzo dobre losowanie zarówno pod względem piłkarskim jak również kibicowskim. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietro Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Pod finansowym niekoniecznie. Nie wiem czy finansowo nie korzystniejsza byłaby L. Konferencji. Niby kasa za wygraną czy remis sporo mniejsza, ale i szansa na wygraną czy remis dużo większa, a tu... czarno to widzę. Ale może za jakieś tam prawa do transmisji czy jeszcze jakieś i kasa poleci. Się okaże. Oby coś pograli i przy okazji jakieś punkciki do rankingu uciułali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Napisał przedstawiciel wlkp który co najwyżej może pograć z prezesem Rutkowskim w butelke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zluzuj majty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Druzyny w grupie dobre...uwazam ze samo wyeliminowanie Slavii to duzy sukces....powodzenia w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Druzyny w grupie dobre...uwazam ze samo wyeliminowanie Slavii to duzy sukces....powodzenia w grupieFakt, może znowu będzie bardzo dużo goli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Legia grająca do końca. Jest pięknie???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Sama akcja Muciego palce lizać. Super kontra. Naprawdę fajnie to wyglądało. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Legia grająca do końca. Jest pięknie[emoji106]Moskwa zdobyta[emoji3060][emoji3060][emoji3060][emoji3060]. Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi