Skocz do zawartości

Legia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Cisza jak makiem zasiał....czyżby coś poszło nie tak ?

Zależy kogo pytasz. Niektórzy dogryzają w ciszy kulki. :) Tomek czytasz w moich myślach. ;)  Chyba obecna sytuacja Legii w lidze jakoś specjalnie by go nie przerażała. Czy Michniewicz nie powinien trochę odpocząć?  

Gratuluję Lechowi, nie było trudno z Legią w tej formie...liczyłem na coś więcej. Oczy krwawiły...nie dało się patrzeć na to. Niestety. :angry:

Czesiek się zdecydowanie pogubił i jeszcze ten idiotyczny wywiad w C+....masakra.

Edytowane przez malcz

hahahah :D - akurat ta maść to by się przydała Poznaniakom za każdym razem kiedy muszą oglądać plecy znienawidzonej Legii - Lech dla Legii to przeciwnik jak każdy inny i mimo że mieszkańcy Poznania by chcieli inaczej niestety tak nie jest bo największy rywal jest z miasta Łodzi. Tyle w temacie.

Czym tu się ekscytować ? Jedna słaba drużyna wygrała z drugą jeszcze słabszą w jednej z najsłabszych lig w europie. 

Nasze wody też raczej z tych gorszych w Europie. No i co, mamy zrezygnować z wędkarstwa? :)  Pewnie w czwartek lekko nie będzie, ale trzymam kciuki za Legię. Przerżną - trudno. Byle nie bez walki i kibice mogli przeżyć jakieś fajne emocje.

• Like 2

Ja tam nie widzę tutaj nic śmiesznego. To jest wykładnia całej naszej ligi i poziomu piłkarzy w niej grających.

Przychodzi grać 2 x w tygodniu i normalnie sił nie starcza a i mentalnie zawodnicy są w czarnej D... E

Rok temu to samo działo się z Lechem. Na mecze pucharowe jeszcze się jakoś piłkaże motywowali, a w lidze była katastrofa.

Ja tam nie widzę tutaj nic śmiesznego. To jest wykładnia całej naszej ligi i poziomu piłkarzy w niej grających.

Przychodzi grać 2 x w tygodniu i normalnie sił nie starcza a i mentalnie zawodnicy są w czarnej D... E

Rok temu to samo działo się z Lechem. Na mecze pucharowe jeszcze się jakoś piłkaże motywowali, a w lidze była katastrofa.

Może strajkują że za mało zarabiają i za dużo pracy w sensie gry? ????????Taki włoski strajk...

Co tak cicho w tym wątku? :lol:

Bo tu się pisze o grze w Europie, a nie krajowym podwórku... Raz na 10 lat tytuł i tym z Wronek się należy. Natomiast słaba gra Legii w lidze wg mnie nie jest tylko efektem zmęczenia, ciężko się chłopakom zmobilizować na mecze z tuzami z Niecieczy, Mielca i innych podobnych.

Natomiast słaba gra Legii w lidze wg mnie nie jest tylko efektem zmęczenia, ciężko się chłopakom zmobilizować na mecze z tuzami z Niecieczy, Mielca i innych podobnych.

Jeśli tak jest to świadczy to o braku profesjonalizmu.

Nie chcę być złym prorokiem, ale Legia dostanie też łupnia w pucharach. W meczach, które wygrali wcale nie byli lepsi.

PS. Nie jestem kibicem Lecha ????. Ekstraklasa jest mi obojętna. W pucharach kibicuję Legii (jak każdej polskiej drużynie).

• Like 2

Po wczorajszym meczu aż strach pomyśleć co by Piast zrobił z Leicester City????. Mimo wszystko i tak liczę na to, że się szybko pozbieracie i będę nadal 3mał kciuki w pucharach. A o ewentualnym mistrzostwie Lecha można rozmawiać wiosną, bo ta nasza liga już różne scenariusze przerabiała????. Miłego poniedziałku ????

Edytowane przez Lukasch44