Onufry kocipała Opublikowano 9 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Legia spadła z 16 na 17 miejsce.Ale ma 2 mecze mniej i wciąż może przegonić 15 teraz Termalice, a może nawet 14 Górnik!Bardzo ambitny plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Daleki jestem od spamowania, trollowania itp., niemniej jednak nie mogę sobie odmówić jednorazowej przyjemności i zwrócić uwagę na pewien fakt: "ODWRÓĆ TABELĘ, LEGIA NA CZELE ! ! !" P.S. Przepraszam zaglądających 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 @fifek - za grosz poziomu, że o kulturze nie wspomnę...@godski - Andrzej, proszę powstrzymaj się o takich komentarzy wyczyszczone... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Legia nie ostatnia, tylko 17. Ma jeden mecz mniej i może jeszcze przegonić Górnika Łęczną.Nie wiem, co tam się porobiło, ale śledzę z ciekawością. Jak można tak nisko upaść.Może to jakiś bunt, zakłady na spadek? Aż nie chce mi się wierzyć, że tak słabo grają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Podobno wczoraj kibice już nie wytrzymali i piłkarze legii dostali bęcki od "swoich". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Legia ma jeszcze 2 mecze ale musi jeden wygrać a drugi chociaż zremisować. Tylko patrząc na to co się tam dzieje to może być mission impossible. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Daleki jestem od spamowania, trollowania itp., niemniej jednak nie mogę sobie odmówić jednorazowej przyjemności i zwrócić uwagę na pewien fakt: "ODWRÓĆ TABELĘ, LEGIA NA CZELE ! ! !" P.S. Przepraszam zaglądających Cieszymy się że dałeś upust swoim kompleksom. Twój klub na pewno w ostatnich 10 latach więcej osiągnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Cieszymy się że dałeś upust swoim kompleksom. Twój klub na pewno w ostatnich 10 latach więcej osiągnął Tyko nikt nie żyje historią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Cieszymy się że dałeś upust swoim kompleksom. Twój klub na pewno w ostatnich 10 latach więcej osiągnął Brzmi to jakby europejskim klubom na samą myśl o wylosowaniu jakiejś drużyny z pl uginały się ze strachu nogi A co do dzisiejszej informacji o nowym trenerze to przypadkiem Legia za jego trenowania nie zanotowała największego zjazdu w grze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Dostali bęcki od kiboli i wynik od razu inny, cuda, cuda 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Nie zapeszajmy aby nie okazało się czasem że to tylko jednorazowy wyskok. Legia 4 Zagłębie 0. 67 minuta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100icki Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Dostali bęcki od kiboli i wynik od razu inny, cuda, cudanie żałuje rózgi ten kto kocha syna swego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 nie żałuje rózgi ten kto kocha syna swegoKatolicki kraj, katolicka doktryna, katolickie wychowanie, no i rózga katolicka pod choinkę otrzymana za fatalne wyniki. W tym wypadku mikołaj był spóźniony ale sprawiedliwy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietro Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Tak jak w kilku wcześniejszych mieli pecha, tak teraz sporo szczęścia, no i przeciwnik raczej "słabogrający" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 4-0 z Zagłębiem, to był wypadek przy pracy, dzisiaj wszystko wraca do normy. Tylko nie mówcie, że dzisiaj znowu bęcki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Legia znów na podium,jak odwrócić tabelę. Dramat, tak spieprzyć klub w kilka tygodni, a wszystko przez kasę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Legia znowu legła 0:3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Legia znowu legła 0:3 Jak znowu? Dopiero 13-sty raz w ekstraklapie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Legia znowu legła 0:3 To nie jest żadna sensacja. Drużyna z czołówki sklepała drużynę z końca tabeli. Gdyby było odwrotnie to byłoby coś niezwykłego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 To nie jest żadna sensacja. Drużyna z czołówki sklepała drużynę z końca tabeli. Gdyby było odwrotnie to byłoby coś niezwykłego.Sprawiedliwy wynik oddający przebieg spotkania, ot co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 (edytowane) 4-0 z Zagłębiem, to był wypadek przy pracy, dzisiaj wszystko wraca do normy. Tylko nie mówcie, że dzisiaj znowu bęcki.Czemu wypadek przy pracy? Oglądałeś ostatnie mecze Zagłębia? To jest obecnie(nie oglądałem tylko Termalici) najsłabsza drużyna w lidze. Nawet Najman by od nich nie wyłapał. Zwycięstwo nad ZL, potwierdziło tylko, że to Zagłębie jest takie słabe, a nie L nagle zaczęła grać. Edytowane 19 Grudnia 2021 przez radek_u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Czemu wypadek przy pracy? Oglądałeś ostatnie mecze Zagłębia? To jest obecnie(nie oglądałem tylko Termalici) najsłabsza drużyna w lidze. Nawet Najman by od nich nie wyłapał.Zwycięstwo nad ZL, potwierdziło tylko, że to Zagłębie jest takie słabe, a nie L nagle zaczęła grać.Po czym wnioskujesz, że Zagłębie to najsłabsza drużyna w lidze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Po czym wnioskujesz, że Zagłębie to najsłabsza drużyna w lidze?Bo nic nie grają? Bo całkowicie się zacieli i nawet grając z Wisłą w przewadze przez prawie całe spotkanie wyglądało to tak jakby to oni grali w 10, a z Lechem szczególnie w pierwszej połowie miało się wrażenie, że Lech gra z juniorami i wynik był mocno mylący? Tylko tak jak wcześniej napisałem nie oglądałem żadnego meczu Termalici i nie wiem jak oni grają.Mam nadzieję, że Górnik Łęczna utrzyma się kosztem Zagłębia, bo nie wierzę w to żeby Legia spadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Jak Zagłębie nic nie gra, to co gra Legia, Termalika, Warta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Niech Legia jeszcze nie spada bo musi od Widzewa oklep dostać:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi