Skocz do zawartości

Legia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Daleki jestem od spamowania, trollowania itp., niemniej jednak nie mogę sobie odmówić jednorazowej przyjemności i zwrócić uwagę na pewien fakt:

"ODWRÓĆ TABELĘ, LEGIA NA CZELE ! ! !" :) :P :D :lol: B) :rolleyes: :wub:

P.S. Przepraszam zaglądających ;)

• Like 7

Legia nie ostatnia, tylko 17. Ma jeden mecz mniej i może jeszcze przegonić Górnika Łęczną.

Nie wiem, co tam się porobiło, ale śledzę z ciekawością. Jak można tak nisko upaść.
Może to jakiś bunt, zakłady na spadek? Aż nie chce mi się wierzyć, że tak słabo grają.

• Like 1

Daleki jestem od spamowania, trollowania itp., niemniej jednak nie mogę sobie odmówić jednorazowej przyjemności i zwrócić uwagę na pewien fakt:

"ODWRÓĆ TABELĘ, LEGIA NA CZELE ! ! !" :) :P :D :lol: B) :rolleyes: :wub:

P.S. Przepraszam zaglądających ;)

Cieszymy się że dałeś upust swoim kompleksom. Twój klub na pewno w ostatnich 10 latach więcej osiągnął :)

Cieszymy się że dałeś upust swoim kompleksom. Twój klub na pewno w ostatnich 10 latach więcej osiągnął :)

Brzmi to jakby europejskim klubom na samą myśl o wylosowaniu jakiejś drużyny z pl uginały się ze strachu nogi :)

A co do dzisiejszej informacji o nowym trenerze to przypadkiem Legia za jego trenowania nie zanotowała największego zjazdu w grze?

4-0 z Zagłębiem, to był wypadek przy pracy, dzisiaj wszystko wraca do normy. Tylko nie mówcie, że dzisiaj znowu bęcki.

Czemu wypadek przy pracy? Oglądałeś ostatnie mecze Zagłębia? To jest obecnie(nie oglądałem tylko Termalici) najsłabsza drużyna w lidze. Nawet Najman by od nich nie wyłapał.

Zwycięstwo nad ZL, potwierdziło tylko, że to Zagłębie jest takie słabe, a nie L nagle zaczęła grać.

Edytowane przez radek_u

Czemu wypadek przy pracy? Oglądałeś ostatnie mecze Zagłębia? To jest obecnie(nie oglądałem tylko Termalici) najsłabsza drużyna w lidze. Nawet Najman by od nich nie wyłapał.

Zwycięstwo nad ZL, potwierdziło tylko, że to Zagłębie jest takie słabe, a nie L nagle zaczęła grać.

Po czym wnioskujesz, że Zagłębie to najsłabsza drużyna w lidze?

Po czym wnioskujesz, że Zagłębie to najsłabsza drużyna w lidze?

Bo nic nie grają? Bo całkowicie się zacieli i nawet grając z Wisłą w przewadze przez prawie całe spotkanie wyglądało to tak jakby to oni grali w 10, a z Lechem szczególnie w pierwszej połowie miało się wrażenie, że Lech gra z juniorami i wynik był mocno mylący? 

Tylko tak jak wcześniej napisałem nie oglądałem żadnego meczu Termalici i nie wiem jak oni grają.

Mam nadzieję, że Górnik Łęczna utrzyma się kosztem Zagłębia, bo nie wierzę w to żeby Legia spadła.