SlawekNikt Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 A może dobrze im zrobi rok pokory na zesłaniu?Pytanie za miljon kto ich tam zesłał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Aż tak źle nie będzie, że spadną.spadną, spadną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Pytanie za miljon kto ich tam zesłał ...a co to za różnica? pewnie wszyscy dali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 (edytowane) mam wrażenie,że od kiedy Kulesza jest prezesem ( a cwksu on nienawidzi) to zawiązała sie spółdzielnia na spadek dwóch klubów resortowych. Edytowane 20 Lutego 2022 przez fifek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 (edytowane) mam wrażenie,że od kiedy Kulesza jest prezesem ( a cwksu on nienawidzi) to zawiązała sie spółdzielnia na spadek dwóch klubów resortowych. no właśnie......nie zapominajcie, że Kmita pochodzi z Białegostoku Edytowane 20 Lutego 2022 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Robi sie ciekawie w Warszawie. Miodek stworzyl wielka Legię teraz bierze sie za tenis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Kiedyś było takie powiedzenie: robota nie gołota nie spier...li, jakie obecnie pasuje waszym zdaniem do obecnej sytuacji Legii? Szkoda w tym wszystkim tylko kibiców, tych prawdziwych, dla których obecna sytuacja jest czymś niebywałym. Chyba, że my wszyscy to źle oceniamy i nasza liga się na tyle wzmocniła, że klub który coś tam pokazywał w europie w kraju praktycznie nie istnieje. Czekam więc na newsy w gazetach: Radomiak Radom wygrał 3:0 z Barceloną, Stal Mielec pogoniła Real 3:1, a Lewandowski z Bayernem nie znalazł recepty na Pogoń Szczecin i przegrali 2:0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 ...i żałuję każdej mojej złotówki, którą miasto włożyło bez mojej zgody i wiedzy w budowę ich stadionu!!! Czyli pisząc trochę przewrotnie, miasto dobrze robi nie dając na budowę stadionu Skry, czy dużej hali sportowej, bo nie daj Boże przyszedłby drugi Mioduski i coś zepsuł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 mam wrażenie,że od kiedy Kulesza jest prezesem ( a cwksu on nienawidzi) to zawiązała sie spółdzielnia na spadek dwóch klubów resortowych.To Kulesza będzie teraz układał mecze, bo nie lubi Legii? Za swoje, czy związkowe pieniądze? A może Mioduski, sentymentalnie związany z bydgoską Zawiszą, wpakował w Legię kilkadziesiąt milionów, by ją pogrążyć? Nie popadajmy w paranoję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legion Opublikowano 26 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 No wreszcie zwycięstwo.Bramki przednie,gra słaba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 26 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Nie jestem kibicem Legii. Wręcz przeciwnie . Ale za akcję oddawania krwi olbrzymi plus. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Tymczasem Zieloni Kanonierzy zdobyli srebrne medale miatrzostw Polski. Po raz pierwszy od ponad 50 lat!!! Hej Legia Kosz!!!???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi